Noutati la Romtherm 2016

174 vizualizari
Romtherm 2016
Distribuie pe

Aflati ce noutati v-au pregatit organizatorii Romtherm 2016. Ce noi produse puteti vedea anul acesta in cadrul Expozitiei internationale pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului.

NIKO va invita la ROMTHERM 2016

Firma NIKO AUTO COM SRL a fost infiintata in anul 2003 si este axata pe productia de cosuri de fum din inox (simplu perete sau dublu perete), tuburi flexibile din aluminiu, inox si tubulatura rigida, folosite in diverse domenii, in special in ventilatii si sisteme termice. 

Echipa Niko este alcatuita din specialisti in domeniu, oameni care intregesc un spirit tanar, ambitios, menit sa raspunda la timp nevoilor clientilor, tendintelor pietei si dorintei noastre de dezvoltare a unui brand romanesc. 

Asa cum ne mandrim cu un colectiv loial, ne mandrim si cu clienti loiali. Tuturor vrem sa le multumim pentru alegerea facuta, pentru dedicarea si increderea pe care ne-o acorda an de an.


Parteneriatele dezoltate cu distribuitorii nostri, nationali si internationali, sunt bazate pe:
• calitate;
• pret competitiv;
• termene de plata convenabile;
• livrarea prompta si netaxata direct partenerilor, oriunde in tara.

www.niko.com.ro; 
www.cosfum.com.ro; 
www.ventilatie-niko.ro;


TESTO ROMANIA isi anunta prezenta la ROMTHERM intre 7 si 10 aprilie 2016!

Testo Romania - Solutii inovatoare de masurare
De mai mult de 55 de ani, Testo a insemnat solutii inovative de masurare concepute in Germania. Ca expert in tehnologia de masurare si lider pe piata mondiala a tehnologiei de masurare portabila, a convins peste 650,000 de clienti din lumea intreaga cu instrumente de masura de precizie inalta pentru diverse sectoare.

Fie ca vorbim de analiza sistemelor de incalzire sau refrigerare, de evaluarea sistemelor de aer conditionat si tehnologia mediului, de aplicatiile industriale, de analiza emisiilor si a gazelor de ardere, de monitorizari in sectorul farmaceutic, de monitorizarea calitatii alimentelor si a aerului din spatiile interioare sau de masuratori in domeniul electric - "we measure it". Produsele noastre ajuta la reducerea timpului de munca si a resurselor utilizate, la protejarea mediului si a sanatatii oamenilor si la cresterea calitatii bunurilor si a serviciilor.

Cu radacini in Padurea Neagra. In intreaga lume acasa
Sediul central se afla in Lenzkirch, Muntii Padurea Neagra, Germania. Totusi Testo este de multi ani un concern global care creste constant, fiind reprezentat acum pe toate continentele prin 30 de filiale proprii si de peste 80 de parteneri de distributie. Aproximativ 2.500 de Testo-nieni cerceteaza, dezvolta, produc si pun pe piata produsele companiei in intreaga lume, cu pasiune si profesionalism.
Deschiderea reprezentantei Testo din Romania in anul 2012 a venit ca un pas firesc, dupa ce timp de 20 de ani, produsele Testo au fost comercializate pe piata romaneasca prin intermediul unui distribuitor autorizat. Scopul Testo Romania este acela de a raspunde cu promptitudine si profesionalism solicitarilor clientilor din toata tara. Prin cele doua birouri din Cluj-Napoca si Bucuresti ne propunem sa oferim servicii de calitate tuturor utilizatorilor de instrumente de masura.

Inovatiile noastre reprezinta motorul care va duce mai departe
"Cerintele pentru solutiile practice de masurare au devenit din ce in ce mai complexe si mai specifice. Din acest motiv noi insine ne-am stabilit ca sarcina principala identificarea acestor cerinte a clientilor din industrie si comert si transpunerea lor permanenta in noi tehnologii. Ne derulam propriul nostru program intensiv de cercetare, care de zeci de ani ne-a asigurat rolul de lider pe piata."

Testo va asteapta la Romtherm cu surprize si oferte atractive. 


DELPHI ELECTRIC aduce si in acest an noutati la Romtherm

Delphi Electric va asteapta si in acest an, in cadrul expozitiei Romtherm, pentru o noua provocare privind conceptul nostru "habitat 100% electric/ locuinta independenta energetic".

