Eficienta mai mare cu produse automatizate de identificare pentru cabluri

180 vizualizari
soluții de identificare a cablurilor
Distribuie pe

Industriile care lucrează cu volume mari de cabluri și au nevoie de produse de urmărire și identificare a cablurilor pot spori eficiența în producție cu soluțiile complete și automatizate de identificare a cablurilor de la Brady Corporation.

Cu 10 secunde mai rapid per cablu

Tuburile și etichetele cu înfășurare pentru cabluri pot fi aplicate cu până la 10 secunde mai rapid cu soluțiile automatizate de identificare a cablurilor de la Brady. Wraptor A6500 poate imprima și înfășura o etichetă în jurul unui cablu în 5 secunde, economisind timp în producția de cabluri când trebuie respectate cerințe de urmărire și identificare. Dacă identificați cablurile cu tuburi, Brady vă poate oferi aplicatorul automatizat de tuburi BSP45 pentru a dezlipi tuburile de pe folie și a le aplica pe un cablu activând o pedală. Tuburile pot fi imprimate cu mare acuratețe și precizie, utilizând BradyPrinter i7100 sau imprimanta de tuburi BBP72 pentru a imprima simultan ambele fețe ale tuburilor.etichete cabluri

Fiabilitate excelentă

Etichetele cu înfășurare și tuburile dedicate sunt disponibile pentru fiabilitate maximă la utilizarea soluțiilor automatizate de identificare de la Brady. Etichetele și tuburile însele sunt de foarte bună calitate și pot rezista în medii industriale dificile. Eticheta B-427 din vinil, cu autolaminare oferă rezistență la abraziune, carburant, ulei și condiții de exterior și este disponibilă într-o gamă largă de culori, iar eticheta cu înfășurare B-499 din nailon este rezistentă, în plus, la murdărie, temperaturi ridicate și scăzute și substanțe chimice. Ambele etichete sunt perfect compatibile cu Wraptor A6500. Pentru aplicatorul de tuburi BSP45, Brady recomandă tuburile sale B-342, B-7646 și B-7641, care au proprietăți de rezistență la carburant diesel sau zero halogen și emisie redusă de fum. Toate materialele de identificare au fost testate folosind metode de testare standard ASTM pentru fiabilitate optimă. Fișele cu date tehnice sunt disponibile de pe site-ul web Brady.etichete cabluri

Asistență excepțională

Instrumente simple de asistență la crearea etichetelor și tuburilor sunt disponibile prin aplicațiile Brady Workstation, care sunt oferite gratuit pe o perioadă de încercare de 30 de zile. Trebuie doar să selectați aplicațiile de care aveți nevoie după ce le încercați. Printre funcții se numără adăugarea de text, simboluri, serializare, crearea codurilor de bare și multe altele. De asemenea, Brady oferă asistență tehnică excelentă prin acordurile de service personalizabile, care pot include instalarea și configurarea soluțiilor la fața locului, întreținerea preventivă, instruirea și răspunsul rapid, în plus față de o garanție standard de 1 an.

Calculați randamentul investiției pe site-ul web Brady!

Despre Brady Corporation:
Brady Corporation este un producător și distribuitor internațional de soluții complete, care identifică și protejează persoane, produse și locuri. Produsele Brady ajută clienții să sporească siguranța, securitatea, productivitatea și performanța, incluzând etichete, semne, dispozitive de siguranță, sisteme și software de imprimare, toate de calitate superioară. Fondată în 1914, compania are o bază de clienți extinsă, din industria electronică, de telecomunicații, de fabricație, electrică, de construcții, medicală, aeronautică și diverse alte industrii. Acțiunile Brady sunt tranzacționate la Bursa de Valori din New York sub simbolul BRC. Mai multe informații sunt disponibile pe Internet la www.bradyeurope.com.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video