Module interne de baterii inteligente de la Scheneider Electric

119 vizualizari
alaxy VS
Distribuie pe

Compania Scheneider Electric, prezentă în domeniul energiei și al automatizării, vine cu noi soluții eficiente și sustenabile pentru mediile IT, comerciale și industriale.

Echipamentul de tip UPS Galaxy VS trifazat, cu module de baterii interne inteligente

Disponibil pe toate piețele mondiale, mai puțin Japonia și China, Galaxy VS este un UPS trifazat extrem de eficient, modular, ușor de instalat și folosit în majoritatea mediilor comerciale, industriale sau IT.

Datorită EcoStruxure™ Ready pentru o mai bună monitorizare și gestionare a echipamentului și a soluției inovatoare Green Premium™ care oferă o performanță durabilă, precum și noua tehnologie a modulelor de baterii menită să îmbunătățească disponibilitatea și să ofere mai multă flexibilitate, cu UPS Galaxy VS se obține până la 99% eficiență și astfel se reduc costurile de exploatare.

Bateriile sunt dispuse sub formă de șiruri redundante și dispun de o funcție de auto-configurare. Printre avantajele utilizării lor se numără reducerea riscurilor, astfel că sarcinile critice sunt întotdeauna protejate cu perioade de autonomie previzibile. Amprenta compactă este optimizată prin integrarea bateriilor în unitatea UPS, cu ajutorul unui rack, care răspunde nevoilor aplicațiilor de tip EDGE, dar și pentru infrastructurile critice.

În funcție de cerințele de putere și timpul de funcționare, există două opțiuni ale unității, oferind 10-50 kW (400V),10-25 kW (208V) și 20-50 kW (480V). Serviciul de punere în funcțiune este inclus pentru a garanta performanța, calitatea și siguranța sistemului. Galaxy VS a fost introdus pentru prima dată în aprilie 2019 pentru bateriile externe care suportă 20-100 kW (400V/480V) și 10-50 kW (208V).

Alte avantaje ale Galaxy VS

Datorită designului compact și accesului frontal pentru service, face din acest produs unul ergonomic, potrivit pentru spații înguste. Construcția modulară a componentelor sistemului permite un service rapid, dar și o redundanță internă la niveluri reduse de încărcare. Prin tehnologia EcoStruxure Ready, îl face ușor de gestionat, cu vizibilitate globală asupra performanței și parametrilor echipamentului, asistat de un birou de servicii expert 24x7. Prietenos cu mediu a primit certificare Green Premium încă din fabricație pentru o performanță durabilă a afacerii.

Ultimul model Galaxy VS cu module interne de baterii inteligente, face din acest produs o alegere inovatoare și flexibilă pentru utilizatorii finali, distribuitori, parteneri și integratori din diverse medii, cu preponderență pe aplicații de tip EDGE și infrastructuri critice, după cum spune și vicepreședintele Scheneider Electric, Christopher Thompson.

Mai multe informații și soluții inteligente despre Galaxy VS sunt disponibile pe pagina de prezentare a Galaxy VS. *

* https://www.se.com/ww/en/product-range-presentation/65772-galaxy-vs/

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video