Tipuri de cabluri de alimentare si comanda

643 vizualizari
Tipuri de cabluri de alimentare si comanda
Distribuie pe


Cablurile reprezinta o parte insemnata in orice tip de instalatie electrica. Acestea trebuie sa satisfaca cu strictete conditiile tehnice specifice domeniului de utilizare si trebuie sa reziste la solicitari extreme ale mediului.

Trasaturile definitorii ale unui cablu de comanda sunt: tipul litelor din care sunt facuti conductorii (neprotejate sau acoperite cu staniu, argint sau nichel), materialul izolatiei conductorilor, modul de identificare al conductorilor (colorati sau numerotati), straturi suplimentare de izolatie, ecranare sau armare, mantaua exterioara. 

Brandul ÖLFLEX® este sinonim cu cabluri de alimentare si comanda. 
Cablurile din familia ÖLFLEX® sunt flexibile, inalt rezistente la substante chimice si sunt destinate constructiei masinilor, uneltelor, cablarii sectiilor de productie, in procese de automatizare si control, etc. Cablurile ÖLFLEX® sunt foarte recomandate pentru folosire in medii industriale datorita proprietatilor exceptionale.

Cablurile ÖLFLEX pot fi utilizate in aproape orice ramura industriala. Indiferent daca este vorba de o instalatie fixa sau cu miscare continua, fara halogeni sau cu certificari internationale, gama de produse este testata in timp, este variata si foarte diversificata.

Gama de cabluri ÖLFLEX cuprinde:

Cabluri pentru servo aplicatii
Cabluri de control ecranate, cabluri de joasa tensiune, servo cabluri conform SIEMENS® Standard 6FX 5008, servo cabluri conform SEW®Standard. Cabluri potrivite pentru conectarea servomotoarelor de la diversi producatori. Domeniul de utilizare: conectare intre servo-controler si motor; pozare fixa, flexare ocazionala; industria constructoare de masini / inginerie; Industria hartiei; Industria chimica; In interioare uscate sau umede, in conditii de stres mecanic mediu. 

• Cabluri pentru conditii dure
Cablurile ÖLFLEX rezista si celor mai vitrege conditii. In functie de necesitate si de caracteristicile aplicatiei, in gama ÖLFLEX gasim cabluri cu rezistenta mare chimica si mecanica: cablu de alimentare si control ecranat, rezistent la uleiuri, murdarie si abraziune, pentru utilizare in conditii dure in zone de apa, cu certificare UL/cUL ÖLFLEX® PETRO C HFFR, ÖLFLEX® ROBUST- Cablu de alimentare, rezistent la conditii meteo, uleiuri bio, detergent si apa fierbinte, pentru utilizare in industria de alimente si bauturi si in centralele de compost, cablu de control rezistent la abraziune cu izolatie de poliuretan (PUR) pentru cerintele ridicate ale aplicatiilor- ÖLFLEX® 400 CP, ÖLFLEX® 400 P, ÖLFLEX®415 CP; ÖLFLEX® 408 P - cablu de comanda PUR cu certificare VDE rezistent la ulei si abraziune, pentru utilizarea in industria constructoare de utilaje si in masinile industriale si echipamentele de lucru, dar si cabluri de cauciuc: H05RR-F, H05RN-F, H07RN-F, H07ZZ-F, H01N2-D, NSSHÖU, NSGAFÖU 1,8/3 kV, NSHXAFÖ 1,8/3 kV, H07RN8-F.

