Aerteknika

Separator cu sigurante Eaton XNH - siguranta maxima pentru distributia energiei

Eaton prezinta urmatoarea generatie de separatoare cu sigurante NH XNH
vizualizari

Poate fi combinat cu SmartWire-DT pentru a spori transparenta si profitabilitatea

Eaton prezinta urmatoarea generatie de separatoare cu sigurante NH XNH. Performantele tehnice si instalarea usoara a dispozitivelor permit o implementare a proiectului mai sigura, mai eficienta din punct de vedere al costurilor si care economiseste timp. Noul separator cu sigurante este, de asemenea, primul separator cu sigurante NH care poate fi conectat la SmartWire-DT ca dotare standard.

In cadrul seriei de intreruptoare xEffect, gama XNH ofera o varietate mare de versiuni ale dispozitivului si o gama extinsa de accesorii. Aceasta ii permite sa raspunda cerintelor unui numar mare de aplicatii diferite si cu exigente crescute din domeniul constructiei de utilaje si instalatii, precum si in domeniul distributiei clasice de energie. Astfel, Eaton lanseaza pe piata o serie de dispozitive care ofera chiar mai multe functii de siguranta decat prevede standardul IEC/EN 60947-3.

Pentru conectarea la SmartWire-DT - sistemul inteligent al Eaton de cablaj si comunicare - se conecteaza simplu un modul de comunicare la comutatorul XNH.Acest lucru permite inregistrarea si monitorizarea permanenta a starii sigurantei, a pozitiei de comutare si a valorilor energetice. Datele pot fi transmise printr-un gateway corespunzator tuturor protocoalelor de comunicare industriale recunoscute. Prin urmare, personalul responsabil poate sa detecteze la timp, din centrul de control, starile critice si sa localizeze imediat sursa problemei.

Sistemul de monitorizare a sigurantei cu „Lumina de control a sigurantei” (FCL) ajuta la randul sau la reducerea perioadei de intrerupere a circuitului afectat in eventualitatea unei defectiuni. FCL indica operatorului arderea sigurantei cu ajutorul ledului, astfel incat siguranta defecta poate fi identificata imediat si inlocuita la fata locului. 

Carcasa inaltata si protectiile laterale la atingere si protectia anti-rasucire de pe capacul separatorului cu siguranta ofera protectia crescuta a operatorului in timpul proceselor de comutare.Eaton a integrat in design protectia la atingere, separand in siguranta partile conductoare de pe dispozitiv si din tabloul de distributie. De asemenea, exista un mecanism de blocare in forma de U in vederea protejarii impotriva comutarii neautorizate.La efectuarea lucrarilor de service, operatorul poate deplasa capacul cu sigurantele intr-o pozitie „neutra” si il poate fixa pe mecanismul de blocare utilizand, de exemplu, o bratara autoblocanta.

Caracteristicile suplimentare includ si un dispozitiv solid anti-furt, suprapus pe toate fatetele, si tehnologie de conectare multilaterala, precum si terminale cutie, cu fise, cu papuc, prismatice si dublu-prismatice.

Separatorul XNH este disponibil in urmatoarele dimensiuni: 00, 1, 2 si 3. Seria include dispozitive tripolare, precum si mono- bi sau cvadripolare pentru montare pe bare, placi de montaj si sina.Cu versiunea pentru sistemul bare de 60 mm, de exemplu, Sasy 60i de la Eaton, conexiunea cablului la partea inferioara poate fi inlocuita cu usurinta intr-o conexiune pe sus.

Pentru a afla mai multe despre Eaton, vizitati www.eaton-electric.ro. Pentru cele mai recente stiri, urmariti-ne pe Twitter (@Eaton_EMEA) sau pe LinkedIn (Eaton EMEA).

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019