Kreativ banner

 

Conferinta internationala privind saracia energetica - Bucuresti 2019

poverty action
vizualizari

La București, la debutul Președinției române a Consiliului UE, între 22-24 ianuarie 2019, tinerii cercetători vor putea lua parte la conferința internațională "Sărăcia energetică, energia curată și discrepanțe energetice în Europa", organizată de Universitatea Babeș-Bolyai (Centrul pentru Studiul Democraţiei), în parteneriat cu Reprezentanța Comisiei Europene în România.

Conferința va aborda o gamă largă de teme, de la piețele energiei și abordări inovatoare, la societăți și economii post-comuniste sau excluziunea/incluziunea socială. Programul combină componenta academică cu un eveniment care include dezbateri cu actori politici și cu deplasări în teren care să ofere perspective mai clare asupra dimensiunilor vizibile ale sărăciei energetice în București.

Au fost invitați să se înscrie la eveniment tineri cercetători (doctoranzi sau persoane care și-au luat doctoratul în ultimii 8 ani) din arii de studiu diferite (științe politice, sociologie, antropologie, drept, economie, geografie, inginerie, medicină etc.). Pentru participare, a fost necesară trimiterea unui rezumat de maximum 200 de cuvinte, până la 15 septembrie 2018, la adresa: conference@democracycenter.ro. O selecție a fost făcută până în data de 30 septembrie, urmând ca participanții la conferință să fie stabiliți până la data de 15 noiembrie. Cheltuielile de transport și cazare vor fi acoperite de organizatori, în baza regulamentelor COST (Cooperare Europeană în Ştiinţă si Tehnologie).

Lucrările finale au fost trimise până în data de 15 decembrie, urmând ca, înainte de a fi prezentate în conferință, o parte dintre ele urmând să fie incluse într-un număr special dedicat tematicii sărăciei energetice al unei publicații europene de renume.

Orientată spre politici, conferința are ca scop promovarea dialogului între cercetători experimentați sau aflați la început de carieră și părțile interesate relevante, cum ar fi reprezentanți ai instituțiilor publice, societății civile sau mediului privat, pentru a facilita astfel schimbul de idei și reciprocitatea cu piața.

Evenimentul se înscrie în inițiativa privind sărăcia energetică la nivel european.

Mai multe informații sunt disponibile în pagina engager-energy.net

 

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

 

Ajutor instalator

 

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

IEAS 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

Valoarea estimata:3900
Data publicarii: 19.07.2019
Valoarea estimata:
Data publicarii: 19.07.2019