• Cabluri pentru aplicatii lant portcablu
Cablurile Lapp pentru lanturi port cablu nu ofera doar viteza si eficienta, ele faciliteaza imbunatatiri ale productivitatii prin cresterea numarului de cicluri in unitatea de timp. Lapp Kabel Romania va ofera o gama variata de cabluri ÖLFLEX pentru aplicatii normale in lant portcablu, pentru regim greu in aplicatii lant portcablu, pentru aplicatii cu lanturi de alimentare dinamice: pat de cablu (jgheab de cablu), pat de cablu metalic, ÖLFLEX® Chain, ÖLFLEX® Servo, ÖLFLEX® Classic FD 810 P, ÖLFLEX® Classic 810 CP, ÖLFLEX® Robust FD, etc. Cablurile ÖLFLEX pentru aplicatii lant portcablu au o durabilitate crescuta pentru conditii grele: rezistente la contactul cu lubrifianti bazati pe uleiuri minerale, acizi diluati, solutii apoase alcaline si alte medii chimice; rezistente la temperaturi extreme. 

• Cabluri pentru aplicatii speciale
Cablu de alimentare si control pentru vehicule comerciale, aplicatii de camioane; cabluri de control ecranate pentru cerinte ridicate in aplicatii feroviare; cabluri solare cu fascicul electronic reticulat, cu performanta optimizata in apa; cabluri rezistente la frig si uleiuri pentru aplicatii flexibile si supuse la torsiune, fara halogeni; cablu de alimentare si control pentru sarcina de indoire si torsiune, pentru conditii de mediu dure; cabluri pentru incarcarea vehiculelor electrice si pentru spiralizare.

• Cabluri pentru Tehnologii de transport
Cabluri de lift flexibile la frig cu izolatii PVC si element de tractiune; Cabluri panglica din cauciuc, rezistente la intemperii pentru exterior si aplicatii care implica macarale/tehnologie cu banda rulanta; 

• Cabluri pentru un domeniu extins al temperaturii ambientale 
Cabluri PVC (-20°C ÷ +90°C), Cabluri cu izolatie reticulata (-55°C ÷ +125°C), Cabluri siliconice (-50°C ÷ +180°C), Cabluri din etilena propilena fluorurata (-100°C ÷ +205°C), Cabluri din politetrafluoretilena (-190°C ÷ +260°C), Cablu cu izolatie din fibra de sticla (peste +260°C).

• Conductori pentru tablouri electrice
Conductori pentru cablarea instrumentelor de masura, dulapurilor de comanda si componentelor electrice, echipamente de emisie-receptie.Cabluri fara halogeni si fara alte substante care ar putea degaja gaze toxice in caz de incendiu. Cabluri ecranate pentru medii sensibile EMC. 

• Cabluri preasamblate ÖLFLEX® CONNECT 
Cu gama de cabluri preasamblate ÖLFLEX® CONNECT economisiti timp si efort. Gama de cabluri preasamblate ÖLFLEX® CONNECT va este oferita in design standardizat sau conform cerintelor dvs., in conformitate cu reglementarile si standardele locale. 

ÖLFLEX® CONNECT cuprinde:
– cabluri preasamblate clasice, adica cablurile pentru care Lapp isi asuma controlul de a fi taiate la o anumita lungime, marcate, dezizolate si conectate la conectori – in design standardizat sau conform cerintelor individuale ale clientilor.
– ansambluri de cabluri servo in concordanta cu standardul Siemens.
– ansambluri de lant portcablu pentru utilizare intr-o gama larga de industrii. La cerere, Lapp va efectua ansamblul pornind de la premisele clientului. 

Lapp Kabel Romania va poate oferi solutia potrivita pentru a indeplini toate cerintele dvs. De la un produs standard, la o productie adaptata; de la cel mai mic conector la cel mai mare flux de date - noi putem face orice. Indiferent ca sunt cabluri spiralate, cabluri servo, fibra optica sau cabluri pentru lanturi port cablu, calitatea produselor noastre incepe cu selectarea materialelor celor mai adecvate, proiectare in detaliu si continua cu sudura perfect automatizata a conectorilor sau sistemelor terminale ale cablurilor noastre preasamblate.

Specialistii LAPP KABEL Romania va stau alaturi pentru a va ajuta sa gasiti solutiile optime necesare afacerii dumneavoastra.
Pentru mai multe informatii, accesati site-ul: https://lappromania.lappgroup.com
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 5.512.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.750 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.980.429 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.020 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video