Aerteknika

Rusia incepe exportul in Europa de panouri solare produse local

Rusia exporta panouri solare
vizualizari

Potrivit agenției de presă TASS, Rusia a început să exporte panouri solare produse local, conform declarațiilor primului ministru adjunct al energiei, Alexey Texler, cu ocazia săptămânii energiei în Rusia (octombrie 2018), acesta confirmând că primele loturi au fost deja livrate Europei. "Livrările de export au fost deja lansate, în special din uzina Novocheboksarsk către Europa", a spus el.

În prezent, Rusia implementează un program de susținere a energiei regenerabile care se întinde până în 2024. Texler a spus anterior că extinderea programului ar ajuta, de asemenea, companiile energetice, în special la lansarea exporturilor de echipamente către piețele internaționale.

Oficialul consideră că este necesar să se asigure că panourile solare și centralele electrice eoliene produse în Rusia devin produse pentru piața externă cerute la scară largă în lume.

Rusia a dezvoltat rapid energia solară de la deschiderea primei centrale termice a țării care foloseşte energia solară, în 2014. Acum există numeroase centrale, fiecare având o capacitate de 1-40 MW.

În ansamblu, capacitatea totală a acestor centrale solare este de aproximativ 150 MW, parte din cele 300 GW produse pe plan mondial. Până în 2022, producătorul rus de panouri solare Hevel intenționează să construiască centrale solare cu o capacitate de până la 1 GW.

Săptămâna energiei din Rusia are ca scop principal să demonstreze perspectivele industriei rusești de combustibil și energie și să deblocheze potențialul cooperării internaționale în sectorul energetic. Forumul servește ca o platformă pentru discutarea principalelor provocări cu care se confruntă sectorul energetic și problemele de actualitate care privesc dezvoltarea industriei gazelor, petrolului, cărbunelui, petrochimiei, energiei electrice, și economia de energie și eficiența energetică, precum și cele mai bune soluții disponibile.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

metalshow&tib

 

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

IEAS 2019