Ce castigati daca vizitati standul Delphi Electric? 
• Puteti testa live cele mai noi tehnologii din domeniul incalzirii inteligente a locuintelor;
• Aveti un proiect sau o constructie in derulare? Aduceti schitele cu dv. si veti beneficia de consiliere gratuita pentru alegerea unei solutii moderne de incalzire.
• Veti afla de la specialistii nostri cele mai noi informatii despre sistemele de incalzire electrica prin pardoseala, incalzire radianta, degivrare, ventilatie cu recuperare de caldura, sau cum puteti avea o locuinta independenta energetic;
• Cocktail-ul organizat de Delphi Electric, Sambata 9 Aprilie (orele 13-15) in cadrul noului nostru showroom din incinta Romexpo (mai jos detalii);
• Cataloage si brosuri tehnice despre noi solutii de incalzire, racire si energie verde;
• Idei si solutii noi, pentru viitor.

Informatii pentru cocktailul din showroom-ul Delphi:
Am incercat sa profitam de faptul ca Romtherm aduna in fiecare an un numar mare de companii si am pregatit un eveniment dedicat celor interesati de incalzirea electrica si energie regenerabila.

In data de 9 Aprilie (Sambata) intre orele 13 - 15, organizam o prezentare live in cadrul noului showroom Delphi Electric din incinta ROMEXPO (pavilion H4, langa intrarea A), cu tema "Independenta energetica a locuintelor" urmata de discutii libere pe aceasta tema si de un cocktail.

Delphi Electric este importator al mai multor branduri de renume mondial, in domeniul incalzirii electrice, radiante si energiei regenerabile. Deoarece ne extindem continuu reteaua de reselleri si parteneri din Romania, invitam firmele si persoanele care activeaza pe piata instalatiilor si constructiilor, sa ne viziteze la targul Romtherm pentru a discuta noi oportunitati de colaborare.

Delphi Electric reprezinta din 2009 in Romania concernul multinational FENIX, leader mondial pe piata incalzirilor electrice cu peste 40 de ani experienta in acest domeniu, si fabrici in 4 tari europene (Cehia, Marea Britanie, Franta, Spania). Am introdus si consacrat pe piata mai multe solutii de incalzire si produse inovatoare, cum ar fi: incalzire electrica prin pardoseala, folosind cabluri si covorase ECOFLOOR sau folie flexibila cu carbon ECOFILM, diverse modele de panouri radiante marca ECOSUN, convectoare marca ATLANTIC sau solutii de incalzire pentru bai si spatii umede, sisteme de degivrare pentru alei si jgheaburi, protectie la inghet a conductelor si bazinelor, producere a apei calde menajere - aceasta pentru sisteme rezidentiale si comerciale, dar mai aducem un concept nou pe piata romaneasca pentru incalzirea spatiilor industriale si a salilor inalte, bazate pe un sistem economic cu panouri radiante industriale ECOSUN S. Toate aceste sisteme pot fi completate cu un sistem de energie regenerabila, care ofera pe langa reducerea drastica a facturilor la electricitate si caldura, satisfactia producerii de energie electrica in regie proprie cat si reducerea dependentei de sursele conventionale.

www.del.ro


AFRISO-EURO-INDEX va invita la Romtherm 2016
Din 1869 producem in Germania aparate de masura si control - de la manometre pana la modernele analizoare de gaze de ardere. Oferim solutii germane complete in domeniul incalzirii, industriei, alimentarii cu apa si protectiei mediului.
Suntem prezenti in Romania din 1992 prin filiala proprie cu o echipa de 200 de persoane - vanzari, productie, unitate service, laborator metrologic pentru presiuni si laborator de etalonare acreditat RENAR pentru analizoare de gaze de ardere.
Ca in fiecare an, va asteptam si in 2016, in cadrul expozitiei Romtherm, cu ultimele noutati in domeniul aparatelor de masura si accesoriilor pentru instalatii.


Ultima tehnologie in privinta analizoarelor de gaze de ardere profesionale, cu costuri de exploatare extrem de reduse vine tot de la AFRISO-EURO-INDEX Germania. In baza traditiei neintrerupte de 147 de ani in producerea aparatelor de masura, prezentam un nou analizor de gaze de ardere: EUROLYZER® STx. Aparatul a venit ca o noua premiera, la 43 de ani de la o mare inovatie: primul analizor de gaze portabil, electronic, din lume: Combilyzer RGT - 1972. 

