Noile solutii de distributie a energiei electrice lansate de Eaton imbunatatesc flexibilitatea in centrele de date mici

72 vizualizari
unitati de distributie a energiei (ePDU) 1U si 2U pentru rack-uri
Distribuie pe

Eaton a lansat o noua gama de unitati de distributie a energiei (ePDU) 1U si 2U pentru rack-uri, proiectate special pentru a ajuta managerii centrelor de date sa optimizeze retelele inteligente de distributie a energiei din solutiile de infrastructura convergente si hiperconvergente si aplicatiile mici ale centrelor de date. Disponibila clientilor din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), noua gama de ePDU-uri permite utilizatorilor de rack-uri mici pentru centre de date sa se bucure de multe beneficii care anterior au fost asociate cu ePDU-urile verticale (0U)ale companiei Eaton, inclusiv de o mai buna eficienta, costuri reduse si asigurarea continuitatii operatiunilor.

„Managementul eficient al energiei este foarte important pentru a face fata cerintelor actuale ale mediilor centrelor de date”, afirma Matthieu Jaeger, product manager in cadrul Eaton, regiunea EMEA, responsabil de ePDU-uri. „Dar pana acum, distributia flexibila a energiei electrice in rack-uri mai mici a fost problematica. Noile unitati de distributia energiei (ePDU) 1U si 2U ofera o solutie la indemana si globala pentru aceste aplicatii. Acestea contin aceleasi caracteristici inovatoare care au facut atat de cunoscute ultimele ePDU-uri 0U, inclusiv dispozitiv de retinere a fiselor pentru prizele standard IEC, ce previne deconectarea accidentala a fiselor. Credem ca aceste noi ePDU-uri vor elimina multe din problemele de integrare a rack-urilor pentru personalul specializat din centrele de date.”

Noile ePDU-uri permit distributia inteligenta a energiei electrice pentru aplicatii in care rack-urile nu sunt destul de inalte pentru a permite utilizarea unui ePDU 0U. De asemenea, sunt ideal adaptate pentru a fi utilizate in incinte cu montare pe perete, unde nu este posibil accesul prin partea din spate. Toate noile ePDU-uri sunt prevazute cu facilitatea de retinere a fiselor si sunt adaptate pentru a functiona la temperaturi de pana la 60ºC, fapt ce permite utilizarea acestora in medii pentru centre de date cu temperaturi ridicate. Modelele Basic si Metered sunt deja disponibile, iar modelele Switched, Metered Outlet si Managed vor fi lansate mai tarziu anul acesta.

Pentru a reduce la minimum costurile retelelor, se pot conecta in cascada pana la 8 ePDU-uri de la un singur port si adresa IP. De asemenea,sunt prevazute cu functia dehot-swap pentru modulele de control, ceea ce presupune ca modulele pot fi schimbate sau actualizate fara deconectarea de la sursa de energie electrica. Versiunile Metered ale noilor ePDU-uri ofera ±1% acuratete de facturare, facilitand monitorizarea consumului de energie. Noua gama de produse accepta configurarea sau actualizarea in masa, reducand timpul de administrare si crescand eficienta globala.

Impreuna cu software-ul Eaton de virtualizare Intelligent Power Manager (IPM),noile ePDU-uri pot fi usor monitorizate si administrate de pe un panou de comanda virtual. Cand se utilizeaza cu senzori optionali, cum ar fi sonda Eaton de monitorizare a mediului (Environmental Monitoring Probe), ePDU-urile pot declansa alerte de mediu, cum ar fi temperatura sau umiditate excesiva, si pot initia protocolul de recuperare in caz de dezastre (SRM - Site Recovery Manager), inclusiv migrarea automata a serverelor virtuale intr-o locatie de backup sau inchiderea automata a sistemului pentru a proteja aplicatiile strategice pentru indeplinirea obiectivelor.

Se pot livra de asemenea versiuni personalizate ale ePDU-urilor pentru a satisface cerintele specifice ale utilizatorilor. Intrucat toate ePDU-urile sunt fabricate in regiunea EMEA, garantam livrarea prompta si raspunsuri rapide la cerintele clientilor. 

Pentru a afla mai multe despre Eaton, vizitati www.eaton-electric.ro. Pentru cele mai recente stiri, urmariti-ne pe Twitter (@EatonIT) sau pe LinkedIn (Eaton EMEA).
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video