Magazinul online de piese pentru centrale termice www.piesamea.ro și-a crescut vânzările cu 120% în ultimii doi ani

1399 vizualizari
magazinul online cu piese de schimb pentru centrale termice
Distribuie pe

Cum poți crește vânzările magazinului tău online cu 120% prin creșterea încrederii clienților

A devenit oarecum tradițional ca la început de an să vorbim despre cele mai importante statistici și schimbări. Iată că a venit timpul să vorbim despre eCommerce în România și de faptul că în 2018 valoarea cumpărăturilor online a crescut cu aproximativ 30% iar numărul magazinelor online s-a dublat (cf. Raportul Pieței de E-Commerce din România GPeC 2018). La nivel de Europa, este cea mai mare creștere pentru al doilea an consecutiv, ceea ce ne arată potențialul imens de dezvoltare al magazinelor online.

Este și cazul magazinului online din România cu piese pentru centrale termice www.piesamea.ro, care a înregistrat o creștere de 120% a vânzărilor față de 2016. Piesamea.ro este magazinul online cu piese de schimb pentru centrale termice și alte produse din domeniul încălzirii, cu zeci de clienți noi în fiecare lună, deserviți de o echipă bine pregătită.

Livrarea produselor și comunicarea cu clienții
Dacă cei mai importanți factori de decizie atunci când vine vorba de achiziții online sunt notorietatea magazinului online, prețurile mici și livrarea cât mai rapidă, la acest capitol magazinul Piesamea.ro întrunește toate calificativele. Aici comenzile sunt preluate rapid și eficient și confirmate de echipa call-center în maximum 10-20 de minute de la primire cu preț și disponibilitate, sunt oferite variante pentru piese, dorința fiind de a livra piesa sau piesele comandate în maximum 24 de ore de la primirea comenzii. Iar asistența nu se oprește aici, după livrare nivelul de satisfacție al clientului este verificat. Și aceasta pentru că viteza de reacție a unui magazin online devine din ce în ce mai importantă în relația cu consumatorii, 90% dintre cumpărători se așteaptă să primească un răspuns la o întrebare sau o problemă pe care o au în cel mult câteva ore conform studiului amintit mai sus.

De ce să cumpărați din magazinul online www.piesamea.ro?

Dl. Alexandru Popescu, Director General, ne-a dezvăluit câteva dintre atuurile magazinului online, care au dus la creșterea vânzărilor în ultimii 2 ani: prețurile optimizate, mai mici ca în magazinele fizice, o bună expunere și prezență a companiei în mediul online (știm cu toții că promovarea pe internet și social media este o necesitate amomentului) precum și abordarea directă a partenerilor de service din domeniu.

Ce diferențiază magazinul online www.piesamea.ro de alte magazine similare?

O bună logistică, de la comandă la livrare, în primul rând. Magazinul are o schemă de identificare a piesei comandate foarte simplistă și rapidă cu o eficiență maximă astfel că șansele să se greșească comanda sunt minime. În plus, clienții găsesc toate informațiile necesare la un click distanță, comenzile online sunt rapide și simple iar stocul, amplu (60.000 de coduri produse pe stoc).

Pentru loializare, un instrument important în eCommerce, magazinul online www.piesamea.ro oferă reduceri consistente clienților care comandă constant sau care fac dovada că activează în domeniu ca și centru service sau sunt persoane autorizate ISCIR! Un motiv întemeiat, zicem noi, pentru care www.piesamea.ro trebuie să se afle pe primele locuri pe lista shop-urilor online ale instalatorilor autorizați și centrelor de service.

445,7 milioane de oameni au cumpărat produse din magazine online în 2018, în Europa. Fii și tu un client mulțumit, comandând piese pentru centrală de pe www.piesamea.ro!

Pentru alte detalii contactaţi echipa Piesamea.ro la Call Center 021-2011114 sau e-mail: fli@fli.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Permalink

Nr de tel

Nr de tel

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video