Interes sporit pentru Seminarul dedicat furnizarii de energie electrica in Romania

75 vizualizari
Interes sporit pentru Seminarul dedicat furnizarii de energie electrica in Romania
Distribuie pe

Pe data de 5 noiembrie, a avut loc seminarul „Furnizarea de energie electrica in Romania” organizat de Camera de Comert Italiana pentru Romania impreuna cu furnizorul de energie RePower Romania la sala Madrid a NH Hotel Timisoara.

Numarul mare de companii participante demonstreaza faptul ca pretul energiei electrice reprezinta un factor important pentru consumatorii finali care cauta solutii optime pentru reducerea costurilor.

Printre cei care au luat cuvantul s-au numarat Ambrogio Cassini, Repower, care a analizat factorii care determina pretul energiei si volatilitatea acestora; Dan Dragan, Repower Romania, care a discutat cu privire la elementele contractuale si la modul in care acestea pot fi negociate in vederea optimizarii raportului client-furnizor; Matteo Baldan, Banca Italo Romena, care a explicat cum poate fi structurat un credit compatibil cu necesitatile unei companii. Vincenzo Moderno, Agatos Energy, a incheiat seminarul cu o scurta interventie.
Companiile participante au avut ocazia de a socializa si de a discuta cu lectorii care au intervenit pe durata conferintei in cadrul cinei de network care a avut loc in urma evenimentului.

Camera de Comert Italiana pentru Romania isi urmeaza propriul obiectiv de informare si de asistenta a companiilor din judetele Timis si Arad, prin evenimente care sa corespunda necesitatilor operatorilor economici din zona.
In urmatoarele luni sunt prevazute noi evenimente pe tema energiei si a agriculturii in Arad.

Pentru mai multe informatii privind activitatile CCIpR: www.cameradicommercio.ro 

Departamentul de Comunicare al Camerei de Comert Italiene pentru Romania

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video