20 aprilie: Simpozionul cu tema: “Schimbarile recente ale legislatiei ce reglementeaza activitatea in instalatiile electrice”

52 vizualizari
electrical installations
Distribuie pe


Asociatia Romana a Electricienilor AREL organizeaza, in cadrul evenimentului "Romtherm 2013” ce va avea loc la Pavilionul Expozitional Romexpo, sambata 20 aprilie 2013, intre orele 14-18, in cadrul Centrului de Presa de la Romexpo, simpozionul cu tema: “Schimbarile recente ale legislatiei ce reglementeaza activitatea in instalatiile electrice”

Evenimentul are loc datorita modificari legislatiei in domeniul electric, modificari ce afecteaza direct activitatea celor care lucreaza in instalatiile electrice. Vor fi prezentate si dezbatute urmatoarele documente legislative:

1. Regulamentul pentru autorizarea electricienilor, verificatorilor de proiecte, responsabililor tehnici cu executia, precum si a expertilor tehnici de calitate si extrajudiciari in domeniul instalatiilor electrice, aparut deja in Monitorul oficial.
2. Regulamentul pentru atestarea operatorilor care proiecteaza, executa, verifica si exploateaza instalatii electrice din sisteme electroenergetice, Revizia 4, aflat in dezbatere publica.
3. Regulamentul privind racordarea utilizatorilor la retelele electrice de interes public, aflat in dezbatere publica.
4. Conditii tehnice de racordare la retelele electrice de interes public pentru centralele fotoelectrice, in curs de notificare la Comisia Europeana.

Asociatia Romana a Electricienilor AREL a transmis o solicitare catre ANRE pentru ca la acest simpozion sa fie prezenti si reprezentanti ai acestei autoritati in domeniu. Manifestarea are loc sambata 20 aprilie 2013, intre orele 14-18, in cadrul Centrului de Presa de la Romexpo. 

Reamintim ca pe timpul evenimentului expozitional Romtherm, in perioada 18-21 aprilie 2013, sunteti asteptati si la standul AREL, pentru a comunica direct cu membrii AREL despre problemele cu care se confrunta electricianul cat si cei care beneficiaza de servicile acestora. Asociatia Romana a Electricienilor AREL este o asociatie profesionala care desfasoara o activitate de breasla in domeniul electric.

www.arel.ro 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video