Aerteknika

InnoEnergy are un nou partener strategic: MOL Group

InnoEnergy a semnat un acord de parteneriat cu MOL Group
vizualizari

InnoEnergy a semnat un acord de parteneriat cu MOL Group, prin care ambele companii se angajează să desfășoare activități care să sprijine dezvoltarea inovației energetice.

Semnarea oficială a documentului a avut loc pe 22 Noiembrie la Budapesta, în cadrul competiției finale PowerUp!, organizată de către InnoEnergy din Europa Centrală. MOL Group a fost sponsorul principal al competiției.

MOL Group este una dintre cele mai mari companii din sectorul gazului și petrolului din Europa Centrală și de Est, în timp ce InnoEnergy este cel mai mare accelerator din sectorul cleantech. Cooperarea va include domenii-cheie pentru activitățile InnoEnergy: educație, proiecte inovatoare și servicii de construcții. MOL Group va deveni un participant activ al comunității InnoEnergy și va lua parte la evenimentele importante ale industriei, programe de training, prioritizând colaborările cu inovatorii. Pentru Jakub Miler, Chief Executive Officer pentru InnoEnergy Europa Centrală și semnatar al acordului, avantajele sunt beneficii mutuale:

”Start-up-urile noastre câștigă acces direct și abilitatea de a lucra cu un jucător internațional. MOL investește în cea mai mare platformă de inovatie deschisă din sectorul cleantech din lume, cu un focus specific pe zona strategică MOL din Europa Centrală și de Est.”

Zsolt Winkler, șeful Centrului Open Innovation, MOL Group, spune: ”Preluarea comunității de startup reprezintă un pas esențial pentru atingerea unuia dintre principalele obiective ale strategiei noastre din 2030: să devenim prima alegere a consumatorilor. Credem că parteneriatul cu InnoEnergy ne va ajuta să devenim o parte vitală a ecosistemului european de inovare și suntem entuziasmați să lucrăm împreună cu aceștia pentru proiectele viitoare.”

”Prin unirea forțelor cu MOL Group, una dintre cele mai mari companii din Europa Centrală și de Est, pășim într-o altă etapă de referință a acestui an. După Rafako, MOL este un alt jucător global în Europa Centrală, care reiterează ambiția de a contribui la crearea unei noi direcții pe piața europeană și curajul de a juca un rol de lider în revoluția în curs de desfășurare a pieței mondiale de energiei și mobilitate” – a adăugat Jakub Miler, organizatorul competiției PowerUp! și CEO Inno Energy Europa Centrală.

InnoEnergy reprezintă motorul inovator în energie sustenabilă în întreaga Europă.

Susținem și investim în inovație în orice etapă și la orice nivel de activitate – de la sălile de clasă la clienți. Cu ajutorul partenerilor noștri, construim conexiuni în întreaga Europă, aducând laolaltă inventatori și industrie, antreprenori și piețe, absolvenți și angajatori, cercetători și companii.

Activăm în trei domenii esențiale ale inovației:

  • Educație, pentru a ajuta la crearea unei forțe de muncă informate și ambițioase, care înțelege cerințele durabilității– pentru viitorul domeniului.
  • Proiecte inovatoare pentru a aduce laolaltă și a crea o colaborare de idei, inventatori și industrie, care să genereze produse și servicii viabile din punct de vedere comercial, cu rezultate reale.
  • Servicii de creare de afaceri pentru a-i ajuta pe antreprenori și start-up-uri care creează afaceri durabile să se dezvolte rapid și să contribuie la ecosistemul energetic global.

Împreună, activitatea noastră creează și pune în legătură fiecare element al structurii de rezistență a industriei energiei durabile de care are nevoie Europa pentru a accelera dezvoltarea soluțiilor de piață și pentru a crea un mediu fertil în care putem vinde rezultate inovative ale muncii noastre.

InnoEnergy a fost înființată în 2010 și este sprijinită de Institutul European de Inovație și Tehnologie (EIT).

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare