Heat Pump City of the Year Award, anul acesta la a treia editie

52 vizualizari
heat pump city of the year
Distribuie pe

Descrierea programului
Asociatia Europeana din domeniul Pompelor de Caldura (EHPA), solicita din nou orasele si regiunile din intreaga Europa de a lua parte la Premiul Heat Pump City of the Year 2013. Acestea sunt chemate sa impartaseasca cele mai bune practici cu privire la pompele de caldura si din experienta lor cu privire la solutiile sustenabile de incalzire si racire care utilizeaza tehnologia pompelor de caldura.

Castigatorul premiului din 2013 se va bucura de promovare pe website-ul Asociatiei Europene din domeniul Pompelor de Caldura (EHPA), in newsletter si evenimente. Mai mult, cazul de buna practica castigator va fi prezentat pe durata Saptamanii Europene pentru Energie Durabila de la Bruxelles, in cadrul proiectului Repowermap http://www.repowermap.org/

Cerinte/Criterii de selectie
Solicitantii vor fi evaluati in functie de originalitatea proiectului (de ex. sisteme de retele inteligente, sisteme hibrid), relevanta proiectului fata de pompele de caldura, potentialul de multiplicare si eficienta energetica (ex. reducerea consumului de CO2, consum redus de energie) a proiectului.
Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa trimita o scurta prezentare a initiativei lor in care sa descrie in ce mod sunt utilizate pompele de caldura in cadrul proiectului lor si sa motiveze de ce considera proiectul un exemplu de cea mai buna practica.

Procesul de selectie
Toate orasele si regiunile europene pot aplica prin depunerea cererii pana la data de 15 martie 2013 pe adresa heatpumpcity@ehpa.org. Un juriu format din experti in domeniul pompelor de caldura va alege orasul sau regiunea castigatoare. Grupul de experti din care este alcatuit juriul include Presedintele si Secretarul General al EHPA, Bas Eickhout (Membru al Parlamentului European, Greens); Nicholas Galabov (Consiliul Arhitectilor din Europa) si Prof. Dr. Wolfgang Streicher (Universitatea din Innsbruck).
Orasul desemnat castigator va fi notificat pana la data de 14 aprilie si i se va decerna premiul in cadrul unei cine festive in data de 14 mai, la Bruxelles, intre Adunarea Generala EHPA (programata pe 14.05) si a 6-a editie a EHPA European Heat Pump Forum (15.05).

Puteti descarca de aici formularul de cerere 
http://www.ehpa.org/fileadmin/red/Internal_Committees/ExCo/Events_files
/20130110HP_city_of_the_year_2013_Application_form_fin.pdf 

www.ehpa.org 
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video