AFRISO Romania, liderul pietei analizoarelor de gaze, livreaza deja noul aparat de masura de inalta precizie, insotit de Certificat de Etalonare acreditat RENAR. EUROLYZER® STx stabileste nu numai un nou standard in domeniul usurinței in exploatare, insa si un concept inedit de analizor profesional, cu costuri de exploatare foarte mici, datorita ecosenzorilor pentru O2, cu durata de viața extrem de lunga, cu 5 ani garanție. Practic, in cadrul utilizarii si intreținerii adecvate, inlocuirea senzorilor nu mai este necesara pentru o perioada de timp extrem de lunga. Senzorii nu se consuma, deci nu se inlocuiesc, asa cum constrang tehnologiile conventionale. Simplu si eficient. O noua premiera absoluta in domeniu!  

O alta noutate prezentata la Romtherm este noul sistem modular, flexibil de aparate de masura, denumit CAPBs®. In premiera, prin intermediul CAPBs®, intreaga gama de analizoare de ultima generatie AFRISO - BLUELYZER ST, EUROLYZER® STx si MULTILYZER STe, manometrele digitale S4600-ST, precum si alte aparate de masura portabile isi pot extinde spectrul de utilizari: localizarea scaparilor de gaze explozive, masurarea vitezei, umiditatii si temperaturii aerului, debitului, presiunii si temperaturii apei, determinarea calitatii aerului ambiental si a presiunii mediilor gazoase. Astfel, cu noile module profesionale CAPBs®, clasicele aparate de masura portabile AFRISO devin aparate multifunctionale intr-o clipa, cu o versatilitate neegalata in domeniul HVAC, dar si al alimentarilor cu apa.
Aparatele CAPBs® formeaza practic un sistem modular complet nou ce comunica perfect atat cu aparatele de masura profesionale AFRISO de ultima generatie, cat si direct cu tablete si smartphone. Extrem de important este faptul ca ele constau intr-o unitate de baza - un aparat compact, ergonomic - la care se pot atasa numerosi senzori interschimbabili. Unitatea de baza include alimentarea electrica (acumulator / baterii), tasta multifunctionala, semnalizare acustica si vizuala. Prin intermediul acestui concept inovator, cu senzori interschimbabili, se reduc atat costurile, cat si gabaritul trusei de aparate de masura necesare specialistilor.


Nu in ultimul rand, revolutionarul termodebitmetru electronic FlowTemp® ST va fi prezent in standul AFRISO, pentru a fi testat in conditii reale de lucru. Temperatura, debitul, puterea preparatoarelor de apa calda menajera precum si consumurile inregistrate de contoarele de apa pot fi acum verificate rapid si precis cu ajutorul noului FlowTemp® ST iar rezultatul masurarii poate fi printat imediat si predat utilizatorului. 

www.afriso.ro


Tatano va invita la Romtherm 2016, 7-10 aprilie la Romexpo

Tatano energii regenerabile va asteapta si in acest an, in cadrul expozitiei Romtherm cu noi solutii si tehnologii de ultima ora privind incalzirea alternativa pe biomasa, propunand noi sisteme termice ce raspund standardelor de eficienta energetica impuse de catre normativele europene.

Ce castigati vizitand standul Tatano?
• Vom prezenta noul model "Black Box", confirmat in cadrul Targul International de la Verona (editia 2016) ca fiind unicul model de centrala pe biomasa cu cele mai mici dimensioni de gabarit, inalt randament si eficienta energetica, deci solutia perfecta pentru edificiile cu un necesar termic ( < 15 kWh/(m2a), precum si pentru proiectele de reabilitare energetica. 
• Modelul Kalorina K2304 EPA LC se va prezenta in calitate de castigatoare a premiului de excelenta al productiei industriale si artizanale italiane conferit de catre Ministerul Industriei, Comertului si Artizanatului Italia, in cadrul EXPO MILANO 2015. 
• Puteti testa live, aducand monstre de diversi combustibili si biomase pentru a verifica compatibilitatea de combustie. In acest sens va punem la dispozitie diverse modele de centrale in functiune. 
• Aveti un proiect sau o constructie in derulare? Aduceti schitele cu dvs. si veti beneficia de consiliere gratuita pentru alegerea unei solutii "personalizate" de incalzire. 
• Propunem pachete de produse si servicii special destinate companiilor de servicii energetice (ESCO- Energy Service Company), privind furnizarea energiei termice si electrice 
• Cataloage si brosuri tehnice despre noi solutii de incalzire cu sisteme termice pe biomasa. 

Lider in sectorul termotehnic, marca Tatano este sinonimul tehnologiei de avangarda: idei inovative pentru solutii de incalzire ecologice. Societatea asigura cele mai inalte standarde in furnizarea de sisteme termice destinate sectorului rezidential, comercial si industrial, caracterizate prin disponibilitate imediata si siguranta maxima de functionare, eficienta energetica si sustenabilitate.

