Economisiti timp cu produse durabile de identificare pentru cabluri si componente

114 vizualizari
Brady
Distribuie pe

Imaginati-va ca utilaje, sisteme de alimentare sau de productie importante sunt scoase din functiune din cauza unui cablu deteriorat, ascuns intr-un manunchi gros de cabluri. Detectarea manuala a acestuia ar dura foarte mult timp, iar timpul este esential. O eticheta simpla, dar durabila de identificare a cablurilor, aplicata la intervale regulate contribuie la repunerea in functiune mult mai rapida a sistemelor importante.

Brady

Imprimante rapide pentru etichetare la fata locului

Brady ofera imprimante rapide, care imprima eticheta de identificare de care aveti nevoie in doar cateva secunde. Proiectate pentru a rezista la praf, umezeala si eventualele socuri mecanice, aceste imprimante fiabile contribuie la identificarea rapida a oricaror cabluri sau componente cu etichete de identificare durabile, disponibile intr-o gama larga de tipuri, dimensiuni si culori.

O gama larga de etichete
Cu ajutorul unor instrumente corespunzatoare, un profesionist va finaliza o lucrare mai rapid si cu rezultate mai bune. De aceea, toate imprimantele Brady dispun de o mare diversitate de etichete, adecvate pentru orice situatie. Pentru a include multe informatii pe o eticheta de mici dimensiuni, introduceti in imprimanta etichete steag necompletate. Pentru a proteja un cod de bare esential de pe o eticheta pentru cabluri impotriva abraziunii, murdariei sau umezelii, folositi o eticheta cu autolaminare sau o eticheta circulara pentru cabluri. Puteti utiliza culori diferite pentru a identifica rapid fiecare cablu dintr-un manunchi de cabluri. Toate aceste solutii de identificare sunt disponibile la dimensiunile corespunzatoare si ca produse consumabile pentru imprimante, usor de introdus.

Durabilitate extrema
Etichetele pentru cabluri si componente trebuie sa fie aderente, sa ramana lipite si lizibile. Este extrem de neplacut sa constatati ca ultima eticheta se dezlipeste la deschiderea unui dulap electric in timpul unei urgente in productie. Brady face investitii substantiale pentru a dezvolta incontinuu etichete, cerneluri si adezive care raman intr-adevar fixate si lizibile, chiar in medii solicitante.

Brady a depistat 10 elemente prin care se castiga si se pierde timp in identificarea cablurilor si componentelor. Trimiteti un e-mail la emea_request@bradycorp.com pentru a solicita acest ghid!

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video