ENGIE One. ENGIE Romania lanseaza un produs integrat, unic pe piata de energie din Romania: ENGIE One

1941 vizualizari
EngieONE
Distribuie pe

Electricitate, gaz și servicii tehnice cu un singur contract și o singură factură, cu valoare fixă lunară

Acesta este primul pachet integrat constând în furnizarea de electricitate, gaze naturale şi servicii tehnice pentru siguranţa locuinței (verificări și revizii tehnice ale instalației de gaze naturale și centralei termice) ce poate fi accesat online prin încheierea unui singur contract. Pentru toate aceste servicii clientul va primi lunar o singură factură, cu o valoare fixă, stabilită în funcţie de tipul de locuinţă cu o regularizare financiară o singură dată, anual. Clienții au posibilitatea de a alege oferta de preț cu valabilitate de 12 sau 24 de luni, printr-un proces de contractare simplu, în trei paşi, pe site-ul engie.ro.

ENGIE One se adresează clienților și non-clienţilor care beneficiază de încălzirea cu centrală termică individuală pe bază de gaze naturale din Bucureşti şi din judeţele: Alba, Arad, Argeş, Bacău, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Cluj, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Mureş, Olt, Prahova, Sibiu, Timiş, Tulcea, Vâlcea și Vrancea.

,,Experienţa clientului cu brandul este un diferenţiator cheie pe o piaţă a energiei tot mai dinamică şi concurenţială. De aceea, prin lansarea produsului ENGIE One răspundem așteptărilor clienților de simplitate – prin contractarea online a unui pachet integrat de energie – și de predictibilitate asupra costurilor. Numele ofertei este sugestiv, sintetizează atributele produsului, precum şi poziţionarea companiei pe piaţa de energie.’’, declară Eric Stab, Preşedinte Director General al ENGIE Romania.

Campania de promovare a produsului ENGIE One se derulează in mediile TV, online și outdoor.

Grupul ENGIE (fost GDF SUEZ) este prezent în România în trei sectoare de activitate: gaze naturale, electricitate şi servicii energetice.ENGIE Romania este principala filială a Grupului în România şi deţine companiile Distrigaz Sud Reţele, ENGIE Servicii, Alizeu Eolian şi Brăila Winds. Compania activează în următoarele domenii de activitate: distribuţie şi furnizare de gaze naturale, furnizare de electricitate, servicii tehnice pentru instalaţiile de gaze naturale şi centrale termice şi producţie de electricitate. ENGIE Romania şi filialele sale deservesc un portofoliu de 1,7 milioane de clienţi, operează o reţea de 19.000 km, deţin două parcuri eoliene cu o capacitate totală de 100 MW şi au aproximativ 3.700 de angajaţi.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Permalink

Buna ziua,
Doresc sa primesc o oferta de la Engie ONE.
Cu deosebita stima,

Nae Dan
Permalink

Buna ziua,
Doresc sa primesc o oferia pentru gaz, electricitate si servicii tehnice. Am incercat de multe ori sa va contactez. As dori un numar de telefon. Sper ca aceasta data voi primi.
Cu deosebita stima,

Nae Dan
Permalink

Buna ziua
Puteti contacta engie cu privire la oferta lor, la tel. call center 021 9366 sau prin formularul de pe pagina lor https://www.engie.ro/contact/

admin
Permalink

Doresc o ofertă pentru curent electric,gaze şi servicii tehnice .
Pentru ca să înţeleg mai uşor oferta , vă rog să-mi faceţi calculul separat pentru următoarele consumuri :
- curent electric 100kwh/lună
- gaze 50mc./lună
Deţin o centrală murală de 22 kw .
Aştept răspuns la vilizaim1950@gmail.com

VASILE
Permalink

Bună seara. Va rog o oferta pentru energie și gaz.
Cu respect Marius .

Rusu Marius Gheorghiță
Permalink

Am urmat pașii indicați și nu am primit nici un răspuns de aproape 3 luni Dați mi un raspuns

Arnaut Ioan
Permalink

Daca ati completat acel formular, dupa alegerea pachetului dorit si selectarea judetului, trebuie ei sa va contacteze.

admin
Permalink

Doresc oferta pret ptr: C.electric, gaze. si serv, cumulat sau separat ptr un consum;188kw/h pe luna si gaze 74mc/luna Centrala murala 22kw .Astept raspuns la email;dragoskioveanu@gmail.com
Va multumesc.

Chioveanu Dragos
Permalink

Buna ziua. Doresc o oferta de abonament pt electricitate 100 kw/luna, gaz si servicii tehnice. Multumesc!

Carmela Ioana

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video