novapex

 

Esti invitat la EV 2017 5-6 Octombrie 2017, Parcul Solar Icpe - Bucuresti

Esti invitat la EV 2017 5-6 Octombrie 2017, Parcul Solar Icpe - Bucuresti, a XII-a editie a conferintei internationale dedicata vehiculelor electrice EV 2017
vizualizari

The 12th edition of the International Conference and Expo Show on ELECTRIC MOBILITY

In perioada 5-6 Octombrie 2017, Icpe, AVER - ”Asociatia pentru promovarea vehiculelor electrice in Romania” si SSIcpe - ”Societatea stiintifica Icpe”, organizeaza in ”Parcul Solar Icpe” din Splaiul Unirii 313, a XII-a editie a conferintei internationale dedicata vehiculelor electrice "EV 2017"

Si in acest an, ne propunem sa depasim granitele unei conferinte stiintifice clasice organizand o noua editie a ”EV SHOW” – care se doreste a fi, in mod traditional, cea mai importanta expozitie din Romania dedicata exclusiv vehiculelor electrice si infrastructurii specifice.
Avem placerea de a va invita sa luati parte la conferinta, pentru a va implica activ intr-un schimb de experienta, cunostinte si opinii, iar participand cu o lucrare stiintifica sau in calitate de expozant veti avea ocazia unica de a prezenta unui public interesat si chiar pasionat, preocuparile, cercetarile si mai ales realizarile echipei dvs. in domeniul mobilitatii electrice. In aceasta faza a organizarii, se poate rezerva si spatiul pentru un WORKSHOP exclusiv al companiei dumneavoastra.
In cadrul ”EV2017” sunt programate si o serie de evenimente social-culturale cum ar fi a patra sesiune a concursului de desene ”4TTITUDE” cu tema „Automobilul electric – masina viitorului” pentru copii prescolari.

Register your paper now!

Topics
1. Electric Vehicles
1.1. Autonomous Driving
1.2. Systems: propulsion, electronics and drives
1.3. Batteries: Modeling & Safety
1.4. Markets and new Technologies

2. Infrastructure for electric mobility
2.1. Smart Grid & Infrastructure & V2G Vehicles
2.2. Energy Efficiency and Life Cycle Analysis
2.3. Electrification of transport logistic vehicles

3. Policies and strategies in the field of electric mobility
3.1. EU strategies, EV standards, policy, education, market
3.2. Romanian policy
3.3. Regional and Global Introduction Scenarios

LOCATIE:
Parcul Solar Icpe reprezinta prima baza experimentala profesionala cu componenta outdoor, in domeniul energiilor regenerabile, din Romania. Parcul Solar Icpe preia si dezvolta o traditie de peste 30 de ani de activitate in domeniul energiilor regenerabile. Parcul Solar Icpe isi propune sa dezvolte cele doua extensii ale sale: baza experimentala Agigea - judetul Constanta pentru caracterizarea tehnologiilor energetice in climat marin si baza experimentala Anghelus – judetul Covasna pentru climat montan. 
Parcul Solar Icpe este un laborator pentru elevi si studenti dar si un pilot functional pentru educatie in spiritul prezervarii mediului, pentru incurajarea utilizarii energiilor regenerabile si pentruintelegerea conceptului de DEZVOLTARE DURABILA, esential pentru supravietuirea speciei umane pe Terra. Parcul Solar Icpe este o componenta a pietei europene din domeniul energiei si a materialelor Hi-Tech pentru sistemele energetice. 
Parcul Solar Icpe cuprinde laboratoare stiintifice de cercetare, sala de conferinte, infrastructura tehnica pentru caracterizarea materialelor si subansamblelor, show-rooms, echipamente si sisteme energetice functionale din domeniile: fotovoltaic (toate tipurile de tehnologii: monocristalin, policristalin, thin-film), sisteme solare auto-orientabile (tracker), solar-termic, eolian, pompe de caldura, sisteme de iluminat cu LED stand-alone (off grid), echipamente pentru mobilitate electrica.

http://aver.ro/ev2017.html

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019