Conferinta «Oportunitatea dezvoltarii energiei regenerabile in contextul eficientei energetice: pro si contra»

177 vizualizari
energy
Distribuie pe

Grupul de Presa MediaUno va invita sa participati, in data de 17 septembrie 2015, la conferinta cu tema “Oportunitatea dezvoltarii energiei regenerabile in contextul eficientei energetice: pro si contra”, ce va avea loc la Hotel Caro, Bucuresti, sala “George Calinescu”.

Evenimentul are drept scop dezbaterea, de catre experti si de catre factorii de decizie, a oportunitatii si perspectivelor de dezvoltare a surselor de energie regenerabila si asigurare a eficientei energetice.

La eveniment sunt invitati reprezentanti ai Parlamentului si Guvernului Romaniei, ai Ministerului Economiei, Comertului si Turismului, ai Ministerului Energiei, organismelor de reglementare in domeniul energiei precum si ai companiilor cu rol activ in generarea de dezbateri pe teme de interes pentru sectorul de energie.

Pana acum si-au confirmat prezenta:
- Dl. Ioan Rosca – director general Electrica
- Dl. Virgil Metea – director general Romgaz
- Dl. Laurentiu Ciurel – director general CE Oltenia
- Dna. Adriana Mirela Mircea – General Electric

Aveti posibilitatea de a deveni partener in organizarea acestui eveniment, in functie de interesele companiei dumneavoastra, accesand pachetul nostru pentru evenimente. 

De asemenea, va oferim posibilitatea accesarii unui pachet personalizat pentru compania dumneavostra, care sa includa promovare in cadrul anuarului “Excelenta pentru viitor- Sectiunea Energie”, proiect editorial destinat promovarii performantelor in domeniul industriei energetice care plaseaza Romania printre tarile europene competitive economic si social. Publicatia va fi editata bilingv – romana si engleza, si va fi distribuita gratuit, prin intermediul unor organisme profesionale din tara si strainatate, companiilor si forurilor internationale ce activeaza direct pe piata energiei.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati:
Eva Bita
Organizator de conferinte si evenimente
Email: eva.bita@mediauno.ro 
Tel: 021.212.32.53

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video