Conectorul S-One de la Schneider Electric permite transferul de putere de pana la 30W

40 vizualizari
Power over Ethernet (PoE)
Distribuie pe

Schneider Electric anunta un progres important in domeniul tehnologiei Power over Ethernet (PoE), conectorul Actassi S-One fiind certificat recent de catre Delta, un organism extern de certificare, ca fiind in deplina conformitate cu standardele PoE+ (IEEE802.3at).

PoE+ permite tranferul de putere de pana la 30W, in timp ce standardul anterior PoE era limitat la 15W. Acest lucru deschide noi perspective de a controla mai multe dispozitive care necesita alimentarea cu energie electrica precum camere video motorizate, dispozitive de control al accesului sau chiar ecrane cu consum redus de energie. Acest certificat demonstreaza pozitia de lider pe care o are Schneider Electric in domeniul tehnologiei PoE.

„Gratie acestui avans tehnologic remarcabil, Schneider Electric isi demonstreaza pozitia de lider in domeniul PoE, ceea ce permite combinarea inteligenta a infrastructurii retelei de comunicare cu tehnologii de management al energiei”, a declarat Xavier Renard, Building Market Offer Manager al Schneider Electric.

Conectorul Actassi S-One asigura aceeasi performanta chiar si atunci cand cablul de alimentare este deconectat.

Power over Ethernet (PoE) permite alimentarea cu energie a dispozitivelor de tipul telefon IP sau camera Pelco IP printr-un cablu Ethernet, facand astfel posibile comunicarea si alimentarea cu energie in comun.

Beneficii ale utilizarii PoE:
• In cladiri de birouri: posibilitatea de a actiona dispozitive pentru a se aprinde si a se stinge – asa cum se poate proceda in prezent cu luminile – permitand, astfel, economii semnificative de energie.
• Centralizand alimentarea cu energie, sunt posibile economii suplimentare.
• PoE aduce flexibilitatea de a pozitiona sau repozitiona dispozitivele, din moment ce este nevoie de un singur cablu.
• Cu PoE, alimentarea cu energie se realizeaza in tensiuni continue (48V).
• Elimina riscul socurilor electrice si protejeaza oamenii.


Despre Schneider Electric
Companie specializata la nivel global in managementul energiei, cu operatiuni in mai mult de 100 de tari, Schneider Electric ofera solutii integrate pentru diverse segmente de piata, detinand pozitii de lider in domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizarilor in constructii si al centrelor de date sau retelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezenta extinsa si in domeniul aplicatiilor pentru segmentul rezidential. Cei peste 140 000 de angajati ai companiei lucreaza pentru a face energia sigura, fiabila, eficienta, productiva si verde, realizand venituri din vanzari in valoare de 24 miliarde de euro in 2012, prin activitatea lor constanta de a ajuta persoanele si organizatiile „sa profite la maximum de resursele energetice”. 
www.schneider-electric.com/ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video