republic

 

Module interne de baterii inteligente de la Scheneider Electric

alaxy VS
vizualizari

Compania Scheneider Electric, prezentă în domeniul energiei și al automatizării, vine cu noi soluții eficiente și sustenabile pentru mediile IT, comerciale și industriale.

Echipamentul de tip UPS Galaxy VS trifazat, cu module de baterii interne inteligente

Disponibil pe toate piețele mondiale, mai puțin Japonia și China, Galaxy VS este un UPS trifazat extrem de eficient, modular, ușor de instalat și folosit în majoritatea mediilor comerciale, industriale sau IT.

Datorită EcoStruxure™ Ready pentru o mai bună monitorizare și gestionare a echipamentului și a soluției inovatoare Green Premium™ care oferă o performanță durabilă, precum și noua tehnologie a modulelor de baterii menită să îmbunătățească disponibilitatea și să ofere mai multă flexibilitate, cu UPS Galaxy VS se obține până la 99% eficiență și astfel se reduc costurile de exploatare.

Bateriile sunt dispuse sub formă de șiruri redundante și dispun de o funcție de auto-configurare. Printre avantajele utilizării lor se numără reducerea riscurilor, astfel că sarcinile critice sunt întotdeauna protejate cu perioade de autonomie previzibile. Amprenta compactă este optimizată prin integrarea bateriilor în unitatea UPS, cu ajutorul unui rack, care răspunde nevoilor aplicațiilor de tip EDGE, dar și pentru infrastructurile critice.

În funcție de cerințele de putere și timpul de funcționare, există două opțiuni ale unității, oferind 10-50 kW (400V),10-25 kW (208V) și 20-50 kW (480V). Serviciul de punere în funcțiune este inclus pentru a garanta performanța, calitatea și siguranța sistemului. Galaxy VS a fost introdus pentru prima dată în aprilie 2019 pentru bateriile externe care suportă 20-100 kW (400V/480V) și 10-50 kW (208V).

Alte avantaje ale Galaxy VS

Datorită designului compact și accesului frontal pentru service, face din acest produs unul ergonomic, potrivit pentru spații înguste. Construcția modulară a componentelor sistemului permite un service rapid, dar și o redundanță internă la niveluri reduse de încărcare. Prin tehnologia EcoStruxure Ready, îl face ușor de gestionat, cu vizibilitate globală asupra performanței și parametrilor echipamentului, asistat de un birou de servicii expert 24x7. Prietenos cu mediu a primit certificare Green Premium încă din fabricație pentru o performanță durabilă a afacerii.

Ultimul model Galaxy VS cu module interne de baterii inteligente, face din acest produs o alegere inovatoare și flexibilă pentru utilizatorii finali, distribuitori, parteneri și integratori din diverse medii, cu preponderență pe aplicații de tip EDGE și infrastructuri critice, după cum spune și vicepreședintele Scheneider Electric, Christopher Thompson.

Mai multe informații și soluții inteligente despre Galaxy VS sunt disponibile pe pagina de prezentare a Galaxy VS. *

* https://www.se.com/ww/en/product-range-presentation/65772-galaxy-vs/

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Oțelul, cupru, masele plastice au înregistrat, numai în prima parte a anului 2022, creșteri consecutive de preț, în total de peste 12%.

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Gabriel Tache

Stocarea energiei și sursele regenerabile la fața locului sunt instrumente cheie ce se pot alege pentru a combate prețurile mai mari la energie pe termen scurt.

Gabriel Tache, General Manager Eaton Electric România

Daniel Barciuc, CEO al Siemens România

Trăim într-o lume în care interacțiunea oamenilor cu tehnologia este din ce în ce mai strânsă. Rolul nostru, ca furnizor de soluții, este de a facilita această interacțiune.

Daniel Barciuc, CEO al Siemens România

Knud Erik Andersen, Chief Executive Officer European Energy

Intrăm acum într-o eră în care electricitatea verde este cheia pentru deblocarea provocărilor legate de emisiile de CO2 din transportul greu, industria chimică și sectoarele de încălzire.

Knud Erik Andersen, Chief Executive Officer European Energy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare