Schneider Electric prezinta solutii pentru o energie sigura si sustenabila la FOREN 2016

71 vizualizari
Schneider Electric
Distribuie pe

Schneider Electric va participa, in perioada 12-16 iunie, la a XIII-a editie a Forumului Regional al Energiei pentru Europa Centrala si de Est - FOREN 2016, organizat in Costinesti de Comitetul Național Roman al Consiliului Mondial al Energiei.

Compania va fi prezenta in cadrul editiei din acest an, care se desfasoara in jurul tematicii “Energie sigura si sustenabila pentru regiune”, cu solutii si servicii de management pentru dezvoltarea sustenabila a retelelor electrice dedicate operatorilor de distributie si companiilor din segmentul de energie. 

“Piata de energie este intr-o continua schimbare, iar una dintre provocari devine asigurarea unei energii sigure si sustenabile, care sa sustina o dezvoltare eficienta a economiei. Participarea Schneider Electric la acest eveniment reprezinta o confirmare in plus a interesului in crestere pentru realizarea unor retele inteligente si un angajament al companiei pentru oferirea de servicii si solutii fiabile, care sa raspunda ultimelor cerinte ale distribuitorilor de energie electrica”, a declarat Marius Persinaru, Presedinte Schneider Electric Romania si Republica Moldova.

Una dintre solutiile inteligente propuse de Schneider Electric la FOREN 2016 este sistemul avansat de management al retelelor electrice de distributie ADMS. Acesta le ofera operatorilor de distributie o platforma modulara si flexibila, printr-un sistem unificat DMS, SCADA, OMS si EMS. In plus, ADMS permite monitorizarea avansata, analiza, control, optimizare, planificare si detine functii de formare care permit companiilor de distributie sa furnizeze energie in conditii de siguranta si eficienta.

De asemenea, compania prezinta in cadrul evenimentului unitatea de control la distanta Easergy T300 RTU, o platforma modulara de hardware si firmware pentru aplicatii de gestionare a retelelor electrice de medie si joasa tensiune. Easergy T300 RTU ofera o solutie unica pentru control si monitorizare de la un simplu dispozitiv pe stalp pana la puncte de conexiuni MT/MT sau posturi de transformare MT/JT. Printre beneficiile acestei platforme inovatoare se afla reducerea duratelor de intrerupere (SAIDI), gestionarea reglajului de tensiune, reducerea pierderile tehnice si non-tehnice, precum si masurarea calitatii energiei electrice de medie si joasa tensiune conform standardului EN50160.

FOREN a fost desemnat ca reuniune regionala oficiala a CME pentru Europa Centrala si de Est, incepand cu anul 2011. Organizat o data la doi ani, evenimentul reuneste peste 1.000 de participanti din domeniul energiei: oficiali din cadrul ministerului, guvernului, mediului academic, lideri de energie de la companii internaționale europene, experți in probleme de energie si de mediu. Editia din acest an va pune accentul pe principalele provocari, dezvoltari si oportunitati din industria de energie din regiune in ceea ce priveste cresterea sustenabila. 

Vizitatorii vor putea discuta cu specialistii Schneider Electric la standurile 1 si 2 din Vox Maris Grand Hotel din Costinesti.

www.schneider-electric.ro 

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video