ASBIS Romania incheie cu Legrand un acord de distributie

117 vizualizari
absis
Distribuie pe

ASBIS Romania, filiala locala a grupului ASBIS, unul dintre distribuitorii importanti din piata IT din Romania, a incheiat cu Legrand, specialistul la nivel global in infrastructuri electrice si digitale, un acord de distributie a echipamentelor de tip UPS si a produselor pentru cablare structurata.

Cu o abordare a dezvoltarii tehnologice ce are in vedere protejarea mediului inconjurator si pentru a se adapta pietei in continua schimbare, Legrand ofera o gama de UPS-uri cu functionalitati suplimentare pentru a asigura continuitatea operarii pentru orice tip de instalatii. Designul inovator si calitatea superioara a componentelor utilizate permit UPS-urilor Legrand sa atinga un nivel de eficienta de 96,4%, ceea ce duce la economii semnificative de energie.

Prezent de 10 ani pe piata locala, Legrand si-a triplat anul acesta portofoliul de UPS-uri prin lansarea a 21 de game noi, care includ produse inovatoare precum Trimod HE, Archimod HE si Keor T, singurul model de 60 kVA cu baterii interne, produse care se remarca printr-o eficienta energetica ridicata si dimensiuni reduse.

“Viziunea ASBIS Romania este de a oferi utilizatorilor din Romania, prin partenerii sai, produse de la cei mai importanti producatori IT din lume, Legrand fiind liderul la nivel global in infrastructuri electrice si digitale, precum si unul dintre cei mai importanti producatori de UPS-uri,“ a precizat domnul Ion Cusa, Country Manager al ASBIS Romania. “Ca urmare a extinderii portofoliului nostru cu aceste produse, ce raspund unei game extrem de largi de modele de utilizare, partenerii nostri vor beneficia de noi oportunitati de afaceri si de noi posibilitati de a-si spori profitabilitatea.”

„Gama de UPS-uri Legrand este una dintre cele mai competitive si inovative game existente in momentul de fata pe piata din Romania, iar noi ne dorim ca aceasta sa ajunga la cat mai multi clienti. Și cum puteam reusi sa indeplinim cu succes acest obiectiv daca nu prin intermediul unuia dintre cei mai competitivi distribuitori IT din tara?” a declarat domnul Calin Pascalau, director general Legrand Romania.

UPS-urile Legrand se impart in 3 categorii distincte, diferentiate in functie de nevoile utilizatorilor. Categoria „Utilizatori finali si companii mici” include modelele Niky, Niky S, Guardian, Informer Compact, Informer si Keor Multiplug. 

Categoria „Companii medii”, potrivita pentru aplicatiile de pana la 10 kVA, ofera clientilor gamele Daker Dk, Sinus Premium, Sinus LCD, DSP Multipower, DSP Flexipower, Megaline si Keor S.

Din cea de-a treia categorie, „Corporatii si proiecte ample”, fac parte gamele Trimod, Archimod, precum si nou venitele Trimod HE, Archimod HE, Keor T, Keor HP, Pyramid DSP si Pyramid DSP T. Produsele din aceasta categorie au fost concepute pentru utilizatorii cu cerinte ridicate in materie de protectie a echipamentelor electrice. Astfel, UPS-urile pot fi dimensionate in functie de cerintele din momentul respectiv, cu posibilitatea de a adauga noi module pe parcurs, pentru aplicatii de pana la 800 kVA.

In plus, gamele diversificate pe care Legrand le aduce pe piata locala permit conceperea unor solutii personalizate, care sa includa UPS-uri din toate cele trei categorii, indiferent de amploarea proiectului. 

ASBIS Romania va comercializa, incepand din acest trimestru, o gama variata de produse Legrand, incluzand UPS-uri conventionale Daker DK, UPS-uri Line Interactive Niky si Niky S, sisteme modulare Archimod si Trimod. De asemenea, va oferi produse pentru solutii integrate de cablare structurata si centre de date care cuprind elemente de conectica atat pentru cupru, cat si pentru fibra optica, cofrete si cabinete, elemente pentru gestionarea cablurilor, accesorii de cablare, elemente active de cooling, integrate sub grupele de produse LCS2 si Linkeo.

www.asbis.rowww.legrand.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video