Aerteknika

Lapp achizitioneaza doua companii de top in solutii de automatizare industriala si cabluri procesate

Lapp Group
vizualizari

Lapp Group achiziționează SKS Automaatio și SKS Connecto din Finlanda și Polonia

“ Achiziția companiilor SKS întărește poziția companiei Lapp și rolul acesteia în soluțiile pentru cabluri procesate, precum și poziția de pe piața din Europa de Nord-Est”, a declarant Adreas Lapp, Chairman în cadrul Boardului Lapp.

SKS Connecto Oy este localizată în Hyvinkää, Finlanda, și este lider în soluțiile de cabluri și cabluri procesate pentru industria mașinariilor, construcțiilor și industria feroviară. SKS Connecto Polska Sp. z o.o. în Gdansk, Polonia reprezintă o altă locație a companiei care este specializată în producția de cabluri procesate și ansambluri electrice.

SKS Automaatio Oy este lider în soluțiile pentru comunicațiile industriale și componente electrice și este localizată în Vantaa, Finlanda. Pe lângă portofoliul de produse bine structurat, compania oferă și soluții personalizate în materii de ambalaje și împachetare, ce se potrivesc perfect cu viziunea Lapp.

Cifra de afaceri a celor două companii este de 40 de milioane de Euro. Peste 280 de angajați lucrează aici. Fondată în 1924, SKS Group, a avut inițial 8 companii și este o afacere de familie reprezentată de Heimo J. Aho.

Automatizarile industriale și procesarea cablurilor sunt două subiecte importante în strategia Lapp 2020. Automaatio și SKS Connecto, leaderi în aceste domenii, au un rol important în a susține această strategie și în a întări poziția Lapp în aceste domenii, având în același timp și un rol de susținere a clienților Lapp și SKS“, a declarant Matthias Lapp, CEO al regiunii LA EMEA.

Contractul cu SKS Group a fost semnat la data de 15 Decembrie 2017. Lapp Group și SKs Group sunt parteneri de peste 50 de ani.

Încheierea acestui parteneriat între cele două familii reprezintă un prilej de bucurie la nivel internațional, întrucât nu numai că familia Lapp s-a mărit, însă împreună vom putea livra soluții mult mai eficiente în cele două domenii, într-un timp mult mai scurt”, a declarat Dan Ionas, Manager Marketing și Vânzări, Lapp Kabel România.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romtherm 2019

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare