Aerteknika

Premiile AGIR pentru anul 2014

Premiile AGIR pentru anul 2014
vizualizari
Asociatia Generala a Inginerilor din Romania anunta deschiderea competitiei “Premiile AGIR pentru anul 2014”

Premiile AGIR se acorda pentru lucrari ingineresti deosebite (concepute, proiectate si aplicate), si pentru carti originale, de inalt nivel tehnico-stiintific.

Sectiunile pentru care se acorda premiile sunt: Tehnologia informatiei, Inginerie electrica, Ingineria constructiilor de masini, Ingineria constructiilor civile si industriale, Inginerie chimica, Inginerie agricola si silvica, Ingineria mediului, Ingineria transporturilor, Inginerie metalurgica, Ingineria resurselor naturale si energiei, Ingineria textilelor si pielariei.

Propunerile, insotite de documentatia solicitata, vor fi trimise pe adresa asociatiei: Calea Victoriei nr. 118, 010093 - Bucuresti.

Data limita pentru colectarea lucrarilor este 24 iulie a.c.
Potrivit regulamentului, in cazul lucrarilor ingineresti deosebite realizate si aplicate, pentru fiecare propunere trebuie prezentat un dosar care va cuprinde:
• nota de prezentare din partea institutiei realizatoare, in care se vor preciza obiectivul lucrarii, caracterul de noutate, rezultate;
• documentatia tehnica reprezentativa;
• atestarea - din partea societatilor beneficiare - privind punerea in functiune, respectiv lansarea in productie de serie in anul 2014, precum si rezultatele tehnico - economice obtinute.

In cazul cartilor (publicate in anul 2014) sunt necesare:
• un exemplar al cartii;
• aprecieri din partea a trei institutii sau personalitati ingineresti din domeniu privind originalitatea si valorea tehnico-stiintifica.
Nu se accepta manuale, cursuri - indiferent de nivelul lor - si lucrari care nu au un grad tehnico-stiintific ridicat si caracter de originalitate.

Premiile vor fi acordate in cadru festiv, in data de 11 septembrie.
Lucrarile premiate vor fi prezentate prin intermediul unui scurt film documentar (obligatoriu fond muzical – imagini – comentariu) cu durata de maxim 5 minute, realizat ca fisier avi, pe CD sau DVD, film pe care autorii, anuntati in timp util, il vor realiza si trimite la sediul AGIR din Calea Victoriei nr. 118 pâna la data de 21 august a.c.

Detalii se pot obtine accesand www.agir.ro, sau de la sediul asociatiei, tel.: 0213168993, 0213168994, e-mail: office@agir.ro, cristina.puican@agir.ro.
Rugam membrii AGIR sa ne sprijine in mediatizarea competitiei, transmitand acesta informatie unor persoane interesate.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019