Blocare rapida a circuitelor electrice cu noua solutie TAGLOCK

85 vizualizari
Solutia unica de blocare TAGLOCK™ de la Brady
Distribuie pe

Solutia unica de blocare TAGLOCK™ de la Brady le permite operatorilor, inginerilor mecanici, precum si personalului responsabil cu intretinerea si siguranta sa blocheze circuitele electrice rapid si simplu pentru a preveni cuplarea accidentala a acestora in timpul intretinerii. Cu TAGLOCK™, pot fi reduse pericolele de electrocutare si alte accidente legate de repornirea alimentarii.

Preveniti accidentele
TAGLOCK™ blocheaza intrerupatoarele in pozitia oprit pentru a preveni recuplarea accidentala in timpul intretinerii. Prin fixarea intrerupatoarelor in pozitia oprit in timpul intretinerii, pot fi reduse pericolele de electrocutare si alte accidente legate de repornirea alimentarii, care pot avea consecinte grave.

Maxim 4 lucratori
Maxim 4 lucratori pot utiliza simultan un dispozitiv de blocare a unui intrerupator, fiecare dispunand de o banda de prindere personala, codificata cromatic. Cand termina lucrarile care ii sunt atribuite, fiecare lucrator poate indeparta banda de prindere si eticheta personala. La finalizarea intretinerii, ultimul lucrator indeparteaza, de asemenea, dispozitivul de blocare a intrerupatorului pentru a permite recuplarea acestuia.

Simplu de instalat
TAGLOCK™ poate fi instalat rapid si simplu. Instalati dispozitivul de blocare a intrerupatorului, treceti o banda de prindere prin orificiul prevazut si adaugati o eticheta. Dispozitivele de blocare TAGLOCK™ au dimensiuni reduse, putand fi instalate la majoritatea intrerupatoarelor amplasate unul langa altul. Pentru a bloca toate intrerupatoarele vizate, treceti o banda de prindere prin orificiile dispozitivelor de blocare a intrerupatoarelor pe care le-ati instalat. Daca este necesar, poate fi adaugat un lacat pentru securitate suplimentara.

Pentru mai multe informatii, urmariti clipul video TAGLOCK™ pe Youtube sau contactati Brady prin e-mail la emea_request@bradycorp.com. 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video