Schneider Electric lanseaza in Romania TeSys H, cel mai subtire element de comutatie statica din lume

138 vizualizari
TeSys H
Distribuie pe

Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei si automatizari, lanseaza in Romania o noua gama ultra-compacta de contactoare electronice multifunctionale, TeSys H. Aceasta cuprinde cel mai subtire element de comutatie statica din lume, destinat actionarii motoarelor asincrone, si poate fi folosita intr-o varietate de aplicatii din industrie, in special in industria alimentara sau cea logistica.

Cu o latime de numai 22.5 mm, gama TeSys H este destinata pornirii si reversarii motoarelor asincrone cu puteri de pana in 3 kW/ 400 V c.a. Aceasta a fost proiectata pentru a imbunatati integrarea cat mai eficienta a echipamentelor de comutatie a motoarelor in tablourile electrice de comanda, fiind conceputa pentru aplicatii standard sau ca parte a echipamentelor cu functii de siguranta a proceselor. 

Noul produs de la Schneider Electric aduce mai multe beneficii cum ar fi reducerea cu pana la 75% a spatiul ocupat de elementele de comutatie a motoarelor, fiind ideal pentru aplicatiile unde spatiul reprezinta o prioritate, cat si diminuarea cu pana la 60% a timpului de instalare, gratie tehnologiei multi-functie integrata in acesta. De asemenea, TeSys H satisface cerintele de siguranta ale unei arhitecturi clasificate tip SIL3/Ple si reprezinta o solutie fiabila, cu o durata lunga de viata. 

Gratie tehnologiei inovatoare de la Schneider Electric, TeSys H poate realiza pana la patru functii, respectiv: pornirea motorului in sens normal, inversarea sensului de rotatie al motorului, protectie la suprasarcina a motorului si capacitate de functionare in sisteme de alimentare dezechilibrate (cu diferente intre curentii fazelor de pana la 33%), cat si oprirea in siguranta in conformitate cu cerintele SIL3/PLe (disponibila in varianta cu protectie a cuplului). 

Pe langa aceste functii, noul starter TeSys H permite imbunatatirea eficientei in timpul montajului si al mentenantei, fiind compatibil cu marea majoritate a echipamentelor de comanda si protectie din portofoliul Schneider Electric. 

Gama este disponibila, incepand cu martie 2017, in doua modele dedicate pentru aplicatii diferite: TeSys H standard si TeSys H Safe Torque Off. Primul model certificat CE si UL are eticheta verde si o aplicabilitate generala, in timp ce cel de-al doilea are eticheta rosie si beneficiaza de functii de securitate, cu aplicabilitate in procesele unde este necesara functia de oprire in deplina siguranta.

Mai multe detalii despre avantajele noii game de contactoare electronice multifunctionale de la Schneider Electric poti fi gasite pe pagina dedicata de pe website-ul local al companiei: http://www.schneider-electric.ro/ro/product-range/63062-tesys-h/?filter=business-1-automatizari-si-control-industrial&parent-category-id=3000

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video