novapex

 

Eaton lansează Soluția de iluminat de urgență universală pentru spații deschise vaste

BeamTech și BeamLite II
vizualizari

Eaton a lansat două game noi pentru sistemul de iluminat de urgență, care oferă o soluție completă pentru toate spațiile deschise vaste. Corpurile de iluminat individuale pot repartiza lumina în unghi larg sau îngust de la cele mai mici și mai estetice dispozitive de iluminat disponibile în prezent pentru astfel de întrebuințări.

Programarea electronică a focalizării la gamele BeamTech și BeamLite II permite configurarea celor 12 LED-uri dedicate din fiecare cap de lampă în vederea repartizării în unghi larg a luminii pentru iluminarea antipanică sau în vederea repartizării în unghi îngust pentru rute de evacuare sau echipamente de urgență, precum alarme și extinctoare de incendiu.

Pentru iluminarea generală antipanică, lumina de la fiecare cap de lampă acoperă o suprafață utilă de până la 30 m cu o distanță optimă între corpurile de iluminat de 36,8 m (43,1 m) pentru iluminarea de 1 lux (0,5 lux). Aceasta este o suprafață mai mare decât suprafețele acoperite de majoritatea celorlalte produse, așadar, în general, sunt necesare mai puține dispozitive pentru a acoperi un anumit spațiu.

Având un indice de protecție împotriva factorilor externi IP65 și rezistență la impact IK03, noua gamă este ideală pentru întrebuințări industriale, precum fabrici sau depozite, dar redesignul integral al produsului înseamnă că acum poate fi folosită și în zone în care aspectul este important, precum în locații pentru divertisment și malluri de cumpărături.
Acest redesign a fost realizat prin folosirea în aceeași carcasă a bateriilor Li-Ion sau NiCd de dimensiune mai mică, dar cu durată lungă de viață, și a capetelor de iluminat LED cu flux ridicat. Acest lucru este diferit de alte produse cu aceleași întrebuințări, care au o carcasă pentru baterii și alta pentru lămpile LED cu flux ridicat montate deasupra. Deși aceasta este o soluție eficientă, corpul de iluminat rezultat este mai mare și mai puțin estetic.

Capetele de iluminat individuale din ambele game, BeamTech și BeamLite II, se pot roti la 360o și se pot înclina până la 90o, așadar dispun de funcționalitatea soluțiilor mai vechi, dar într-un produs mai mic și mai estetic.

Când vine vorba despre instalarea corpului de iluminat, Eaton a simplificat procesul și a redus la minimum numărul de unelte necesare. Punctele de fixare sunt amplasate în afara casetei, așadar nu există riscul de a compromite indicele IP65 al corpului de iluminat, iar nivela cu bulă de aer încorporată asigură o montare dreaptă.

Cablarea produsului este simplă, oferind acces ușor la unitate printr-o carcasă prinsă cu cleme, iar intrarea cablului se face fie prin lateralul, fie prin spatele dispozitivului de iluminat. Pe BeamLite II, intrările cablurilor sunt disponibile pe cele 4 laturi (stânga, dreapta, sus și spate), plus intrare Besa. Pe gama BeamTech există 2 puncte de intrare pentru cablaj prin garniturile de etanșare încorporate, poziționate în interiorul sursei de alimentare electrică, asigurând întotdeauna o clasă de protecție IP, dar fără a compromite aspectul. Nu există găuri preștanțate și nu este nevoie să instalați o garnitură de etanșare separată. Bornele sunt fără înșurubare, folosindu-se cleme pretensionate.

Pentru punerea în funcțiune, puteți regla direcția fiecărui cap de iluminat înainte de a-l bloca în poziție și puteți programa repartiția luminii în unghi îngust sau larg. Un buton de test vă permite să verificați lumina generată și să o reglați pentru a vă asigura că fiecare cap de iluminat de pe corpul de iluminat este setat corect. De exemplu, puteți alege ca un cap de iluminat să furnizeze lumină pe o suprafață largă, iar al doilea să fie focalizat pentru a evidenția o alarmă sau un extinctor de incendiu, pentru a îndeplini cerințele EN 1838:1.

Gama BeamTech cuprinde în prezent dispozitive care au unul sau două capete de iluminat cu LED, în diferite versiuni, care oferă lumină de 250 lm, 500 lm, 1000 lm. BeamLite II are două capete de iluminat cu LED integrate în diferite produse din gamă, care oferă lumină de 200 lm, 400 lm și 800 lm.

Ambele game sunt disponibile sub formă de corpuri de iluminat de urgență de sine stătătoare, cu funcții opționale, inclusiv telecomandă, și dispun de certificare ENEC și sunt conforme EN60598-2-22.

Pentru a afla mai multe despre Eaton, vizitaţi www.eaton-electric.ro.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019