novapex

 

"World Energy Outlook 2019" – este acum disponibil și evidențiază diferențele profunde în sistemul energetic global

World Energy Outlook 2019
vizualizari

Raportul World Energy Outlook este o sursă principală de perspectivă strategică asupra viitorului energiei și a emisiilor legate de energie, oferind scenarii detaliate a consecințelor diferitelor politici energetice și opțiunilor de investiții.

Ediția din acest an actualizează perspectivele pentru toți combustibilii, tehnologiile și regiunile, pe baza celor mai recente date de piață, inițiative politice și tendințe privind costurile.

În plus, raportul din 2019 abordează câteva întrebări cheie în profunzime:
* Ce înseamnă revoluția gazelor de șist, creșterea gazului natural lichefiat, costurile tot mai mici la sursele regenerabile și răspândirea tehnologiilor digitale pentru alimentarea cu energie de mâine?
* Cum se poate ajunge la atinerea obiectivelor climatice globale și alte obiective energetice durabile?
* Care sunt opțiunile energetice care vor contura viitorul Africii și cum ar putea crește consumul din Africa tendințele globale?
* Cât de mare este rolul pe care energia eoliană offshore îl poate avea în sectorul energetic?
* Este posibil ca rețelele la nivel mondial să livreze într-o bună zi energie cu conținut redus de carbon?

WEO

Achiziționarea raportului vă oferă acces la baza de date online World Energy Outlook, permițându-vă să descărcați cifre și tabele din raport în format Excel și date în funcție de scenariu și regiune pentru:

 • Oferta și cererea de combustibili fosili
 • Solduri energetice
 • Generarea de energie electrică
 • Capacitatea de generare a energiei electrice
 • Emisiile de CO2
 • Poluarea aerului
 • Investiții

World Energy Outlook 2019 evidențiază diferențele profunde în sistemul energetic global

Diferențele profunde definesc lumea energetică de astăzi. Disonanța dintre piețele petroliere și tensiunile și incertitudinile geopolitice sunt în creștere. Diferența dintre cantitățile din ce în ce mai mari de emisii de gaze cu efect de seră produse și insuficiența politicilor declarate de reducere a emisiilor în conformitate cu obiectivele internaționale privind climatul. Diferența dintre promisiunea de energie pentru toți și lipsa accesului la energie electrică pentru 850 de milioane de oameni din întreaga lume.

World Energy Outlook 2019, publicația principală a IEA (Agenția Internaţională a Energiei)  explorează în detaliu aceste diferențe. Acesta explică impactul deciziilor de astăzi asupra sistemelor energetice de mâine și descrie o cale care permite lumii să îndeplinească obiectivele privind climatul, accesul la energie și obiectivele privind calitatea aerului, menținând în același timp un accent puternic pe fiabilitatea și accesibilitatea energiei pentru o populație globală în creștere.

Ca întotdeauna, deciziile luate de guverne rămân critice pentru viitorul sistemului energetic. Acest lucru este evident în divergențele dintre scenariile World Energy Outlook 2019 care trasează diferite rute pe care le-ar putea urma lumea în deceniile următoare, în funcție de politicile, investițiile, tehnologiile și alte opțiuni pe care factorii de decizie le urmăresc astăzi. Împreună, aceste scenarii încearcă să abordeze o problemă fundamentală - cum să ajungem de unde suntem acum până unde dorim să ajungem.

Pentru mai multe detalii, vizitați website-ul: www.iea.org/weo/

Adauga Comentarii

Basic HTML

 • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
 • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
 • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

 • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019