S-a incheiat cea de-a doua editie a Congresului de Energie si Echipamente Electrice din Romania (CEEER) 2013

82 vizualizari
CEEER 2013
Distribuie pe

Peste 300 de specislisti, ingineri si reprezentanti de baza ai domeniului au fost prezenti la editia de anul acesta a CEEER 2013. Cu un auditoriu arhiplin, invitatii din prezidiu au reusit sa dea startul unor dezbateri pe marginea celor mai actuale subiecte, facilitand astfel comunicarea intre public si speakerii conferintelor. 

Cele peste 300 de persoane prezente la editia din 2013 a CEEER s-au bucurat de prezenta Ministrului Mihnea Costoiu, care a participat la Deschiderea Oficiala a evenimentului si, totodata, si la prima sesiune a Congresului, Eficienta energetica si politici in domeniul energiei. Alaturi de Domnia Sa, s-a alaturat si Vicepresedintele ANRE, domnul Emil Calota si Directorul ANRE, domnul Corneliu Radulescu. 
Menit a deveni unul din cele mai importante evenimente autohtone in domeniul energiei si echipamentelor electrice, dedicat specialistilor energetici si persoanelor implicate in sectoarele conexe, CEEER 2013 a adus sub acelasi acoperis cei mai importanti specialisti din industria energetica din Romania, precum: Decanul Facultatii de Energetica – Prof. Dr. Ing. Valentin Navrapescu, Presedintele RPIA – Ciprian Glodeanu, Prorector UPB – Prof. Dr. Ing. Claudia Popescu, Director Transelectrica – Gheorghe Indre, CEO Cez – Ion Lungu, CNR-CME – Calin Vilt si multi altii. 

Subiectele in discutie au cuprins sectoarele cu cele mai multe intrebari de rezolvat, printre care putem enumera: eficienta energetica, smart grid, surse regenerabile de energie, standardul, ISO 50001, echipamente electrice sau politici in domeniul energiei. 
Sustinatorii CEEER 2013 au fost companiile Tiab SRL, Eaton Electric si Electromagnetica, societati puternice pe piata din Romania, care au participat la eveniment prin prezentari sau cocktail-uri. 

Pentru prima data in cadrul evenimentului, in sala Drepturile Omului, in data de 11 Septembrie, s-a desfasurat in paralel seminarul StarGrid, organizat in parteneriat cu Asociatia de Standardizare din Romania (ASRO), ce s-a bucurat de prezenta celor mai importanti reprezentanti in domeniu din patru tari europene: David Nestle - Fraunhofer Institut für Windenergie und Energiesystemtechnik, Dr. Ing. Georgio Franchioni - Ricerca sul Sistema Energetico - RSE S.p.A., Italia (tbc) si altii. 

CEEER 2013 a fost sustinut de: Asociatia Romana pentru Energie Eoliana; Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi; Asociatia Romana a Industriei Fotovoltaice; Comitetul Roman al Consiliului Mondial al Energiei; Asociatia de Standardizare din Romani; Patronatul Societatilor din Constructii; Uniunea Generala a Industriasilor din Romania.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video