Eaton Connected - o solutie de distributie a energiei electrice care integreaza si alimentarea de rezerva, gata de utilizare

72 vizualizari
Eaton Connected - o solutie de distributie a energiei electrice
Distribuie pe


Noua solutie Connected de la Eaton, care include o sursa de alimentare neintreruptibila (UPS) si o solutie de distributie a energiei electrice, este raspunsul ideal pentru centre de date, spitale, aeroporturi si alte si alte aplicatii critice, care necesita un UPS ca rezerva pentru a garanta alimentarea continua si fiabila cu energie electrica. Pentru a asigura un mediu sigur si fiabil de operare, orice instalatie de furnizare de energie de rezerva necesita nu doar un UPS, ci si fiderul de intrare, bypass-ul de mentenanta si fiderele de iesire, esentiale caii de alimentare de la reteaua de utilitati la sarcina critica distribuita. Integrand toate aceste componente intr-o solutie unica, echilibrata, Eaton Connected imbunatateste fiabilitatea si disponibilitatea, micsoreaza timpii de proiectare si instalare si reduce la minimum riscul.

In mod traditional, configurarea unui sistem de distributie a energiei electrice insemna gasirea, instalarea si conectarea UPSurilor si a tablourilor de distributie, precum si alocarea de resurse si bani pentru rezolvarea oricaror deficiente sau probleme de interoperabilitate care pot aparea. Eaton Connected elimina aceste probleme, oferind o solutie combinata, proiectata si conectata in prealabil, care uneste doua produse testate, ambele concepute si fabricate de Eaton.

Eaton Connected atinge gradul inalt de disponibilitate si de reducere la minimum a timpilor morti neplanificati prin intermediul unei combinatii de factori. Produsele Eaton, cu o reputatie indelungata in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea, sunt testate conform standardelor relevante pentru UPS-uri si tablouri de dsitributie, pentru a le valida functionarea sigura si fiabila, precum si rezistenta in conditii solicitante de scurtcircuit. Cu toate acestea, ele sunt testate din nou si verificate ca o solutie Connected completa. Timpul de functionare fara oprire a instalatiei este marit la maxim cu ajutorul bypass-ului de mentenanta, a protectiei la alimentarea inversa, a setarilor prestabilite pentru supratensiune si a tehnologiei Hotsync.

Jussi Vihersalo, Business Development Manager segmentul UPS-uri mari, in cadrul Eaton, spune: „In climatul de afaceri din ziua de astazi, utilizatorii au nevoie si se asteapta ca solutiile sa poata face fata cererii in schimbare mai repede ca niciodata. Eaton Connected face ca acest lucru sa fie mai usor atat in etapa de proiectare, cat si in cea de instalare, prin caracterul modular si extensibil, precum si prin interoperabilitatea demonstrata a componentelor sale. Modulele pot fi asamblate rapid pentru a indeplini cerintele exacte ale proiectului, fara a irosi capital sau spatiu pentru o capacitate care nu este necesara. Mai tarziu, se poate furniza imediat, la cerere, o capacitate aditionala, pur si simplu adaugand module suplimentare care sa sustina orice sarcina marita. Flexibilitatea continua sa fie imbunatatita, deoarece atat UPS-urile cat si tablourile de distributie a energiei electrice pot fi extinse fie impreuna, fie separat, dupa cum este cazul.”

Coordonatorii de proiecte isi vor gestiona mai bine riscul, alegand Eaton Connected. Eliminand necesitatea gasirii componentelor individuale sau a unor solutii tehnice speciale, solutiile concepute in prealabil si interconexiunile prefabricate fac ca intregul proces, de la cumparare la punerea in functiune, sa fie simplificat, permitand finalizarea proiectului la timp si in limita bugetului. Nu se iroseste timp cu rezolvarea problemelor neasteptate de incompatibilitate, iar utilizatorii inteleg exact la ce sa se astepte, chiar de inceputul proiectului.

Utilizatorii Eaton Connected pot alege fie Power Xpert 9395P, fie Eaton 93PM ca UPS disponibile pentru preconectare directa la tabloul de distributie Power Xpert CX. Aceasta solutie ofera puteri nominale de 30-900 kVA, cu sectiuni de comutatie statica de pana la 1.200 kVA pentru gestionarea curentilor solicitanti de scurtcircuit. Tabloul de distributie asigura distributia fiabila a energiei si functionarea corecta a controlului motoarelor pentru toate aplicatiile comerciale si industriale pana la 6.300 A.

Componentele individuale ale Eaton Connected ofera solutiei caracteristici care contribuie la fiabilitatea, siguranta si costurile reduse de exploatare. Eficienta modului de dubla conversie al UPS-ului poate fi optimizata cu ajutorul VMMS (sistem de gestionare a modulului variabil), in timp ce o eficienta energetica maxima de peste 99% este disponibila in modul ESS (sistem de economisire a energiei). 

Tabloul de distributie Power Xpert CX este testat de o terta parte conform IEC 61439-2, oferind o functionare fiabila exceptionala prin intermediul utilizarii formei 4B de separare interna. Pentru 300 kVA si sub acest nivel, sunt disponibile compartimente conectabile sau fixe, care permit efectuarea modificarilor fara inchiderea completa a alimentarii. Pentru a asigura siguranta in orice moment, intrerupatoarele sunt declansate automat in momentul extragerii, dar sunt disponibile si alte optiuni de blocare.

Per ansamblu, este de asteptat ca Eaton Connected sa contribuie semnificativ la politica Eaton de asigurare a disponibilitatii unei alimentari fiabile, eficiente si sigure cu energie acolo unde este cea mai mare nevoie. Cu ajutorul Eaton Connected, utilizatorii pot obtine, mai mult ca niciodata, rapid si fara riscuri, o solutie fiabila, sigura, extensibila si testata.

www.eaton-electric.ro
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video