novapex

 

Expozitia ENERGIE VERDE SI INOVARE, 7-9 iulie 2017

Conferinta ENERGIE VERDE SI INOVARE
vizualizari


7-9 iulie 2017 - Arena Sportiva “Erőss Zsolt” din Municipiul Miercurea Ciuc

Confederatia Patronatul Roman -Filiala Harghita va invita sa va alaturati participantilor la expozitia “Energie Verde si Inovare“, care va avea loc la Arena Sportiva“Erőss Zsolt”din municipiul Miercurea Ciuc, in perioada 07-09 iulie a.c..

Manifestarea va avea loc in parteneriat cu Primaria Miercurea Ciuc, Consiliul Judetean Harghita, Camera de Comert si Industrie Harghita si Consulatul Ungariei la Miercurea Ciuc.

In conditiile diversificarii accelerate a activitatilor operatorilor economici, a activitatilor de inovare in cadrul institutiilor de cercetare, a cresterii exponentiale a nevoii de modernizare a vechilor tenologii si de adaptare la cerintele de reducere a poluarii si de producere de energii verzi-regenerabile, organizatorii si-au propus urmatoarele scopuri:

• Promovarea energiei verzi si eficiente prin cunoasterea de catre agentii economici locali a noilor tehnologii in vederea cresterii competitivitatii acestora;
• Crearea posibilitatii institutiilor de cercetare si inovare de a-si face cunoscute rezultatele , solutiile inovative din domeniul industriei energiilor verzi si regeberabile;
• Crearea de oportunitati de valorificare a solutiilor inovative in domeniul industriei energiilor verzi si regenerabile de catre operatorii economici locali;
• Oferirea de posibilitati pentru infiintarea, pe plan local, de unitati de productie a tehnologiilor inovative din domeniul industriei energiilor verzi si regenerabile;
• Constientizarea, de catre factorii de decizie locali si populatie, a importantei introducerii in comunitate a solutiilor inovative din domeniul industriei energiilor verzi si regenerabile;

Categoriile de firme contactate acopera sectoarele de activitate din domeniile producerii si utilizarii energiei solare, eoliene, apei, biomasei, hidrogenului, geotermice, firme constructoare de automobile electrice si/sau hibride, firme producatoare de incinte care utilizeaza energia solara. 
Expozitia se adreseaza atat agentilor economici, admistratiilor locale si judetene cat si utilizatorilor finali, persoane fizice interesate.

Pe aceasta cale va rugam sa analizati posibilitatile si oportunitatile participarii 
Dvs la expozitia mai sus descrisa si sa ne comunicati in scris intentia de participare pentru a va putea trimite oferta financiara in acest sens. 

Exprimandu-ne optimismul in ceea ce priveste beneficiile reciproce si posibilitatea unei viitoare colaborari, va multumim anticipat pentru atentia pe care o veti arata propunerii noastre.

Márk DezsőSorin
Presedinte al Patronatului Roman - Filiala Harghita

office@patronatulromanharghita.ro
0744-643710

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019