Noi cerinte privind eficienta energetica a aparatelor de incalzire

977 vizualizari
convectoare electrice Tesy Conveco
Distribuie pe

convectoare Tesy

Atunci când cumpărăm un aparat de încălzire pentru domiciliu, ne uităm, de obicei, la categoria de eficiență energetică, la caracteristici (dotări), și desigur, la preț.

Începând cu 1 ianuarie 2018 Uniunea Europeană a introdus un nou Regulament (Regulamentul (UE) 2015/1188 al Comisiei din 28 aprilie 2015 de punere în aplicare a Directivei 2009/125/CE a Parlamentului European și a Consiliului căruia cumpărătorii ar fi bine să le acorde atenție.

Conform acestui Regulament, randamentul energetic sezonier aferent încălzirii spațiilor al diferitelor tipuri de convectoare și radiatoare cu ulei nu trebuie să fie mai mic de 36 %. Aceasta înseamnă că aparatele care se montează pe perete trebuie dotate cu termostat electronic, astfel încât să poată reacționa la fluctuațiile temperaturii din încăpere (de exemplu, deschiderea unei ferestre) și să dispună de pornire adaptabilă sau control de la distanță.convectoare electrice Tesy Conveco

Compania bulgară TESY este primul producător din Bulgaria ale cărui convectoare și radiatoare cu ulei, dar și toată gama de aparate de încălzire, se încadrează complet în cele mai recente regulamente cu privire la eficiența energetică.

”Intrarea în vigoare a noii directive nu este o surpriză pentru producători. Noi am urmat tendința către producție de aparate de eficiență energetică ridicată – boilere și convectoare – cu mult înainte ca Uniunea Europeană să o impună. Suntem convinși că ele protejează planeta noastră, iar pe de altă parte, ajută la reducerea costurilor clienților noștri direcți”, a comentat în cadrul unei conferințe de presă Dl. Hristo Slavov, Business Unit Manager HIT  la TESY.

Compania îi sfătuiește pe clienți, ajungând în magazin, să se întrebe cum se justifică prețurile diferite a două aparate cu parametri aparent identici. ”Verificați dacă aparatul mai scump se încadrează în noul regulament, și dacă este așa, investiți în acesta.  Mica diferență se va recupera foarte repede și veți simți aceasta în facturile lunare de electricitate, mai ales dacă veți cumpăra un aparat cu montare pe perete.

Acesta a subliniat că un producător responsabil este obligat să-și informeze clienții despre această directivă, apărându-și astfel renumele.

Și dacă vă întrebați cum și de unde să achiziționați un aparat care să se încadreze în noile cerințe ErP, răspunsul este noua gama de convectoare de perete de la TESY, lansate de companie la începutul lunii decembrie a anului trecut ce pot fi cumpărate imediat, fără așteptare sau comenzi suplimentare. Dintre toate beneficiile convectoarelor se deosebește funcționalitatea lor de a fi gestionate de la distanță, din orice colț al lumii, prin Internet, cu ajutorul aplicației tesyCloud.

Ultima generație de convectoare electrice Conveco se autoeducă mereu și monitorizează comportamentul utilizatorilor. Astfel convectorul știe, de exemplu, că vă treziți la ora 7 și va crește temperatura în încăpere.

Dacă se deschide ușa sau fereastra, aparatul se oprește. Acesta are în dotare și sistem de prevenire a înghețului și funcție de blocare a tastaturii pentru protecția copiilor, iar mulțumită aplicației veți avea informații complete despre funcționarea convectorului din ultimele 24 de ore. Anul trecut compania bulgară a devenit și prima companie din Europa ce a oferit pe piață un boiler ”inteligent”, care de asemenea face parte din familia CLOUD de la TESY.

Sursa articolului: https://profit.bg/svezho/otoplitelnite-uredi-s-novi-iziskvaniya-za-energoefektivnost/

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Permalink

Buna seara,

Mai este valabila oferta? Am fi interesati de o colaborare cu sediul firmei Clarvision
https://clarvision.ro/solutii/clarvision-erp/

Alexandra Pop
Permalink

Buna ziua,
Nu stim exact la care oferta va referiti, insa ne puteti scrie pe office@instalnews.ro sa ne dati detalii iar noi va vom contacta.

admin

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video