Reduceti intensitatea oricarei lampi cu dispozitivul Smart Dimmer de la Eaton

117 vizualizari
 Smart Dimmer de la Eaton
Distribuie pe

Compania Eaton, un lider mondial in managementul energiei, a introdus o noua solutie revolutionara de reducere a intensitatii luminoase pentru toate tipurile de lampi aflate in uz. Aceasta include becurile cu incandescenta, becurile cu halogen, becurile fluorescente compacte (CFL) si becurile cu LED cu intensitate variabila. Dispozitivul Smart Dimmer de la Eaton este utilizabil inclusiv pentru lampi cu LED de joasa putere, la care, pana acum, era aproape imposibila reducerea intensitatii luminoase in conditii de eficienta si fiabilitate.

Acesta reprezinta o optiune deosebit de atractiva pentru contractorii din domeniul electric, care acum pot respecta toate cerintele de reducere a luminozitatii cu o singura gama de produse: noile dispozitive Smart Dimmer, compacte si usor de instalat. De asemenea, se ofera sase profiluri integrate de reducere a luminozitatii, care functioneaza instantaneu, in toate aplicatiile standard. Pentru a respecta cerinte speciale, se pot defini profiluri personalizate de reducere a luminozitatii, cu usurinta si rapiditate.

Dispozitivele Smart Dimmer de la Eaton asigura o reducere continua a luminozitatii, fara scintilatii sau sclipiri. Acestea nu genereaza zgomote audibile si, chiar si atunci cand sunt utilizate cu cele mai mici lampi cu LED, nu exista stralucire reziduala la stingerea luminii. Dispozitivele asigura un control continuu asupra gamei maxime posibile de luminozitate si, ca bonus, sunt construite pe baza unei tehnologii eficiente energetic. 

„Sursele de lumina cu energie redusa sunt o optiune tot mai populara”, a spus Gerald Sessink, manager de produs la Eaton. „Si pe buna dreptate, deoarece permit economii financiare si protejeaza mediul. Totusi, un mare dezavantaj este ca diferitele tipuri de lampi LED actuale cu luminozitate reglabila prezinta propriile caracteristici de reducere a luminozitatii. Unele tipuri de lampi sunt, de fapt, descrise ca fiind aproape inadecvate pentru reducerea luminozitatii, in timp ce altele, in trecut, puteau fi controlate numai cu un anumit tip de dispozitiv de reglare a luminozitatii. Avem placerea de a va anunța ca aceste probleme sunt de domeniul trecutului: noul dispozitiv Smart Dimmer de la Eaton este o solutie universala care functioneaza cu orice lampa. Acesta este un mare avantaj, nu numai pentru instalatori, dar si pentru proprietari, care detin acum controlul complet asupra iluminarii din toate camerele, indiferent de tipul lampilor si al corpurilor de iluminat pe care le utilizeaza. Dispozitivele Smart Dimmer sunt usor de instalat cu orice comutator, indiferent de marca, ceea ce asigura un aspect inteligent.”

Dupa instalarea unui dispozitiv de reducere a luminozitatii, acesta poate fi operat cu usurinta, utilizand unul sau mai multe comutatoare wireless amplasate in orice locatie. Cu o configurare care necesita numai cateva clicuri, un grup de dispozitive Smart Dimmer poate fi controlat de la un singur buton; respectiv, un dispozitiv Smart Dimmer poate fi controlat de la mai multe comutatoare. De exemplu, este usor sa se configureze stingerea tuturor luminilor din casa printr-o singura apasare pe buton. Pentru un plus de functionalitate inteligenta, dispozitivele de reducere a luminozitatii de la Eaton sunt compatibile cu sistemul wireless xComfort pentru automatizarea cladirilor.

Dispozitivele Smart Dimmer sunt disponibile in versiuni care se pot monta incastrat, cu o grosime de numai 18 mm si cu o putere nominala de 250 W, respectiv versiuni incorporate cu puteri nominale de 250 W, respectiv 500 W. Toate tipurile sunt prevazute cu protectie impotriva scurtcircuitelor, a suprasarcinilor si a temperaturii excesive, resetabila automat. 

Pentru a afla mai multe despre Eaton, vizitati www.eaton-electric.ro
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video