Bosch ofera dealerilor si companiilor acces facil la mobilitatea electrica

60 vizualizari
Bosch ofera dealerilor si companiilor acces facil la mobilitatea electrica
Distribuie pe

Facilitatea si siguranta incarcarii autovehiculelor electrice reprezinta un factor cheie pentru succesul mobilitatii electrice. Soferii au doua optiuni atunci cand este vorba de incarcarea autovehiculelor lor: pot utiliza o statie de alimentare disponibila intr-un spatiu public sau una din garajul propriu, folosita exclusiv pentru uz personal. Cu statiile de alimentare Bosch, ambele optiuni sunt posibile. 

Aceste dispozitive, care au fost aprobate de catre toti producatorii de autovehicule importanti, ofera soferilor o modalitate sigura si convenabila de a-si incarca autovehiculele electrice in practic orice loc. Statiile de alimentare pentru clientii particulari pot fi montate usor pe un perete sau pe o coloana exterioara. Pentru a se asigura ca utilizatorii nu intampina nicio problema in timpul instalarii si punerii in functiune, Bosch ofera sistemele ca solutie completa. Ca parte a acestei solutii, Bosch isi consiliaza clientii cu privire la optiunile pe care le au, organizeaza conectarea in siguranta a statiei la reteaua de alimentare si montarea ei pe perete. 

Bosch ofera in prezent o gama de statii de alimentare pentru diferiti producatori. Aceste statii pot fi configurate in mai multe moduri, conform cerintelor clientului – de exemplu, sunt disponibile diferite sisteme de prize pentru a corespunde diferitelor standarde in vigoare in Europa. Componentele pot fi instalate si intr-un spatiu public, acest lucru insemnand ca service-urile sau dealerii auto pot utiliza coloanele de alimentare pentru a incarca propria flota si le pot pune la dispozitia clientilor. Pot fi instalate tehnologii precum cardurile RFID pentru a controla accesul la coloanele de alimentare. 

Bosch ofera eMobility Starter Package, o solutie software pentru interconectarea acestor statii de alimentare. Solutia Bosch le permite companiilor sa ofere utilizarea infrastructurii de alimentare catre terti si sa taxeze aceasta utilizare. Acest sistem nu sporeste doar rata de utilizare si rentabilitatea statiilor de alimentare disponibile, ci si densitatea retelei de alimentare. Software-ul care controleaza si gestioneaza infrastructura de alimentare este oferit si ca serviciu online („software ca serviciu”), ceea ce inseamna ca utilizatorii nu trebuie sa investeasca bani in propriile sisteme IT pentru a utiliza infrastructura. 

Avantajul acestei solutii este acela ca institutiile publice, companiile si furnizorii de utilitati pot folosi propria infrastructura de alimentare pentru autovehiculele electrice, asigurand conditiile pentru ca aceste autovehicule sa poata fi utilizate zilnic. Punctele de alimentare, datele clientilor si ale autovehiculelor si planurile de preturi sunt toate administrate folosind un sistem integrat, astfel incat aceste companii le pot oferi clientilor acces usor la serviciile legate de incarcarea autovehiculelor prin intermediul portalurilor online sau folosind aplicatiile smartphone. Acest lucru inseamna ca operatorii stiu in permanenta si cu exactitate cat de mult este utilizata statia, in timp ce clientii se bucura de transparenta completa in legatura cu timpul de incarcare si pot gasi oricand, utilizand o aplicatie, cea mai apropiata statie disponibila. 

Noul eMobility Starter Package utilizeaza doua protocoale cheie de interfata deschisa pentru a se conecta la sistemele infrastructurii de alimentare. Aceste protocoale le permit clientilor sa adopte rapid si convenabil modelul de afaceri al mobilitatii electrice, cat si sa beneficieze de platformele eRoaming precum cea oferita de Berlin Hubject GmbH. Platformele eRoaming le permit soferilor de autovehicule electrice sa-si incarce autovehiculele in diferitele statii de alimentare din Europa – chiar daca statia nu este administrata de furnizorul lor de energie electrica. Mai mult, solutia software de la Bosch Software Innovations permite integrarea rapida si rentabila a statiilor de alimentare de la diferiti producatori. 

Pentru mai multe informaţii, accesaţi pagina de internet www.bosch-automotive.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video