Mereu in avangarda sectorul termotehnic, Tatano ofera sisteme care raspund tuturor exigentelor si insoteste produsele sale cu o gama larga de servicii pentru a asigura solutii personalizate intr-adevar eficiente. Totul de la un unic furnizor! 

Domeniul de activitate: 
Energie regenerabila. Sisteme termice alternative. Centrale pe biomasa.

Campul de actiune: 
• proiectarea si construirea centralelor pe biomasa si biocarburanti, cu putere termica erogata de la 23 Kw la 3 MW. 
• sisteme solare termice integrate cu sisteme pe biomasa 
• termoficare cu biomasa 
• cogenerare cu biomasa (ciclu ORC, CHP, Motor Stirling) 

Mai multe detalii despre societatea Tatano SNC puteti afla pe www.tatano.com


Cipec va invita la Romtherm 2016!

Cu o experienta de 18 ani in domeniul incalzirii si degivrarii electrice, societatea Sc Cipec Srl va prezenta, in cadrul celei mai mari expozitii de profil din tara, ROMTHERM 2016- Expozitie internationala pentru instalatii si echipamente de incalzire, solutii si produse de ultima generatie pentru incalzire in pardoseala si pentru degivrare. 

Echipa Sc Cipec Srl va fi prezenta la ROMTHERM in cadrul pavilionului C2 la standul nr. 10, in perioada 7 - 10 aprilie, unde puteti vedea produsele expuse si unde puteti sta de vorba cu specialistii companiei. 

Vor fi prezentate urmatoarele sisteme de incalzire si degivrare: 
- cabluri si plase incalzitoare, pentru pardoseala
- film incalzitor (folie carbonica), pentru incalzire directa sub parchet 
- cabluri si plase pentru degivrarea jgheaburilor, burlanelor si a acoperisurilor, cabluri si plase pentru degivrarea rampelor auto, a aleilor pietonale, cabluri si plase pentru degivrarea teraselor, treptelor 
- cabluri intiinghet / kit-uri de degivrare, cu termostat si stecher, pentru dezghetarea jgheaburilor si a burlanelor 
- cabluri autoreglabile de incalzire si degivrare, pentru protectia conductelor contra inghetului, pentru industria petrochimica, industria alimentara etc. 
- cabluri antiinghet / kit-uri cu termostat si stecher, pentru protectia antiinghet a conductelor, cismelelor, hidrantilor etc. 
- covorase incalzitoare din mocheta, pentru picioare si covorase incalzitoare din mocheta si pvc, pentru animale 
- sisteme de racire exterioara, prin pulverizare apa, pentru: terase, gradini, foisoare, piscine, cafenele, locuri de joaca etc. 

Oferim calitate superioara a produselor, conditii bune de colaborare pentru distribuitori, livrari prompte din stoc, consiliere tehnica, montaj pentru sisteme. 


Centrale termice "FARA COS DE FUM" la ROMTHERM 2016!

Din 1994, Compania AGORA IMPORT EXPORT a inceput comercializarea si punerea in functiune a centralelor cu condensare OMNITECH STAR. La acea data erau primele centrale cu condensare din Romania. Producatorul si-a extins gama de fabricatie sub denumirea de KESTON CELSIUS. 
In mai 2012, producatorul CELSIUS 2000 SRL isi inceteaza activitatea de productie. 
De atunci, AGORA asigura piesele de schimb la toata gama de centrale Keston.
In iulie 2013, AGORA readuce centralele Keston in Romania, prin importul direct de la producatorul britanic al al noii generatii Keston Combi, Keston System si Keston Heat.

Centralele Keston sunt fabricate in Marea Britanie si beneficiaza de tehnologia TWIN FLUE: admisia aerului si evacuare gazelor arse se face prin 2 tevi din muPVC, a caror lungime poate sa ajunga pana la 27m.

Astfel KESTON rezolva problema amplasarii centralei in locuinta. KESTON da solutii practice si convenabile pentru situatiile incomode si problematice. Ieftina, cu un diametru mic (56mm), teava de muPVC costa doar o fractie din costul unui cos concentric!

www.keston.ro


Probel Instal prezent la Romtherm 2016

Firma cu capital integral romanesc, prezenta pe piata instalatiilor inca din anul 1998. Pune accentul pe calitate, comercializand cu precadere produse ale firmelor din Germania, Austria, Franta, etc., recunoscute pe plan mondial. Promoveaza solutii si echipamente premium impreuna cu partenerii Tekla, Hoval si Brainworks atat pentru casa inteligenta, cat si pentru sistemele complexe si complete de instalatii sanitare, termice, ventilare, pompare, solare si aer comprimat. Acestea raspund standardelor de eficienta energetica impuse de catre normativele europene.

