Afriso

 

Curs de formare continua auditori energetici 08 – 10 februarie 2019 (curs de week-end)

curs auditor energetic pentru cladiri
vizualizari

Pentru a veni in ajutorul auditorilor energetici pentru cladiri care intampina probleme in elaborarea certificatelor de performanta energetica si/sau a auditurilor energetice , pentru actualizarea cunostintelor si a prevederilor legislative in domeniu, AIIR-Filiala Valahia si OAER propun cursul de formare continua desfasurat pe parcursul a 3 zile [vineri-duminica]. Cursul poate sta la baza obtinerii recomandarii din partea AIIR sau OAER pentru prelungirea dreptului de practica in calitate de auditor energetic pentru cladiri.

Taxa de participare este de 1500 lei + TVA. Membrii AIIR/OAER (cu vechime de minim 3 ani dovedita prin plata cotizatiei) beneficiaza de o reducere de 25%.
 
Cursul se desfasoara in cladirea Facultatii de Inginerie a Instalatiilor, Bdul Pache Protopopescu nr. 66, sector 2 Bucuresti.
 

Pentru mai multe informatii si inscrieri, va rugam sa va adresati echipei AIIR-Filiala Valahia/OAER la tel. 021-2524295, mobil  0751-183032, e-mail office@aiiro.ro.
 
Reguli in cazul rambursarii unei taxe deja achitate:
- rambursarea integrala a sumei deja achitate daca cererea* se transmite la biroul AIIR-FV/OAER cu cel putin 10 zile inainte de data inceperii cursului;
- rambursare partiala a 90% din suma deja achitata daca cererea se transmite la biroul AIIR-FV/OAER cu cel mult 9 zile inainte de data inceperii cursului, dar nu mai tarziu de ziua premergatoare inceperii cursului;
- daca cererea de rambursare se transmite la biroul AIIR-FV/OAER incepand cu data desfasurarii cursului, suma achitata nu se mai ramburseaza, existand posibilitatea sa participati la orice alt curs viitor organizat de AIIR-FV/OAER.
*Cererea de rambursare se va transmite doar in scris, prin orice mijloc de comunicare, electronic sau de alt tip, iar receptionarea acesteia trebuie sa fie confirmata de biroul AIIR-FV/OAER.
 
Taxa de participare se achita anticipat prin OP (OAER – CIF RO28440761, IBAN RO11RZBR0000060013569137 deschis la Raiffeisen Bank – Agentia Iancului) sau cash la sediul biroului, Facultatea de Inginerie a Instalatiilor, Bd. Pache Protopopescu nr.66, sector 2 Bucuresti. Se accepta plata in maxim 3 rate. Diploma de absolvire a cursului si, eventual, recomandarea se vor elibera doar dupa achitarea ultimei rate a taxei de participare.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

 

ajutor instalator

 

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ieas