AHR Expo 2012 - Un nou record

51 vizualizari
AHR 2012
Distribuie pe
Aproape 40.000 vizitatori, un total de 58.000 participanti
Organizatorii AHR Expo au anuntat ca editia din 2012 a stabilit un nou record de participare, cu un numar de aproximativ 40.000 vizitatori inregistrati la recentul eveniment ce a avut loc la McCormick Place in Chicago. Impreuna cu personalul si alti participanti, peste 58.000 profesionisti in domeniul HVACR au participat la cel mai mare eveniment HVACR de talie mondiala, in perioada 23-25 ianuarie.
Pe baza acestor date preliminare, editia din 2012 depaseste cu mult recordul stabilit la editia din 2008 a expozitiei, din New York City, unde s-a inregistrat un numar de 38.534 vizitatori. Asa cum a fost declarat, aceasta editie AHR Expo a fost cea mai ampla din cei 82 de ani de existenta, ocupand un spatiu de aprox. 430.000 mp, cu aproape 5% mai mare decat editia din 2006.
“Suntem incantati de faptul ca am stabilit un nou record mondial atat in ce priveste spatiul alocat cat si numarul de vizitatori”, afirma dl. Clay Stevens, Presedinte al International Exposition Company, care produce si administreaza AHR Expo. “Speram ca acest lucru este un indiciu ca economia este in ascensiune si va continua sa se imbunatateasca”, a adaugat acesta. Stevens atribuie noul record inregistrat numeroaselor tehnologii noi, eficiente energetic si produselor de pe piata, precum si cererii de echipamente noi.

 
A fost mult entuziasm pe durata intregului eveniment, profesionistii HVACR din intreaga lume au umplut culoarele in cautarea ultimelor produse si solutii eficiente energetic. Multi expozanti au facut comentarii asupra calitatii si numarului de participanti. “Targul a fost excelent pentru noi anul acesta”, afirma dl. Mark Handzel, Director de Marketing al Xylem RCW. “Cei care au venit la targ sunt cei care utilizeaza produsele noastre zilnic, asa ca a fost intr-adevar cea mai buna participare a noastra”. Aceeasi parere a fost impartasita de dl. Karl Schneider, VP de Marketing al FieldAware: “Este prima noastra participare la AHR Expo si suntem uimiti de amploarea si diversitatea participantilor – am fost coplesiti de reactie”.

Un numar de 1.968 expozanti din 35 de tari si-au expus produsele si tehnologiile (2006: 1.989 companii), pe langa miile de produse si tehnologii noi expuse, aici avand loc peste 100 sesiuni educationale oferite de ASHRAE si multe alte asociatii de top din domeniul industriei.
AHR Expo 2012 a fost sustinuta de asociatii de top din domeniul industriei HVACR fiind co-sponsorizata de ASHRAE - Asociatia Americana a Inginerilor din domeniul Incalzirii, Refrigerarii si Aerului Conditionat si AHRI - Institutul pentru Aer Conditionat, Incalzire si Refrigerare din America. Institutul pentru Incalzire, Refrigerare si Aer Conditionat din Canada (HRAI) a fost sponsor onorific. ASHRAE Winter Conference are loc concomitent cu AHR Expo in fiecare an.

Melink Corporation a castigat Premiul Produsul Anului la AHR Expo 2012
La ceremonia de acordare a Premiilor pentru Inovare din cadrul AHR Expo, Premiul Produsul Anului a fost castigat de Melink Corporation, pentru mecanismul de ventilatie pentru bucatarii Intelli-Hood, care poate reduce cu pana la 90% din energia consumata de ventilator si 50% din energia sistemului de aer conditionat. Melink Corporation a fost selectata dintr-un numar de 10 castigatori ai Premiului pentru Inovare.
Compania Melink Corporation, cu sediul in Ohio, este furnizor de solutii eficiente energetic si pe baza de energie regenerabila pentru centre comerciale si institutionale. Compania ofera servicii de punere in functiune a cladirilor, mecanisme de ventilatie pentru bucatarii si sisteme fotovoltaice.

Produsul sau castigator, hota Intelli-Hood, regleaza viteza ventilatorului prin masurarea temperaturii, aburului si fumului in hota. Sistemul ruleaza constant de la viteza minima de 10% la 50%, dar poate creste la viteze de pana la 100% in timpul gatitului, pentru a indeparta complet fumul si vaporii. “Desi este inca o surpriza, este si o mare onoare de a avea Melink Intelli-Hood numita Produsul Anului”, afirma dl. Bryan Miller, Engineering Manager al Melink Corporation. “Eficienta energetica si durabilitatea strabate intreaga companie Melink si cred ca acest lucru este ilustrat in acest produs care rezoneaza cu clientii nostri”. Pentru mai multe informatii despre Melink Corporation si Melink Intelli-Hood vizitati www.melinkcorp.com

Recunoscut pe scara larga ca fiind unul dintre cele mai prestigioase distinctii din industria HVACR, Premiile Pentru Inovare AHR EXPO 2012 au sarbatorit anul acesta cea de-a 10-a aniversare. Initiate in 2003 de ASHRAE, AHRI si AHR Expo, acestea au drept scop recunoasterea celor mai inovatoare si utile produse din totalul de cateva mii expuse la AHR Expo. Produsele inscrise de catre expozanti in fiecare an sunt apreciate in functie de designul inovator, utilitate, impactul asupra pietei si valoarea pentru industria HVACR. Premiile au drept scop promovarea si incurajarea dezvoltarii de noi produse la zece categorii importante: • Automatizari pentru cladiri • Racire • Cladiri Verzi • Incalzire • Calitatea Aerului Interior • Refrigerare • Software • Unelte&Instrumente • Ventilatie • Instalatii de Apa.


Foto: Castigatorii Premiului pentru Inovare la AHR Expo 2012

Pentru mai multe informatii despre AHR Expo Innovation Awards sau AHR Expo, vizitati www.ahrexpo.com

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video