Aerteknika

Pierderi energetice: probleme curente, solutii de la Fluke

Pierderi energetice: probleme curente, solutii de la Fluke
vizualizari

Pierderile energetice in transport si distributie reprezinta aproximativ 10% si 15% din energia produsa in centrale, in functie de structura retelei, de conditiile de exploatare si de alti factori. 
Majoritatea acestor pierderi sunt tehnice: pierderi in transformatoare, contoare, transformatoarele de masura, sigurante, instrumente de masura. Ar trebui sa insistam putin pe acestea din urma, mai ales ca sunt instrumentele fundamentale in constructia, calibrarea si intretinerea retelelor electrice. 

Osciloscoapele Fluke ScopeMeter 190-104 (100 MHz) si 190-204 (200 MHz) combina cele mai inalte clase de protectie si portabilitatea robusta cu performantele ridicate ale unui osciloscop stationar. Proiectate pentru inginerii si tehnicienii de intretinere din uzine, aceste osciloscoape robuste functioneaza in medii industriale dificile cu grad ridicat de murdarie si agresivitate pentru a testa orice, de la componente microelectronice la aplicatii electronice de putere.

Serie 190 II include toate functiile ScopeMeter standard, inclusiv TrendPlot™, declansare Connect-and-View™ScopeRecord™ si multe altele:
• Patru intrari izolate electric
• Clasa de protectie CAT III 1000 V, CAT IV 600 V
• Alegeti dintre modele cu latimea de banda de 60 MHz, 100 MHz, 200 MHz sau 500 MHz
• Rata de esantionare rapida, de pana la 5 GS/s cu rezolutie de pana la 200 ps (in functie de mode si canalele utilizate)
• Rata ridicata de esantionare, pana la 2,5 GS/s cu rezolutie de pana la 400 ps
• Memorie profunda: captura a formei de unda cu 10.000 de esantioane pe canal pentru a putea vedea detaliile
• Clasa de protectie IP-51 pentru praf si lichide pentru a rezista in medii dificile
• Porturi USB izolate pentru dispozitive de stocare si conectivitate la PC-uri
• Durata de viata a bateriei de 8 ore, standard cu noua tehnologie cu Li-Ion
• Capac usor accesibil pentru inlocuirea usoara a bateriilor
• fanta convenabila pentru legarea si blocarea osciloscopului cand nu este supravegheat

Sondele standard care acopera o diversitate de aplicatii, de la mV la kV, va pregatesc pentru orice, de la microelectronica la aplicatii de medie tensiune in medii dificile. Intrarile izolate independent elimina riscul de scurtcircuit accidental la masa, permitandu-va sa efectuati masuratori in circuite mixte cu potentiale de referinta separate.

Abordati si cele mai severe conditii cu singurul osciloscop cu clasa de protectie IP-51 de pe piata
Robuste si rezistente la socuri, osciloscoapele portabile ScopeMeter sunt construite pentru mediile dificile. Carcasele lor etanse le protejeaza impotriva prafului, a vaporilor de apa, a scurgerilor, a umezelii si a contaminantilor in suspensie aeriana, asigurand o functionare precisa si sigura ori de cate ori aveti nevoie.
Lucrati un schimb complet cu un set de baterii.
Noile baterii cu performante ridicate beneficiaza de tehnologia Li-ion pentru a va ajuta sa lucrati continuu opt ore. Si, datorita capacului usor accesibil, bateriile pot fi inlocuite rapid.

Captati si partajati cu usurinta forme de unda cu noua conectivitate USB
Doua porturi USB, izolate electric de circuitele de intrare pentru masurare, va ofera conectivitate usoara la un PC sau la dispozitivele de stocare USB. Stocati fara limite forme de unda, capturi de ecran sau configuratii de instrumente pe un dispozitiv de stocare USB. Conectati osciloscopul la interfata USB a unui PC pentru a transfera si a arhiva date utilizand software-ul FlukeView pentru Windows.

Vizionati imediat un afisaj stabil cu declansarea Connect-and-View™
Connect-and-View™ configureaza automat declansarea corecta prin recunoasterea sabloanelor de semnal. Fara a atinge niciun buton, obtineti o afisare stabila, sigura si repetabila a practic oricarui semnal, inclusiv cele de la actionarile electrice si semnalele de comanda. Accelereaza masurarea mai multor puncte de testare in succesiune rapida.

Inregistrati pana la 48 de ore de forme de unda cu rezolutie inalta cu ScopeRecord™
Memoria ScopeRecord stocheaza pana la 27.000 de puncte pe canal, capturand defectele intermitente si rapide. (Pot fi stocate doua seturi de inregistrari multicanal pentru analiza ulterioara)
Stocheaza evenimente precum profilurile de miscare, UPS, sursele de alimentare si pornirile de motoare.
Cu modul Stop-on-Trigger, osciloscopul ScopeMeter 190 series II recunoaste imediat un defect de alimentare si stocheaza datele privind forma de unda care il preceda.
Cu functia de marire a formei de unda (de pana la 100x), puteti analiza si cele mai fine detalii, precum ciclurile de putere individuale.

Inregistrati pana la 22 zile cu inregistratorul fara hartie TrendPlot™ pentru a identifica defectiunile intermitente
Trasarea valorilor minime si maxime si medii in timp pentru pana la 22 zile.
Trasarea oricarei combinatii de tensiuni, intensitati, temperaturi, frecvente si faze pentru toate cele patru intrari, toate cu inregistrarea orei si a datei pentru identificarea defectiunilor.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019