Premiul European pentru Servicii Energetice - EESA 2011

50 vizualizari
eesi
Distribuie pe

Uniunea Europeana lanseaza si in acest an Premiul European pentru Servicii Energetice - EESA 2011 – Pentru a saptea oara, premiul se acorda companiilor, municipalitatilor care promoveaza serviciile energetice ca o metoda de crestere a eficientei energetice sau care au un proiect de succes implementat in acest domeniu.

Premiul se acorda pentru trei categorii de participanti la piata de servicii energetice:
• Cel mai bun Promotor de Servicii
• Cel mai bun Furnizor de Servicii
• Cel mai bun Proiect de Servicii Energetice,

Perioada de aplicare a inceput. Agentia de Energie din Berlin primeste cererile de inscriere din partea celor interesati pana la data de 31 Martie 2012. Cererea poate fi trimisa la: aguilar@berliner-e-agentur.de
sau Berliner Energieagentur GmbH Luz Alicia Aguilar Französische, Str. 23 D - 10117, Berlin, Germany

Documentele necesare inscrierii pot fi descarcate de pe pagina web a programului Initiativa Europeana in domeniul Serviciilor Energetice (EESI):
http://www.european-energy-service-initiative.net/eu/european-energy-service-award.html

Organizatori: European Energy Service Initiative si Intelligent Energy Europe
Tipul evenimentului: Conferinta
La ultima editie a European Energy Service Award (EESA) 2010, Presedintele Consiliului International pentru Initiative Locale de Mediu (ICLEI) David Cadman, a subliniat importanta eficientei energetice pe viitor in orase si municipalitati. Astfel, cresterea eficientei energetice depinde in mare masura de companiile care furnizeaza, promoveaza si implementeaza servicii energetice inalte calitativ si de proprietarii de cladiri care deschid calea proiectelor inovatoare. Cele mai bune proiecte de servicii energetice si companii din 2011 vor fi alese de un juriu international de experti.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video