Un centru de ingrijire de ultima generatie utilizeaza energie regenerabila la pret scazut cu pompele de caldura Sanyo CO2

84 vizualizari
Centrul de ingrijire Beechdale Manor
Distribuie pe

Un centru de ingrijire din Nottingham utilizeaza pompe de caldura avansate de la Sanyo pentru a extrage energie regenerabila din aer pentru a-si reduce factura la incalzire si a reduce emisiile de carbon.

Centrul de ingrijire Beechdale Manor, operat de Bondcare Group, este proiectat a oferi un mediu de viata de inalta calitate pentru persoanele in varsta, cu mentinerea demnitatii, intimitatii si independentei.

Ca parte a strategiei de imbunatatire a eficientei si a standardelor de mediu, a existat o cerinta care prevedea ca 10% din energia utilizata de cladire sa provina din surse regenerabile.

Antreprenorul Drayton Beaumont Services Ltd in domeniul mecanic si electric din Stoke-on-Trent a colaborat cu specialistul in domeniul incalzirii AVC UK din Fife pentru a elabora un sistem Sanyo ECO CO2 de inalta eficienta, furnizat de catre distribuitorul local Oceanair (UK) Ltd.

Dl. Tony Boughey din cadrul Drayton Beaumont, care a condus echipa pana la instalarea pompei de caldura, a afirmat ca „Inginerii nostri au participat la un curs de pregatire special organizat de catre Oceanair UK si Sanyo. Acesta a fost excelent si a oferit o pregatire solida in domeniul tehnologic si a aplicarii acesteia”.

Cursul a acoperit atat aspectele teoretice si practice legate de pompele de caldura pe baza de dioxid de carbon cat si oferirea de instructiuni pentru instalare si punerea in aplicare.

Exista cinci sisteme Sanyo ECO C02 9kW instalate la Beechdale Manor, cu o capacitate de incalzire totala de 45kW.


Sistemul Sanyo CO2 este unic pentru capacitatea sa de a furniza apa calda de pana la 65°C fara a utiliza un incalzitor electric auxiliar ineficient.

In cadrul acestui sistem, pompa de caldura este utilizata la pre-incalzirea apei la o temperatura mai mica inainte de a alimenta cazanul pe gaz, care furnizeaza apa calda menajera utilizata la spalare, bai si dusuri. Sistemul dual imbunatateste semnificativ eficienta energetica a productiei de apa, asigurand facturi mai mici cu combustibilul si emisii reduse de carbon.



Discutand asupra proiectului, Dl. Tony Evanson din cadrul Oceanair (UK) Ltd., afirma: “Am instalat o serie de aplicatii de mare succes care utilizeaza pompele de caldura Sanyo CO2 si boilerele AVC si am fost foarte impresionati de performantele lor combinate. Rata de recuperare este exceptionala”.

Dl. Tony Boughey din cadrul Drayton Beaumont a afirmat ca „Instalarea a mers bine si in conformitate cu planul. Am folosi cu siguranta sistemul Sanyo din nou si il vom recomanda si altora pe viitor. Este bine proiectat si permite atingerea unui prag destul de inalt in privinta energiilor regenerabile”.

„Suntem mandri sa fim parteneri instalatori pentru Sanyo si pompele sale de caldura. Dorim sa instalam unitatile lor si in viitor cand vor exista o cerinte pentru tehnologiile regenerabile”.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video