MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT: 325.000 mp spatiu expozitional destinat afacerilor

102 vizualizari
mce
Distribuie pe
Expozitia desfasurata pe durata a patru zile a inregistrat 155.000 comercianti si vizitatori profesionisti, o crestere cu 4% a numarului de participanti din strainatate. Brazilia, Turcia si Polonia s-au situat pe locurile fruntase
 
MCE – Mostra Convegno Expocomfort s-a incheiat pe data de 30 martie, confirmandu-si pozitia de lider mondial in diverse sectoare ale industriei, inclusiv instalatii rezidentiale si industriale, aer conditionat si energie regenerabila. Editia din 2012 care a avut loc la Fieramilano intre 27-30 martie a inregistrat participarea a peste 155.000 vizitatori comercianti si profesionisti in domeniu, o crestere cu 4% a numarului de vizitatori de talie internationala, care au provenit in special din Germania, Franta, Marea Britanie, Polonia, Israel, Liban, Turcia, Maroc si Brazilia.
Prezenta expozantilor de talie internationala a confirmat tendinta de crestere a increderii companiilor straine intr-un targ specializat de top, atragand un public larg de profesionisti care participa la MCE ca la evenimentul international de referinta in domeniu, o expozitie de neegalat in domeniul tehnologiilor de varf.
Au participat la eveniment peste 2.100 expozanti, inclusiv peste 900 companii expozante din 58 de tari, cu o crestere a numarului de participanti din Turcia, Polonia si Europa de Est, in special. La fel ca la editiile anterioare, au fost prezente firme expozante din Franta, Germania, Austria si Marea Britanie.
O privire de ansamblu exhaustiva a celor mai bune produse din clasa lor si a solutiilor inovatoare disponibile pe piata de astazi, in termeni de inovare tehnologica cu scopul de a evidentia eficienta energetica si economisirea de energie. Nivelul de excelenta a fost apreciat in special de catre profesionistii care au umplut culoarele spatiului dedicat MCE 2012 (ocupand o suprafata totala de expunere de 325.000 mp), aflati mereu in cautarea noilor produse si nu numai. Succesul MCE a depins de capacitatea sa recunoscuta de a combina o expozitie a solutiilor de top cu un program conferentiar complet. Ca o chestiune de fapt, un numar mare de vizitatori comercianti au participat conferinte, manifestari si initiative care au oferit formare si oportunitati de dezvoltare profesionala.

De-a lungul anilor, MCE si-a atins scopul de a deveni un punct international de referinta pentru expozanti si vizitatori, care nu numai sa aduca impreuna cererea si oferta, ci si sa creeze o oportunitate unica pentru analize in profunzime, discutii, dezbateri tehnice si culturale”, afirma dl. Massimiliano Pierini, Business Unit Director al Reed Exhibitions Italia. “Rezultatele inregistrate la editia MCE 2012 sunt si mai mult apreciate avand in vedere durata expozitiei, patru zile in loc de cinci, pentru a satisface adevaratele nevoi ale companiilor expozante”, a adaugat acesta.

Anul acesta din nou, la Mostra Convegno Expocomfort, companiile din Italia au demonstrat ca sectorul instalatiilor HVAC, al instalatiilor pentru apa si a fitingurilor sanitare este unul inovativ, productiv si capabil sa concureze pe pietele internationale”, a declarat dl. Sandro Bonomi, Presedinte al ANIMA. “Suntem bucurosi sa vedem ca intreprinderile italiene cred in tara noastra si capacitatea noastra de productie. Cifrele publicate de MCE reprezinta forta motoare axata in totalitate pe sectorul industriei noastre”, a adaugat.

In cele din urma, vedem semne pozitive in toata Europa, unde Germania si Republica Ceha sunt “motoarele” sectorului HVAC, al instalatiilor pentru apa si a fitingurilor sanitare”, afirma dl. Mauro Odorisio, Presedinte al ANGAISA si presedintele nou-ales al FEST. “Mostra Convegno Expocomfort a impulsionat aceste noi semne de incredere, inregistrand cel mai mare numar de expozanti si vizitatori din toate timpurile, care sa beneficieze de oportunitatile oferite tuturor profesionistilor. Mostra Convegno Expocomfort a dat dovada de un plus de optimism si dinamism in capacitatile antreprenoriale, dezvoltarea sistemului financiar si cresterea economica”, a completat acesta.

“Zero Energy 2020: spre integrarea tehnologiei in cladiri” a fost tema centrala a MCE 2012, cu scopul de a evidentia 27 sectoare macro, excelenta in sectorul de fabricatie, de la aer conditionat la refrigerare, incalzire, unelte si instrumente, instalatii sanitare, robineti si fitinguri, accesorii pentru baie, incalzire solara si cogenerare, biomasa si fotovoltaica. O atmosfera de mare dinamism al pietei a dominat expozitia, creand conditiile perfecte pentru o crestere internationala.

Organizatorii au inceput deja pregatirile pentru urmatoarea editie MCE, programata intre 18-21 martie 2014, intotdeauna la Fieramilano.


MCE - Mostra Convegno Expocomfort
Mostra Convegno Expocomfort este expozitia bienala internationala dedicata instalatiilor din domeniul rezidential si industrial: incalzire, aer conditionat, refrigerare, echipamente, supape, tehnologie sanitara, baie, tratarea apei, unelte, energii regenerabile si servicii. Mostra Convegno Expocomfort este detinuta de Reed Exhibitions, liderul mondial organizator de expozitii, targuri si conferinte, al carui portofoliu include peste 500 de evenimente in 39 de tari, care atrage peste 6 milioane de cumparatori. Reed Exhibitions are 33 de filiale in intreaga lume care deservesc 44 segmente ale industriei, precum si o retea de birouri si promotori in 93 de tari. Infiintata in 1960 ca prima expozitie dedicata industriei din Italia, MCE a fost un lider in sectorul sau timp de 50 de ani gratie capacitatii sale recunoscute de a urmari evolutia pietelor sale de referinta, de a crea oportunitati de discutii si schimburi in domeniul tehnicii, educatiei si politicii.

http://www.mcexpocomfort.it


 
Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video