novapex

 

Schneider Electric Romania a implementat solutii eficiente pentru distributia electrica in Willbrook Platinum Business & Convention Center

Schneider Electric Romania a implementat solutii eficiente pentru distributia electrica
vizualizari

Schneider Electric Romania, specialistul mondial in managementul energiei, a finalizat un proiect important reprezentat de Centrul de birouri si sali de conferinta Willbrook Platinum Business & Convention Center din Bucuresti, oferind solutii moderne si eficiente pentru distributia electrica in cele doua cladiri ale ansamblului si suport tehnic pentru dezvoltator.

Pentru tablourile electrice, Schneider Electric Romania a furnizat solutii cu sisteme functionale PRISMA P si PRISMA G, iar pentru distributia electrica din ansamblu, solutia cu bare capsulate Canalis, asigurand un nivel maxim de siguranta si flexibilitate. Toate aceste solutii sunt testate in conformitate cu cele mai recente standarde in vigoare in domeniu.

„Ne bucuram pentru aceasta oportunitate de a optimiza distributia electrica intr-unul dintre cele mai importante ansambluri de pe piata imobiliara din Romania si ne onoreaza increderea aratata de clientii si partenerii nostri. Dincolo de garantiile de fiabilitate si eficienta pe care le prezinta solutiile Schneider Electric, consideram ca excelenta colaborare intre toate partile implicate a stat la baza succesului acestui proiect”, a declarat Saulo Spaolanse, Presedinte Schneider Electric Romania.

La nivelul tablourilor electrice generale din cadrul Willbrook Platinum Business & Convention Center, exista un sistem de anclansare automata a rezervei pentru asigurarea continuitatii alimentarii cu energie electrica a consumatorilor, controlat de un automat programabil Schneider Electric de tip M340. Solutia a constat si in implementarea unui sistem de monitorizare a parametrilor electrici ai instalatiei (curent, tensiune, putere, energie), realizat cu o consola de afisare de tip Magelis XBTGT4230 amplasata pe panoul frontal al tabloului, care afiseaza starea sosirilor si a cuplelor si inregistreaza un istoric al defectelor si al evenimentelor din instalatie.

Distributia de energie electrica in acest ansamblu de cladiri este realizata prin intermediul solutiei cu bare capsulate Canalis de la Schneider Electric. Reprezentand in fapt un tablou electric distribuit, aceasta solutie este testata in conformitate cu SR EN 61439 – 2. Toate zonele de conexiuni intre bare, respectiv intre bare si cofretele conectate pe bare la nivelul fiecarui etaj, echipate cu intrerupatoare automate Schneider Electric, sunt de asemenea testate in conformitate cu acelasi standard, evitandu-se astfel orice posibilitate de disfunctionalitate. 

Solutia implementata de Schneider Electric prezinta avantaje inalte si la nivel de pret, deoarece barele din aluminiu, cu toate zonele de contact din cupru argintat, reprezinta o alternativa mai putin costisitoare la cablurile de cupru necesare, impreuna cu paturile de cabluri aferente, iar acest avantaj este valabil si pentru costurile de instalare.

„Principala provocare a implementarii acestei solutii a constat in coordonarea tronsoanelor de bare cu celelalte instalatii din cladiri si cu detaliile de arhitectura, insa know-how-ul Schneider Electric Romania, suportul tehnic pe care aceasta companie ni l-a oferit, alaturi de o buna cooperare cu instalatorul Global Tehnical Systems, proiectantul MC General Construct si constructorul tablourilor electrice Eurosic S.A. ne-au ajutat sa depasim cu succes orice dificultate. In plus, caracteristicile de filiatie ale echipamentelor Schneider Electric si caracterul unitar al solutiei implementate transforma aceasta solutie in cea mai convenabila din punct de vedere tehnic si financiar”, au declarat reprezentanti ai Willbrook Platinum Business & Convention Center.

Implementarea unitara, de catre acelasi furnizor – Schneider Electric – a solutiilor pentru distributie si tablourilor electrice din intregul ansamblu confera beneficiarului siguranta unei functionari corecte din punctul de vedere al selectivitatii protectiilor si garantia continuitatii in ceea ce priveste alimentarea cu energie electrica.

www.schneider-electric.com/ro


Despre Willbrook Platinum Business & Convention Center
Situat pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, Centrul Willbrook Platinum Business & Convention Center include doua cladiri moderne si „verzi”, care ofera, pe langa spatii generoase de birouri, si un centru de conferinte exclusivist, cu 13 sali care pot gazdui pana la 2.400 de oaspeti si dotat cu tehnologie de ultima ora. Centrul este un loc ideal pentru o gama larga de evenimente: conferinte, traininguri, seminarii etc.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:19020
Data publicarii: 11.06.2021
Valoarea estimata:
Data publicarii: 11.06.2021
Valoarea estimata:
Data publicarii: 11.06.2021