novapex

 

La ROMTHERM gasiti cele mai eficiente solutii pentru proiectarea si executia instalatiilor

noutati Romtherm 2019
vizualizari

ROMTHERM – Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aerului - se desfășoară în perioada 14 - 17 martie, în pavilionul B2 din Centrul Expozițional ROMEXPO.

romtherm 2019

Evenimentul reprezintă platformă ideală atât pentru prezentarea produselor și serviciilor din domeniu, cât și pentru facilitarea întâlnirilor directe dintre consultanți, contractori și utilizatorii finali ce provin din: retail, sectorul public, comercial sau industrial.

ROMTHERM prilejuiește întâlnirea celor mai importante firme care produc, distribuie și importă branduri de renume, sisteme performante, elemente de ultimă generație și tehnologii recent introduse pe piață.

La ROMTHERM sunt prezenți producători și importatori de aparatură pentru instalații de alimentare cu apă, sanitare și canalizare, instalații de alimentare cu gaze, instalații tehnologice și termice, de încălzire, instalații de ventilare, climatizare, frigorifice, produse și echipamente cu rol în securitatea la incendiu.

Romtherm 2019

Motive de a participa la ediția 2019:

 • Veți avea ocazia să vă organizați participarea într-un pavilion construit la standarde internaționale
 • Veți beneficia de oportunitatea de a pune în valoare produsele, tehnologiile și proiectele pe care compania dumneavoastră le dezvoltă în domeniu;
 • Veți întâlni potențiali clienți și parteneri din industrie, cu care veți avea ocazia să incheiați contracte;
 • Veți fi la curent cu investițiile din domeniu, dar și cu ultimele tendințe din industrie, atât din România, cât și la nivel european;
 • Pe durata expoziției vor fi organizate conferințe și seminarii, dedicate în special vizitatorilor specialiști;

Romtherm 2019

ROMTHERM se desfășoară în aceeași perioadă cu CONSTRUCT – AMBIENT EXPO - Târgul internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine, EXPO FLOWERS & GARDEN - Expoziție internațională de flori, amenajări peisagistice, horticultura și grădinărit, MOBILA EXPO - Târg de mobilă cu vânzare, MODEXPO I - Expoziție internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, accesorii și ANTIQUE MARKET I - Târg de obiecte de artă și antichități.

Intr-un cadru profesionist, Romexpo a reunit, la targurile din perioada 8-11 martie 2018, 442 de firme pe o suprafata de 15.820 mp din 24 de tari. De asemenea, pentru a profita de ofertele puse la dispozitie in cele patru zile de manifestari expozitionale, targurile au fost vizitate de 16.600 de vizitatori!

Înregistrare
Pentru a va alătura, timp de 4 zile, specialiștilor din domeniu vă invităm să vă înscrieți la ROMTHERM 2019. Formularele de înscriere sunt disponibile pe site-ul evenimentului, www.romtherm.ro, iar pentru informații suplimentare puteți contacta echipa de proiect, care vă stă cu placere la dispoziție:

Mihaela Pane – Manager Proiect
Mobil: 0749 275.222
Telefon: 021 207.70.00 int. 1006
Fax: 021 207.70.70
E-mail: mihaela.pane@romexpo.ro

Irina Topciu – Organizator
Mobil: 0744 333 556
Telefon: 021 207.70.00 int. 1103
Fax: 021 207.70.70
E-mail: irina.topciu@romexpo.ro

Web: www.romtherm.ro

Fiind convinși că participarea la Romtherm reprezintă o oportunitate pentru dezvoltarea afacerii Dumneavoastră, vă așteptăm să vă alăturați celui mai important eveniment de profil.

Program vizitare

14-16 martie 2019, interval orar 10.00-18.00
17 martie 2019, interval orar 10.00-16.00

InstalNews.ro este partener media al evenimentului.

Adauga Comentarii

Adauga Comentarii

Basic HTML

 • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
 • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
 • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

 • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
Permalink

Nume
admin

Cele 2 evenimente nu se pot compara, ca si talie, dimensiune, etc. Totusi, le puteti vizita pe ambele, intrucat ISH este in perioada 11-15 martie, iar Romtherm in 14-17 martie! Probabil si Romtherm a fost organizat in aceste date, in functie de alte imprejurari (locale).

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019