Aerteknika

15 ani AHK Romania - 15 ani de relatii economice romano-germane de succes

AHK Romania 15 ani
vizualizari

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania) sarbatoreste in acest an, in cadrul traditionalului eveniment Sarbatoarea Verii, 15 ani de existenta. 

Pentru AHK Romania Sarbatoarea Verii din acest an are o semnificatie deosebita: sarbatorim 15 ani de la infiintare. Sunt 15 ani de business bine facut, de respect reciproc, de relatii de afaceri stranse construite in timp. De aici si moto-ul Sarbatorii Verii: “We celebrate 15 Summers of Great Business”. 

Aniversarea celor 15 ani este un bun prilej de a privi spre relatiile economice romano-germane excelente si spre evolutia pozitiva a acestora. Pe parcursul celor 15 ani Romania s-a dovedit a fi un partener economic important si de incredere. Cele mai actuale date statistice confirma acest lucru: in primul trimestru al acestui an exporturile Germaniei catre Romania au insumat 3,6 mld. EUR, cu 10,9% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, iar importurile 3,7 mld. EUR, un plus de 29,3%. Germania ramane astfel cel mai important partener economic al Romaniei, relatiile intre cele doua state evoluand foarte vine atat din punct de vedere economic, cat si politic si cultural. Cel mai recent chestionar de conjunctura confirma increderea companiilor germane in Romania: 88% din cei chestionati ar investi din nou in tara noastra. 

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania) in calitate de reprezentanta oficiala a economiei germane in Romania este permanent preocupata de imbunatatirea conditiilor investitionale si a climatului de afaceri. Infiintata in 2002, AHK Romania numara in prezent peste 550 de firme-membre, 20 de angajati si 13 membri in Consiliul Director, fiind cea mai mare Camera de comert bilaterala din Romania. AHK Romania ofera companiilor o platforma importanta pentru networking, schimb de informatii si experiente. Prin serviciile pe care le ofera si prin evenimentele pe care le organizeaza, sustine activ companiile germane la intrarea lor pe piata romaneasca si este totodata partener al firmelor romanesti interesate de piata germana. AHK Romania se implica activ in implementarea sistemului dual de invatamant dupa model german si a infiintat platforma GreenTech econet romania, cat si o Curte Permanenta de Arbitraj. Mai multe informatii gasiti in pagina de internet: www.ahkrumaenien.ro

AHK Romania in cifre:
Peste 550 companii-membre, care impreuna au circa 220.000 de angajati
Peste 3.000 de companii consiliate
Peste 150 de tineri inclusi in proiecte de formare
Peste 50 de persoane intermediate prin recrutare / an
Peste 900 intermedieri afaceri / an
Pagina de internet cu peste 43.000 de vizitatori anual 
Prezenta in Social Media
3.000 de vizitatori din Romania la targuri in Germania
150 de expozanti anual la targuri de specialitate
15 delegatii de afaceri anual
20 de luari de pozitie

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019