Esti invitat la EV 2017 5-6 Octombrie 2017, Parcul Solar Icpe - Bucuresti

319 vizualizari
Esti invitat la EV 2017 5-6 Octombrie 2017, Parcul Solar Icpe - Bucuresti, a XII-a editie a conferintei internationale dedicata vehiculelor electrice EV 2017
Distribuie pe

The 12th edition of the International Conference and Expo Show on ELECTRIC MOBILITY

In perioada 5-6 Octombrie 2017, Icpe, AVER - ”Asociatia pentru promovarea vehiculelor electrice in Romania” si SSIcpe - ”Societatea stiintifica Icpe”, organizeaza in ”Parcul Solar Icpe” din Splaiul Unirii 313, a XII-a editie a conferintei internationale dedicata vehiculelor electrice "EV 2017"

Si in acest an, ne propunem sa depasim granitele unei conferinte stiintifice clasice organizand o noua editie a ”EV SHOW” – care se doreste a fi, in mod traditional, cea mai importanta expozitie din Romania dedicata exclusiv vehiculelor electrice si infrastructurii specifice.
Avem placerea de a va invita sa luati parte la conferinta, pentru a va implica activ intr-un schimb de experienta, cunostinte si opinii, iar participand cu o lucrare stiintifica sau in calitate de expozant veti avea ocazia unica de a prezenta unui public interesat si chiar pasionat, preocuparile, cercetarile si mai ales realizarile echipei dvs. in domeniul mobilitatii electrice. In aceasta faza a organizarii, se poate rezerva si spatiul pentru un WORKSHOP exclusiv al companiei dumneavoastra.
In cadrul ”EV2017” sunt programate si o serie de evenimente social-culturale cum ar fi a patra sesiune a concursului de desene ”4TTITUDE” cu tema „Automobilul electric – masina viitorului” pentru copii prescolari.

Register your paper now!

Topics
1. Electric Vehicles
1.1. Autonomous Driving
1.2. Systems: propulsion, electronics and drives
1.3. Batteries: Modeling & Safety
1.4. Markets and new Technologies

2. Infrastructure for electric mobility
2.1. Smart Grid & Infrastructure & V2G Vehicles
2.2. Energy Efficiency and Life Cycle Analysis
2.3. Electrification of transport logistic vehicles

3. Policies and strategies in the field of electric mobility
3.1. EU strategies, EV standards, policy, education, market
3.2. Romanian policy
3.3. Regional and Global Introduction Scenarios

LOCATIE:
Parcul Solar Icpe reprezinta prima baza experimentala profesionala cu componenta outdoor, in domeniul energiilor regenerabile, din Romania. Parcul Solar Icpe preia si dezvolta o traditie de peste 30 de ani de activitate in domeniul energiilor regenerabile. Parcul Solar Icpe isi propune sa dezvolte cele doua extensii ale sale: baza experimentala Agigea - judetul Constanta pentru caracterizarea tehnologiilor energetice in climat marin si baza experimentala Anghelus – judetul Covasna pentru climat montan. 
Parcul Solar Icpe este un laborator pentru elevi si studenti dar si un pilot functional pentru educatie in spiritul prezervarii mediului, pentru incurajarea utilizarii energiilor regenerabile si pentruintelegerea conceptului de DEZVOLTARE DURABILA, esential pentru supravietuirea speciei umane pe Terra. Parcul Solar Icpe este o componenta a pietei europene din domeniul energiei si a materialelor Hi-Tech pentru sistemele energetice. 
Parcul Solar Icpe cuprinde laboratoare stiintifice de cercetare, sala de conferinte, infrastructura tehnica pentru caracterizarea materialelor si subansamblelor, show-rooms, echipamente si sisteme energetice functionale din domeniile: fotovoltaic (toate tipurile de tehnologii: monocristalin, policristalin, thin-film), sisteme solare auto-orientabile (tracker), solar-termic, eolian, pompe de caldura, sisteme de iluminat cu LED stand-alone (off grid), echipamente pentru mobilitate electrica.

http://aver.ro/ev2017.html

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video