Eticheta rotativa pentru depanarea mai rapida a cablurilor

576 vizualizari
etichetă rotativă cabluri
Distribuie pe

Capacitatea de identificare rapidă a cablurilor poate avea o importanță majoră în centrele de date și alte medii industriale. Noua etichetă rotativă de la Brady Corporation le permite utilizatorilor să rotească o etichetă pentru cabluri cu ușurință, pentru ca textul imprimat să fie lizibil din orice unghi și pentru a spori viteza și eficiența depanării.

Depanare mai rapidă

Noua versiune de etichetă rotativă cu autolaminare B-427 de la Brady poate spori viteza de identificare a cablurilor, deoarece textul imprimat poate fi citit din orice unghi. Eticheta poate fi rotită în jurul unui cablu, grație unei zone imprimabile neadezive și unui strat de laminare transparent, autoadeziv, înfășurat în jurul unui cablu. Sporirea vitezei de identificare a cablurilor poate avea o importanță majoră pentru depanare și contribuie la evitarea pierderii timpului sau a erorilor umane, cum ar fi decuplarea cablului necorespunzător.

rotating labels

Fiabilă și imprimabilă la fața locului

Noua etichetă rotativă face parte din gama de etichete industriale fiabile de la Brady pentru cabluri și componente, care rămân fixate și lizibile mult timp după aplicare. Acestea pot fi create cu ușurință cu aplicațiile Brady Workstation și pot includ orice text, număr serial, cod de bare, cod QR sau alte date, înainte de imprimarea cu o imprimantă Brady. Printre imprimantele compatibile se numără BBP12, BBP33, BradyPrinter i5100, BradyPrinter i7100, BradyPrinter M611, BMP61 și BMP71.

rotating labels

Asistență completă

În plus față de etichete fiabile, aplicații de creare a etichetelor și imprimante, Brady poate oferi soluții de identificare personalizate printr-o abordare consultativă la fața locului. Soluțiile de identificare Brady sunt întotdeauna disponibile local printr-o rețea de distribuitori vastă și globală. După implementarea soluțiilor, sunt disponibile servicii tehnice și pentru clienți, care pot răspunde la eventualele întrebări.

Urmăriți eticheta în acțiune sau obțineți o mostră gratuită prin site-ul web Brady sau scriind la emea_request@bradycorp.com.

Brady Corporation este un producător și distribuitor internațional de soluții complete, care identifică și protejează persoane, produse și locuri. Produsele Brady ajută clienții să sporească siguranța, securitatea, productivitatea și performanța, incluzând etichete, semne, dispozitive de siguranță, sisteme și software de imprimare, toate de calitate superioară. Fondată în 1914, compania are o bază de clienți extinsă, din industria electronică, de telecomunicații, de fabricație, electrică, de construcții, medicală, aeronautică și diverse alte industrii. Acțiunile Brady sunt tranzacționate la Bursa de Valori din New York sub simbolul BRC. Mai multe informații sunt disponibile pe Internet la www.bradyeurope.com.
 

World Trade Center
Piata Montreal, nr 10
Intrarea F, Etajul 1, Birou 1.16, Sector 1,
Bucharest, 011469
- -
Phone: +40 21 202 3032
Fax: +40 21 202 3100
emea_request@bradycorp.com

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video