Aerteknika

Cele mai importante evenimente din industrie se unesc in 2019

METAL SHOW & TIB 2019
vizualizari

METAL SHOW & TIB are loc la ROMEXPO intre 14 si 17 mai

metalshow2019

Industria din Romania va fi puternic reprezentata anul urmator prin unirea celor mai importante expozitii profesionale din domeniu: METAL SHOW - Expozitia internationala pentru tehnologii de prelucrare prin aschiere, prelucrarea tablelor, sudura si robotica si TIB – Targul International Tehnic Bucuresti.

14 – 17 mai 2019, Noul Pavilion B2, Centrul Expozitional ROMEXPO

Cel mai nou pavilion expozitional din Romexpo, cu o suprafata de peste 15.000 mp, este dedicat celui mai mare eveniment industrial din 2019 – METAL SHOW & TIB – Expozitie pentru prelucrarea metalelor, tehnologii si echipamente industriale – in cadrul unui parteneriat puternic ce reprezinta o unificare a pietei targurilor si expozitiilor, cu multiple avantaje atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatori.

Un eveniment foarte bine primit de liderii pietei

Dupa o luna de la deschiderea oficiala a inscrierilor, METAL SHOW & TIB primeste reactii foarte bune din partea principalilor expozanti, fiind apreciata in  mod special  unificarea celor doua evenimente.

METAL SHOW & TIB este construit pe necesitatile industriei din acest moment si va oferi o platforma unica si deosebit de interactiva pentru realizarea unor contacte strict profesionale si de afaceri, un concept inovator care va crea posibilitatea transmiterii si primirii a cat mai multor informatii de specialitate din domeniul aplicatiilor, tehnologiilor si solutiilor actuale existente in domeniul industrial.

“Ne-am dorit un eveniment mare care sa reprezinte adevaratul potential din industria romaneasca si europeana, realizat la nivel international. Noua amplasare in Pavilionul B2 ROMEXPO ne va facilita un spatiu de expunere mult mai generos, iar METAL SHOW & TIB va fi cu siguranta highlight-ul anului 2019 in industria autohtona”

declara Camelia Buda, Director General, Euroexpo Fairs.

„Cele mai cunoscute doua evenimente dedicate tehnicii se alatura in  anul 2019 si formeaza cea mai puternica reprezentare pentru domeniul de profil din Romania. Suntem onorati sa anuntam ca am realizat o platforma de business networking pentru zona prelucrarii metalelor, tehnologiei si echipamentelor industriale, unde vor fi prezenti lideri importanti din aceasta arie de specialitate. De la METAL SHOW & TIB nu vor lipsi factori de decizie din domeniu, produsele inovative si oportunitatile pentru construirea unor parteneriate durabile. Va asteptam sa ne fiti alaturi in acest proiect inedit!”,

transmite Mihai Costris, Director General ROMEXPO S.A.

Tematica METAL SHOW & TIB cuprinde 16 capitole importante ce acopera tot spectrul industrial: prelucrararea metalelor; automatizari; sudura; tehnologia informatiei si comunicatii; inginerie electrica; energetica; inginerie mecanica; pompe, compresoare si componente; transport, manipulare, depozitare; inginerie auto; furnizori industriali; industrie navala civila; industrie aeronautica civila; cercetare, dezvoltare si transfer tehnologic cu aplicatie industriala; saloane participari nationale/oficiale si servicii generale.

METAL SHOW & TIB promite o paleta mult mai bogata de companii, lideri mondiali precum importante companii din Romania si din strainatate, cele mai multe echipamente, utilaje si roboti industriali in functiune, demonstratii LIVE pe tot parcursul targului, solutii si rapunsuri la procesele de fabricatie – pe scurt: un eveniment complex si dinamic ce va aborda principalele teme de interes in acest moment – Industrie 4.0, Smart Factory / Smart Solutions, Internet of Things, Man to Machine, Inovatie, Networking.

METAL SHOW & TIB pe scurt:
14 – 17 mai 2019, Pavilionul B2, ROMEXPO

Program de vizitare:
▸ 14 – 16 Mai 2019: 9:00 – 17:00
▸ 17 Mai 2019: 9:00 – 16:00

Pentru mai multe detalii, accesati: www.metalshow-tib.ro

InstalNews.ro este partener media al evenimentului.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

metalshow&tib

 

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

IEAS 2019