republic

 

Blocati cu usurinta intrerupatoarele pentru efectuarea in siguranta a interventiilor asupra utilajelor

blocarea intrerupatoarelor
vizualizari

Întrerupătoarele pot fi pornite și oprite cu ușurință, ceea ce le poate cauza probleme specialiștilor care desfășoară o intervenție. Reactivarea prematură a unui circuit poate duce la șocuri electrice și vătămări grave. Pentru a evita aceste accidente și pentru a facilita intervenții mai sigure asupra utilajelor, Brady Corporation oferă o soluție ușor de aplicat pentru blocarea întrerupătoarelor.dispozitiv de blocare pentru întrerupătoare electrice

Ușor de aplicat

Noul dispozitiv universal de blocare pentru întrerupătoare miniaturale de la Brady este ușor de aplicat la o gamă largă de întrerupătoare de la diverși producători. Dispozitivul de dimensiuni reduse se aplică la comutatorul unui întrerupător și se fixează cu un șurub inclus, ușor de manipulat. La strângerea șurubului apare un orificiu pentru o toartă de lacăt de blocare/marcare. Prin închiderea lacătului, comutatorul întrerupătorului va fi blocat pentru a permite intervenții mai sigure.

Intervenții mai sigure

Prin blocarea întrerupătoarelor cu un lacăt, pot fi evitate accidentele legate de reactivarea prematură și neintenționată a utilajelor și a altor dispozitive electrice. După închiderea lacătului, numai specialistul care l-a închis și care desfășoară intervenția are control asupra momentului când va fi reactivat întrerupătorul. Ca soluție de rezervă, Brady poate include chei Master pentru supervizorii selectați într-un plan ce prevede chei pentru lacăte de blocare/marcare.

dispozitiv de blocare pentru întrerupătoare electrice

Conformitate sporită

Cu o soluție de blocare a întrerupătoarelor, companiile pot spori conformitatea cu Norma europeană 1037 privind siguranța echipamentelor și cu Recomandarea UE 89/655, care specifică cerințele minime de siguranță și sănătate la locul de muncă.

Aflați mai multe despre intervențiile mai sigure asupra utilajelor pe site-ul web Brady.

 

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Oțelul, cupru, masele plastice au înregistrat, numai în prima parte a anului 2022, creșteri consecutive de preț, în total de peste 12%.

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Gabriel Tache

Stocarea energiei și sursele regenerabile la fața locului sunt instrumente cheie ce se pot alege pentru a combate prețurile mai mari la energie pe termen scurt.

Gabriel Tache, General Manager Eaton Electric România

Daniel Barciuc, CEO al Siemens România

Trăim într-o lume în care interacțiunea oamenilor cu tehnologia este din ce în ce mai strânsă. Rolul nostru, ca furnizor de soluții, este de a facilita această interacțiune.

Daniel Barciuc, CEO al Siemens România

Knud Erik Andersen, Chief Executive Officer European Energy

Intrăm acum într-o eră în care electricitatea verde este cheia pentru deblocarea provocărilor legate de emisiile de CO2 din transportul greu, industria chimică și sectoarele de încălzire.

Knud Erik Andersen, Chief Executive Officer European Energy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare