Legrand lanseaza Programul Protectie 2, o solutie complet noua de protectie si distributie a energiei electrice

160 vizualizari
Legrand lanseaza Programul Protectie 2
Distribuie pe

Legrand lanseaza in Romania noile sale game de intrerupatoare automate, disjunctoare, centrale de masura si contoare de energie electrica, destinate protectiei si distributiei energiei electrice. Produsele sunt menite sa asigure comanda, separarea si protectia liniilor electrice de joasa tensiune.

Toate gamele lansate fac parte din noul Program Protectie 2. Astfel, intr-un interval de timp relativ scurt, Legrand inlocuieste complet solutia pentru echipamentele de protectie si distributie, masura, comanda si control. Compania este probabil singurul producator care face o schimbare de o asemenea anvergura. 

“Legrand a fost si va ramane un inovator in infrastructurile electrice, asa ca era normal ca echipamentele noastre de protectie si distributie a energiei electrice sa ilustreze inca o data pozitia noastra ca unul dintre principalii jucatori ai pietei la nivel global. Suntem bucurosi ca, de acum inainte, companiile din Romania vor beneficia de Programul Protectie 2, care, alaturi de celelalte linii de produse din portofoliu, le ofera o solutie completa si moderna”, a declarat Calin Pascalau, director general Legrand Romania.

Programul Protectie 2 este potrivit pentru proiectele cu un grad de complexitate ridicat si acopera intreaga paleta de capacitati de rupere, de la 4,5kA pana la 100kA, pentru valori ale curentului nominal de la 0,5A la 6300A. Mai mult decat atat, acesta include toate functiile necesare oricaror tipuri de aplicatii de protectie si distributie, precum inversoare automate de sursa, comanda de la distanta, echipamente de comanda si control, sistem de comunicatie cu posibilitatea transmiterii tuturor parametrilor din instalatia electrica deservita. 

Prin urmare, solutia ofera toate produsele necesare pentru echiparea completa a tablourilor electrice si este adaptata tuturor segmentelor de piata.

Pe langa performanta electrica superioara, noile game propun o serie de functii noi si inovatii care faciliteaza procesele de instalare, exploatare si intretinere a instalatiilor electrice. Astfel in gama de intrerupatoare automate in carcasa turnata, DPX3, se evidentiaza: functia de protectie diferentiala si functia de masurare integrate in aparatul de baza, noua versiune de inversor de sursa automat sau manual in care se pot integra si intrerupatoare de gabarite diferite, dispozitivele de comanda de la distanta cu montaj in partea laterala a intrerupatorului asociat. Noua gama de protectie modulara, DX3, prezinta si urmatoarele noutati: functia de masurare integrata in blocurile cu protectie diferentiala, inversorul manual de sursa pentru disjunctoare modulare, bobina de declansare la supratensiune.

Noile produse lansate simplifica procesul de instalare a solutiilor implementate si, nu in ultimul rand, il fac mai sigur. Proiectele in cadrul carora pot fi folosite sunt diverse, acestea variind de la aplicatii rezidentiale (ansambluri de locuinte, blocuri sau case individuale), aplicatii tertiare (cladiri de birouri, magazine, cladiri publice sau administrative, centre comerciale sau anexe de cladiri) si pana la aplicatii ce deservesc constructiile din segmentul industrial.

Informatii produse
Programul Protectie 2 contine urmatoarele familii de echipamente de protectie: 

- DMX3 - Intreruptoare automate cu stingere in aer, de la 630A la 6300A;

- XL3 - Cofrete si dulapuri electrice pana la 6300A;

- DPX3 - Intreruptoare automate in carcasa turnata de la 16A la 250A;

- EMDX3 - Centrale de masura si contoare de energie electrica; 

- DX3 - Disjunctoare modulare de la 0,5A la 125A;

- TX3 - Disjunctoare modulare de la 2A la 63A.

Pe langa aceste familii de produse, in portofoliul Legrand se regasesc si alte produse necesare pentru realizarea unor solutii complete de tablouri electrice: transformatoare de comanda si separare, surse de alimentare, dispozitive de control si semnalizare, componente de cablare si sisteme de marcare, prize industriale si unitati combinate de cofrete si prize industriale.


Despre Legrand
Legrand este specialistul global in infrastructuri electrice si digitale. Solutiile sale complete pentru cladiri rezidentiale, comerciale, de birouri, invatamant, data center, spitale si alte centre de sanatate, hoteluri si constructii industriale il fac un etalon in domeniu pentru utilizatorii din intreaga lume. Inovatia, care include lansarea constanta de produse cu valoare adaugata, precum si achizitiile, sunt cei mai importanti factori carora li se datoreaza cresterea companiei.
Cu reprezentante in mai bine de 70 tari, Legrand isi distribuie produsele in peste 180 tari din lumea intreaga. Mai mult decat atat, compania de origine franceza realizeaza doua treimi din cifra sa de afaceri datorita unor produse care sunt pe locul I sau II, in materie de vanzari, in tari de pe tot Globul.
Legrand a raportat vanzari de aproximativ 4,5 miliarde de euro in 2013. Compania este listata la Bursa NYSE Euronext si este o componenta a indicilor bursieri CAC40, FTSE4Good, MSCI World, Corporate Oekom Rating si DJSI. 
In Romania, Legrand aniverseaza anul acesta 10 ani de la infiintarea filialei, timp in care a comercializat, prin intermediul distribuitorilor sai, cele mai variate si inovatoare produse din domeniul electric sub urmatoarele marci: Legrand, Bticino, Cablofil, Zucchini, Alpes Technologies, Vantage si Sarlam.

www.legrandgroup.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video