Cel mai mare eveniment dedicat protectiei mediului din Romania organizat sub patronajul Ministerului Mediului si Padurilor

136 vizualizari
ROMENVIROTEC 2012
Distribuie pe

28 februarie – 2 martie 2012, ROMEXPO, Bucuresti
ROMEXPO, cel mai mare organizator de targuri profersionale din Romania, organizeaza sub patronajul Ministerului Mediului si Padurilor, Expozitia Internationala pentru Tehnologii si Echipamente de Protectie a Mediului, Reciclare si Energii Alternative – ROMENVIROTEC 2012.
Evenimentul va include, pe langa expunerea de produse si servicii, forumuri si conferinte de specialitate pentru prezentarea noilor proiecte din domeniul protectiei mediului, reciclarii si energiilor alternative.
Aflata la cea de-a XIX-a editie, ROMENVIROTEC a devenit un punct de referinta in domeniu, fiind adresat mai ales profesionistilor si expertilor din cadrul institutiilor publice beneficiare ale proiectelor majore de mediu din Romania.
Ne bucuram sa avem alaturi 102 firme expozante din 11 tari, iar cele 28 conferinte internationale despre managementul deseurilor, energii regenerabile si managementul deseurilor solide vor gazdui cel putin 1000 de participanti.
Vizitatorii vor avea oportunitatea sa participe la prezentari ale specialistilor din cadrul Ministerului Mediului si Padurilor, Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Ambasadei Austriei, Ambasadei Belgiei, Primariei Municipiului Bucuresti si firme private care vor dezbate subiecte actuale pe probleme de mediu la nivel national si international.
Printre firmele participante la ROMENVIROTEC 2012 se regasesc, ca in fiecare an, liderii domeniului protectiei mediului, dintre care enumeram: Uni-recycling, Vivani Salubritate, Enviro Chemie, Euritech, Greentech, Setcar, Elkaplast si multe altele.
La ceremonia oficiala de deschidere care va avea loc in data de 28 februarie 2011, orele 13.00, vor participa alaturi de conducerea ROMEXPO, reprezentanti din cadrul institutiilor publice participante la expozitie. 
In aceeasi perioada se desfasoara Expozitia Internationala pentru Aparatura si Instrumente de Masura si Control – ROMCONTROLA. Participantii la aceasta expozitie, firme de prestigiu din Romania si din strainatate, vor expune cele mai recente realizari si vor avea posibilitatea de a participa la conferinte si simpozioane in cadrul carora vor fi dezbatute teme de interes la nivel european.

Program de vizitare:
28 februarie-1 martie, intre orele 10.00-18.00
2 martie, intre orele 10.00-16.00 
Mai multe informatii despre noutatile celor doua expozitii, ROMENVIROTEC si ROMCONTROLA, puteti gasi pe www.romenvirotec.ro si www.romcontrola.ro, rubrica stiri si noutati.

Contact si informatii
Bogdan Ulea – Specialist PR
Tel: 021 207.70.00 Int. 1120
Mobil: 0758.837.739
E-mail: bogdan.ulea@romexpo.ro


Despre Romexpo
ROMEXPO SA este o societate cu capital privat, avand ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Societatea este membra a Asociatiei Mondiale a Industriei Targurilor si Expozitiilor (UFI), a Aliantei Targurilor din Europa Centrala (CEFA) a Asociatiei Internationale de Auditare a Statisticilor Expozitiilor (CENTREX) si a Asociatiei Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania (ASOEXPO).

ROMEXPO S.A.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video