Aerteknika

Afla totul despre inovatiile din domeniul electric in cadrul Zilelor Legrand & Friends

Zilele Legrand & Friends 2018
vizualizari

Legrand, specialistul global în infrastructuri electrice și digitale, anunță seria de workshop-uri interactive Zilele Legrand & Friends, dedicate specialiștilor din domeniu.

Concepute sub formă de ateliere practice, în cadrul cărora soluțiile Legrand vor putea fi testate, workshop-urile vor avea loc în showroom-urile Legrand din București, Brașov și Cluj, în luna mai. Conținutul este personalizat pentru fiecare tip de client, fiind zile diferite dedicate electricienilor, instalatorilor, distribuitorilor, revânzătorilor și tablotierilor, iar participarea este gratuită.

Participanții se pot înscrie pe site-ul www.legrandandfriends.ro, unde vor putea selecta ziua și sesiunea la care vor să participe. Tematica workshop-urilor include ultimele noutăți din domenii precum Aparataj de câmp, UPS-uri, Case inteligente și Soluții IoT, Videointerfonie, Protecție și distribuție, Managementul Cablurilor sau Cablare structurată.

„Suntem bucuroși să le oferim partenerilor noștri și tuturor celor interesați acces la ultimele inovații. Participanții nu doar vor primi informații detaliate, ci vor vedea și demonstrații practice, în cadrul cărora vor putea descoperi și testa soluțiile Legrand. Și, nu întâmplător, evenimentul se numește „Legrand & Friends”. Pentru noi, fiecare partener este un prieten în care avem încredere și căruia îi împărtășim toate cunoștințele în materie de infrastructuri electrice și digitale, pentru că știm că împreună vom avea de câștigat.” a declarat Călin Paşcalău, Director General Legrand România

Noile soluții Legrand, prezentate în cadrul workshop-urilor

Participanții la eveniment vor afla mai multe informații despre soluțiile recent lansate pe plan local de companie și le vor testa:

- Bticino, una dintre cele mai populare mărci de aparataj de câmp la nivel mondial, atrage prin noul concept Air, care include cele mai subțiri rame create vreodată, cu doar 3,5 mm grosime. Cu un design exclusivist și finisaje satinate, periate sau lucioase, produsele din seria Air promit o încântare a simțurilor cu o senzație catifelată sau metalică la atingere;

air Btcino

- Casa inteligentă, prin noul Sistem MyHome_Up, aduce avantaje majore atât pentru instalatori, cât și pentru clienții finali, prin simplitatea instalării și a controlului tuturor funcțiilor prin intermediul unei singure aplicații pentru smartphone;

- Soluțiile IoT, din care fac parte produse precum videointerfonul Wi-Fi Classe300X13E sau termostatul Smarther cu Wi-Fi integrat, permit utilizatorului să răspundă la interfon direct de pe smartphone, de oriunde s-ar afla, sau să creeze programe și să controleze de pe smartphone, de la distanță, temperatura de acasă, având totodată și funcție de geo-localizare;Casa inteligenta MyHome_Up

- Soluții de distribuție completă până la 6300 A, cu noua soluție EMS CX3 de management energetic, care permite măsurarea parametrilor electrici, controlul și comanda echipamentelor electrice și afișarea informațiilor culese din instalația electrică, local sau la distanță;

- Noii senzori CP Electronics care permit controlul oricărei surse de lumină, în orice tip de clădire, adaptându-se nevoilor spațiului, prin tehnologiile de detecție folosite – PIR și microunde. De la senzori standard, până la soluții complexe, pot crește economia de energie cu un maximum de confort și flexibilitate;

- Noile soluții UPS care garantează protejarea echipamentelor electronice și asigurarea continuității alimentării cu energie și acoperă nevoile oricărui proiect din segmentele rezidențial și microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii, corporații și proiecte mari. Noile game sunt: Keor Multiplug, Keor HPE, Keor MOD și Inform Forte UPS;

- Noile doze de pardoseală care reprezintă cea mai variată gamă de soluții din piață, oferind finisaje noi pentru cea mai bună integrare în ambient, flexibilitate în configurare datorită modularității, precum și o instalare foarte ușoară.

Pe plan local, Legrand comunică direct cu peste 3000 de companii și electricieni, care primesc constant materiale de informare și participă la programele de instruire ale companiei.

Cei care vor să facă parte din „Legrand&Friends”, pot completa un formular de înscriere aici: www.legrandandfriends.ro.

------------------------------------

Brasov: 7-9 mai

LOCATIE:
Showroom Legrand Brasov
str. Stadionului nr.1, Imobil Resort’92, etaj 2

Fie ca esti electrician, reprezinti o firma de instalatii electrice, un magazin de revanzare sau un integrator de sistem, nu ai voie sa lipsesti de la evenimentul ”Zilele Legrand & Friends”.
Vei testa solutiile, produsele si inovatiile de care au nevoie clientii tai intr-o maniera interactiva, alaturi de expertii nostri.

------------------------------------

Bucuresti: 15-18 mai

LOCATIE:
Showroom-ul Legrand Bucuresti
Str. Gara Herastrau, Nr. 4D, Green Court Bucharest, Cladirea C, Etaj 2, Sector 2

Expertii nostri ti-au pregatit o serie de workshop-uri personalizate pe planurile si nevoile tale fie ca esti distribuitor, revanzator, electrician, instalator sau tablotier.
Selecteaza ziua care iti este dedicata si inscrie-te la evenimentul "Zilele Legrand & Friends" pentru a testa solutiile, produsele si inovatiile de care au nevoie clientii tai intr-o maniera interactiva.
Impreuna evoluam mai rapid si suntem cei mai buni.

------------------------------------

Cluj: 21-23 mai

LOCATIE:
Showroom-ul Legrand Cluj Napoca
Str. Aron Densusianu, nr 57, etaj 1

Am pregatit trei zile dedicate exclusiv profesionistilor, cu discutii si prezentari sustinute de specialistii Legrand. Va asteptam la workshopurile interactive destinate distribuitorilor, instalatorilor si electricienilor sau la prezentarile dedicate special arhitectilor si designerilor.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019