CEP CLEAN ENERGY & PASSIVEHOUSE prezinta conceptele de energie ale viitorului pentru 5-lea an consecutiv

58 vizualizari
CEP CLEAN ENERGY & PASSIVEHOUSE
Distribuie pe

REECO GmbH organizeaza ce-a de-a cincea editie a CEP® CLEAN ENERGY&PASSIVEHOUSE in perioada 29-31 martie 2012, la centrul expozitional din Stuttgart. Dupa doar cinci ani, targul international si-a stabilit o solida reputatie internationala ca eveniment de top pentru energiile regenerabile si cladiri eficiente energetic. Aria dedicata cladirilor eficiente energetic este centrul expozitiei la CEP® si continua sa creasca de la an la an, prezentand informatii cuprinzatoare cu privire la standardele de eficienta energetica in constructii si renovari. CEP® este deja unul dintre targurile comerciale din Europa pentru case pasive.

Datorita combinatiei unice de energii regenerabile si conceptele casei pasive, CEP® este considerat ca fiind unul dintre cele mai importante targuri din Europa stabilindu-si rolul ca punct central international de intalnire pentru acest sector. Nici o alta platforma nu ofera o astfel de imagine cuprinzatoare a standardelor din domeniul eficientei energetice in constructii si renovari. Toate posibilitatile diferite pentru cladirile noi si cele renovate eficiente energetic, inclusiv case cu plus de energie, solutii pentru case pasive, cladiri pasive solare sau cladiri cu consum redus de energie, vor fi expuse in cadrul expozitiei si discutate in cadrul conferintelor si forumurilor profesionale.
Sandra Bayer Teixeira, Project manager al CEP®, afirma ca “CEP® s-a impus pe piata si a devenit un accesoriu pe scena energiei si constructiilor”. In 2012, accentul pe cladirile mari va fi imbunatatit. Accentul sporit pe acest domeniu incearca sa atraga noi grupuri-tinta, cum ar fi managerii si reprezentanti ai industriei. 

CEP® 2012 va pune un accent special pe subiectul ventilatiei, axandu-se pe ventilatia controlata cu recuperare de caldura pentru domeniul rezidential, care poate contribui in mare masura la calitatea aerului in cladiri. 30 expozanti din domeniul ventilatiei rezidentiale vor participa la CEP® oferind o imagine de ansamblu a pietei si celor mai noi evolutii tehnologice si aplicatiile lor.
In domeniul producerii energiei regenerabile si descentralizate, subiectele prezente la CEP® includ inovatii de ultima ora in domeniul cogenerarii, pompelor de caldura si tehnologiilor solare. Fotovoltaica, termica solara si racirea solara sunt teme centrale la cea de-a 5-a editie CEP®. Sectiunea targului dedicata energiei solare va fi extinsa in continuare in 2012. Lideri de piata din toate domeniile vor fi prezenti la targ si conferinte cu ultimele produsele si inovatii.

Parte a targului, CEP® va cuprinde cateva conferinte, precum „Al IV-lea Simpozion International Racirea Solara si din surse regenerabile” sau “A VI-a Conferinta Internationala asupra Gazeificarii Biomasei”, ambele prezentate in germana si engleza. „Al IV-lea Simpozion International Racirea Solara si din surse regenerabile” va discuta despre cele mai noi dezvoltari tehnologice si economice in domeniul racirii cu ajutorul termicii solare si biomasei. Odata cu cresterea cererii de energie de racire la nivel mondial, racirea termica din surse regenerabile ofera o alternativa ecologica la sistemele de racire electrice. O privire de ansamblu asupra tehnologiilor si a perspectivelor de piata vor permite factorilor de decizie sa evalueze aceasta tehnologie inovatoare. Cercetatorii pot beneficia de prezentarile cuprinzatoare, care vor cuprinde rezultate detaliate de performanta ale sistemelor termice de racire in cladiri si aplicatii industriale. Ultimele dezvoltari ale sistemelor de sorbtie inchise si deschise pentru aplicatii in cladiri rezidentiale, comerciale si cladiri de birouri, vor fi prezentate de companii de top din domeniu, consultanti in domeniul energetic si cercetatori. “A VI-a Conferinta Internationala asupra Gazeificarii Biomasei” in colaborare cu Fördergesellschaft Erneuerbare Energien e.V. Berlin, a fost dezvoltata sa devina cea mai importanta conferinta in domeniul gazeificarii biomasei pentru cogenerare in gama de de putere electrica instalata de pana la 5 MW. Instalatii cu mai putin de 100 kWel in functionare vor fi prezentate, de asemenea. Obiectivul principal este de a facilita implementarea pe piata a acestei tehnologii. Conferinta isi propune sa ofere producatorilor si dezvoltatorilor un punct de retele international pentru compararea pietelor si schimbul de noutati in domeniu. Cu prezentari din Germania, Elvetia, Austria, Olanda, Danemarca si Finlanda, reteaua internationala se intinde deja asupra celei mai mari parti a Europei. 

Concomitent cu acest targ, Steinbeis-Europa-Zentrum si Handwerk International Baden-Württemberg vor organiza evenimentul “Constructii Sustenabile in Germania”, care cuprinde tururi ghidate ale targului, prezentari si contacte de afaceri pentru constructii durabile.

Nu doar locatia ideala a CEP® la Stuttgart face evenimentul atractiv pentru companiile internationale si vizitatori. Stuttgart este este unul dintre centrele de top din Germania in domeniul know-how-ului si inovarii in domeniul de constructiilor eficiente energetic si cele renovate. Vizitatorii si participantii la conferintele CEP® pot profita de puternica retea de cunostinte a unora dintre cele mai inovatoare structuri din Germania si de schimbul de informatii vitale care are loc aici. Lideri activi din domeniul industriei, precum BASF SE, Eltek Valere GmbH, EnBW GmbH, ETA Heiztechnik GmbH, Fronius Deutschland GmbH, Fröling Heizkessel- und Behälterbau Ges.m.b.H., Glen Dimplex Group, NILAN A/S, SHT Heiztechnik aus Salzburg GmbH, Sovello AG, UPSOLAR GmbH, Variotec Sandwichelemente GmbH & Co. KG si Yanmar Europe B.V. vor fi prezenti la CEP® 2012 cu ultimele produse si solutii.

CEP® CLEAN ENERGY & PASSIVEHOUSE va avea loc intre 29-31 martie 2012 la Centrul Expozitional din Stuttgart. Mai multe informatii despre targ, conferinte si programul auxiliar sunt disponibile pe www.cep-expo.de

Despre Grupul REECO: Organizatorul, REECO GmbH, face parte din Grupul REECO cu firma mama in Germania si filiale in Salzburg, Austria, Bruxelles, Belgia, Varsovia, Polonia, Budapesta, Ungaria si Arad, Romania. Din 1997, aproximativ 50,000 de experti din 70 tari participa la targurile si conferintele organizate de REECO. Gasiti mai multe detalii pe www.energy-server.com 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video