Mobilitatea urbană sustenabilă va fi cel mai important subiect dezbatut la Iași în cadrul PRIA Urban Mobility Conference în 17 iulie 2019

102 vizualizari
PRIA
Distribuie pe

PRIA Urban Mobility Conference IASI

PRIAevents, în parteneriat cu APIA, organizează conferința PRIA Urban Mobility Innovation, 17 Iulie 2019, la Iași, în sala ”Vasile Pogor” din cadrul Primăriei Municipiului Iaşi.

Conferința reprezintă o platformă unică pentru discuții aprofundate între oficiali guvernamentali, actori locali, reprezentanți ai mediului de afaceri și lideri ai comunității. Acestia vor evidenția cercetarea și proiectele care contribuie la construirea unor comunități urbane mai rezistente, durabile și sănătoase, și o vor acorda o atenție deosebită  deosebită  temelor despre combustibili alternativi si automobile verzi.

Partenerul Principal al evenimentului este Silk District dezvoltat de Prime Kapital.

De asemenea, accentul va fi și pe discuțiile despre dezvoltarea a mobilității urbane cu ajutorul soluțiilor de gestionare sustenabilă a infrastructurii de management al traficului, despre infrastructura pentru mașini electrice.

La eveniment vor participa primari și city manageri, autorități publice, importatori și producători de automobile, furnizori de componente pentru mașini electrice și pentru smart technology pentru acestea, precum și companii private care frurnizează de soluții și tehnologii inteligente dedicate îmbunătățirii condițiilor de mobilitate urbană.

Evenimentul va beneficia și de spațiu pentru mini-expozitie de autoturisme electrice și sisteme de  încărcare, iar la final vom avea un tur în centrul orașului cu mașini electrice, cu participarea presei, dar și a reprezentanților mediului de afaceri, universităților și studenților, lideri ai comunității și  reprezentanți ai primăriei.

Toate acestea vor adăuga valoare și vor oferi mult mai mult decât o platformă de rețea la nivel înalt. Se va concentra pe punctele de top ale inovării noastre urbane - mobilitate, energie, tehnologie și infrastructură.

Zonele urbane cresc și se schimbă în fiecare an, astfel încât trebuie să fim pregătiți să îmbrățișăm viitorul pe măsură ce creștem și ne schimbăm.

Prin urmare, dezbaterile se vor concentra pe ceea ce este nevoie pentru a dezvolta orașe puternice pentru viitor. De asemenea, vom evidenția teme care pot conduce la solutii pentru activități urbane de succes și vom oferi oportunități de a construi parteneriate de colaborare, de a explora problemele urbane emergente, de a descoperi tehnologii inovatoare pentru dezvoltarea urbană.
Un spațiu deosebit de important în cadrul  evenimentului îl vor avea dezbaterile despre planul de mobilitate urbană a Municipiului Iași, programul de combatere a poluării cauzate de traficul rutier în Iași, dar și despre proiectele de mobilitate urbană ce vor fi lansate în curând de către Municipalitate.

Toate acestea conduc la o viață mai sănătoasă și vor economisi timp și bani pentru întreprinderi.
În acest fel, sperăm că vă veți bucura de această conferință și veți aduna informațiile necesare pentru a continua dezvoltarea comunităților noastre urbane durabile.

Veți avea ocazia să întâlniți cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleși subiecte ca și voi, de a afla cum pot vă ajuta informațiile de la lectori și de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfăsurați.

Tehnologiile inovatoare oferă oportunități enorme de creștere economică și de imbunătățire a  vieții sociale a unui oraș, prin urmare există o mare importanță  a trend-ului de Smart City.  

Cum vom remodela orașele noastre și cum vom crea oportunități economice pentru următoarele decenii?
Tehnologiile inovatoare, energia verde și infrastructura pentru mașini electrice sunt cu siguranță răspunsurile.
Mobilitatea urbană durabilă înseamnă proiectarea și planificarea infrastructurii urbane, concentrându-ne asupra protecției mediului, reducerii consumului de energie convențională, reducerii poluării și promovării energiei regenerabile ecologice, reducând astfel costurile orașelor și companiilor.

În acest context, proiectele trebuie să cuprindă atât promovarea autovehiculelor electrice, cât și a celor cu două roți, fiind necesar ca transportul alternativ să fie corelat cu planificarea urbană, educația, sănătatea publică și politicile de mediu.
 

PRIA Urban Mobility Conference IASI este parte a conferințelor PRIAevents care evidențiază cele mai importante și actuale probleme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezența a sute de participanți și a presei. Cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea de evenimente de afaceri premium.
PRIAevents este recunoscută de multă vreme ca o platformă independentă și echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbări legislative, politici în toate sectoarele de business, trend-uri și s-a transformat într-o comunitate apreciată a top managerilor care doresc să  se întâlnească, să schimbe idei și să afle cele mai importante detalii pentru afaceri.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA URBAN MOBILITY IAȘI şi modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe www.priaevents.ro şi pe https://priaevents.ro/pria-urban-mobility-conference-iasi/

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video