Executie "la cheie" a oricaror instalatii
-sanitare - alimentare apa rece, apa calda;
--de incalzire cu corpuri statice;
de incalzire prin pardoseala;
-de incalzire si preparare apa calda cu panouri solare, pompe de caldura, centrale termice, centrale pe peleti si lemn.

Reabilitarea instalatiilor sanitare si termice ale blocurilor
-lucrari prompte si de calitate superioara
-modalitati flexibile de plata
-posibititati de esalonare a platilor

Executie la comanda: 
-distribuitoare colectoare din PPR
-butelii de egalizare din PPR.


Debitron Termo srl va invita la ROMTHERM 

Avand o prezenta fara interupere din 2005 la targul international Romtherm Debitron Termo srl doreste sa va supuna atentiei echipamente de masura (contorizare utilitati: apa, abur, carburanti, energie termica, gaze tehnice si naturale, biogaz), reglare si control (echilibrare hidraulica, expansiune, degazare mentinere in presiune) pentru domeniul HVAC si industrial precum si sisteme peformante de generare a aburului si tratare a apei.

Contoare de energie termica cu debitmetru cu turbina sau cu debitmetru cu ultrasunete 

Engelmann Sensor GmbH (Germania) 


Generatoare de abur cu incalzire electrica gaz si CLU. 

Certuss Dampfautomaten GmbH 
Separatoare de aer si de impuritati cu si fara insertie magnetica
Degazoare cu vacuum 
Spirotech BV (Olanda) 

Filtre cu autocuratare Statii de dedurizare demanganare deferizare 
Statii de dozaj 

Judo Wasseraufbereitung GmbH (Germania) 
Sisteme modulare de mentinere in presiune expansiune completare controlata si degazare 

Anton Eder GmbH (Austria) 
Analizoare de gaze de ardere 

Brigon Messtechnik GmbH (Germania) 
Aparate pentru masurarea pH, conductivitatii, temperaturii, TDS, salinitate ORP, Amoniac, Fier, Turbiditate etc 

Milwaukee Instruments (SUA) 
Debitmetre mass termice de biogaz 
Fox Instruments (SUA) 

Debitmetre vortex de abur 
Vortek Instruments LLC (SUA) 

Contoare de gaze naturale 
Metreg Technologies GmbH(Germania) 
Robineti de echilibare dinamica cu cartus interschimbabil si reglabil on site 
Robineti de control 

Flowcon International (Danemarca)


ROSENBERG ROMANIA Tehnica de Ventilatie si de Climatizare la Romtherm 2016
Aerul este elementul nostru - miscarea lui inteligenta si eficienta este pasiunea noastra. Din 1981 am proiectat si am produs motoare cu rotor extern ajustabile, ventilatoare si centrale de tratare a aerului. Cu fabrici si birouri de vanzari in peste 45 de tari, suntem oriunde in lume - un partener puternic si de incredere, totdeauna la indemana clientilor nostri; Identificam cele mai eficiente solutii de tratare a aerului.

VENTILATOARE - producem o gama larga de ventilatoare axiale, radiale, de acoperis, de tubulatura, de deshumare, atex, anticorozive.

CENTRALE DE TRATARE A AERULUI - producem toata gama de centrale de tratare a aerului . Sunt produse atit pentru montaj in interior cit si pentru montaj in exterior, fiind disponibile in versiune normala, igienica, pentru medii explozive, pentru piscine si speciale. Detinem eticheta de eficienta energetica EUROVENT si RLT, precum si certificari igienice VDI 6022 si DIN 1946/4. 

CENTRALE DE TRATARE A AERULUI TIP VERTICAL, RECIRCULATION BOX utilizate pentru tratarea aerului din halele industriale.

SUPRABOX COMFORT - Sistemele de ventilatie Compact Air sunt destinate instalarii in cladiri rezidentiale, restaurante, hoteluri si cladiri de birouri pentru economisirea energiei. Dispozitivul este disponibil in 6 dimensiuni diferite.

PERDELE DE AER - Noua și atractiva generatie de perdele de aer Airtècnics - este solutia ideala in spatiile in care ușile sunt deschise sau vor fi deschise in mod frecvent 

SCHIMBATOARE DE CALDURA - Productia nostra flexibila permite atat productia de serie, cat și productia de modele speciale, in functie de cerintele clientului. 

AEROTERME in constructie orizontala si verticala.

www.rosenberg.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video