Aerteknika

Vor declansa prosumatorii noua Revolutie Energetica in Romania?

ro energy 2019
vizualizari

Cum puteți deveni prosumator  -  standuri cu tehnologii, soluții și prezentări în premieră  - la singurul Târg specializat în energii regenerabile din România: RoEnergy Bucureşti 2019!

În perioada 17 - 19 aprilie 2019, la Rectoratul Universității Politehnica București (UPB), se desfășoară ediția  a VIII-a a Târgului Internaţional RoEnergy România, Evenimentul Nr. 1 al industriei de Energii Regenerabile și Eficiență Energetică din țara noastră.
Ca și la edițiile precedente, pe lângă expoziție, sub “umbrela”  Târgului RoEnergy București  2019 vor avea loc o serie de manifestări conexe dintre care menționăm: expoziție, conferințe, mese rotunde, workshop, întâlniri de afaceri, etc.
Timp de trei zile, evenimentul va reuni companii de profil, din România și din străinătate, asociații profesionale, autorități, reprezentanți ai mediului universitar, cercetători, experți, mass media, etc.

Ediția a VIII-a a Târgului RoEnergy, 17-19 aprilie 2019, se va desfășura sub egida apariției prosumatorilor, persoanele fizice și juridice interesate să producă energie în scopul vânzării ulterioare în rețea fiind invitate să viziteze, gratuit, expoziția.

Cât costă un stand expozițional?

Doriți să beneficiati de o poziție privilegiată a standului companiei dumneavoastră la Târg? Cea mai bună opțiune este să vă rezervați  din timp un stand. Solicitați chiar acum o Ofertă de preț, fără nici o obligație, la info@roenergy.eu ori marketing@roenergy.eu

Cât costă poziția de Sponsor?

Doriti să fiți în centrul atenției în mediul de business și în mass media ? Optați pentru una dintre pozițiile de Sponsor al Târgului RoEnergy București, solicitand o Oferta de sponsorizare, fără nici o obligație, la: press@roenergy.eu ori marketing@roenergy.eu

Tematica RoEnergy București 2019

Tematica Târgului RoEnergy București (selecție): energie solară/fotovoltaică, geotermală, bioenergie (biogaz, biomasa, biocombustibili, cogenerare), iluminat LED, BMS, energie eoliană, microhidroenergie, eficiență energetică înclădiri și industrie, infrastructura energetică, etc.
 
Trenduri în 2019

 • instalaţii de capacităţi mici (3 kw - 27 kw, până la 100 kw)
 • mentenanţe, retehnologizări parcuri fotovoltaice, parcuri eoliene, hidrocentrale
 • digitalizarea şi soluţiile smart devin tot mai răspândite, ca vectori de eficienţă energetică, respectiv soluţii nepoluante
 • ieftinirea tehnologiilor concomitent cu apariţia unor soluţii inovatoare de stocare a energiei
 • necesitatea rezolvării unor probleme stringente pentru România, cum sunt încălzirea şi managementul deşeurilor
 • implementare de tehnologii de creştere a eficienţei energetice în clădiri si industrie (inclusiv BMS)
 • tehnologii LED
 • energie din deşeuri
 • retehnologizări, mentenanţe hidrocentrale şi microhidrocentrale
 • cogenerare

Mai multe detalii pe http://bucuresti.roenergy.eu
RoEnergy Team

Adauga Comentarii

Basic HTML

 • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
 • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
 • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

 • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

metalshow&tib

 

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

IEAS 2019